notorious20 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Παιδες θελω να πιανω wifi απο ισογειο σε 2ο οροφο. Με το υπαρχων ρουτερ δεν βρισκω καθολου νετ οποτε ειμαι αναμεσα σε δυο πραγματα : http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=04EF8476DC39E8418E604ECD7034DA1B&pa=6614440D39050144899F74E7479D3B03 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.800107&sid=1 με ποιο θα κανω καλυτερη δουλεια? Ευχαριστω προκαταβολικα
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Για να παίξει το Powerline θα πρέπει και οι 2 όροφοι να χουν κοινό ηλεκτρολογικό πίνακα. Το repeater βοηθάει σε άλλες περιπτώσεις, πχ έχεις το router στο ισόγειο και πιάνεις στον 1ο αλλά όχι στον 2ο. Βάζεις ένα repeater στον 1ο για να δυναμώσεις το σήμα που πάει στον 2ο. Λογικά στην περίπτωσή σου θες μια καλύτερη κεραία στον 2ο αλλά περίμενε κάποιον που να χει δοκιμασμένη λύση.
notorious20 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 στον πρωτο πιανει σε συγκεκριμενα σημεια οποτε λογικα το repeater θα μου κανει για τη δουλεια.. αυτο με το πινακα δεν το ξερω εκει που ειναι το router τωρα ειναι ανεξαρτητο διαμερισμα.
joker80 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 HELP!!! εχω ενα laptop toshiba με win7 και τους τελευτεους 5-6 μηνες το ειχα συνδεμενο με ethernet. σημερα ομως χρειαστηκα να το συνδεσω ασυρματα με το ρουτερ μου thomson tg585v7 αλλα δεν συνδεεται με τιποτα. ολες οι αλλες συσκευες εχω κινητο tablet ps3 συνδεοντε μια χαρα. εβαλα τους νεους drivers της καρτας δικτιου αλλα τιποτα. εβγαλα την προστασια του ρουτερ παλι τα ιδια με παει στην αντιμετοπιση προβληματων και δεν γινετε τιποτα. δοκιμασα και σε ενα netfaster ρουτερ αλλα τζιφος. καμια ιδεα κανεις τι στο καλο γινετε?
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 στον πρωτο πιανει σε συγκεκριμενα σημεια οποτε λογικα το repeater θα μου κανει για τη δουλεια.. αυτο με το πινακα δεν το ξερω εκει που ειναι το router τωρα ειναι ανεξαρτητο διαμερισμα. αν ειναι αλλο διαμερισμα εχει αλλο οροφο.το Powerline θα σου δωσει με καλωδιο οχι ασυρματα οποτε η θες Powerline με ασυρματο η μετα ενα access point.το Repeater αυτο ειναι καλο και φτηνο.εχω χρησμοποιησει το wa701nd που ειναι κατι παρομοιο. HELP!!! εχω ενα laptop toshiba με win7 και τους τελευτεους 5-6 μηνες το ειχα συνδεμενο με ethernet. σημερα ομως χρειαστηκα να το συνδεσω ασυρματα με το ρουτερ μου thomson tg585v7 αλλα δεν συνδεεται με τιποτα. ολες οι αλλες συσκευες εχω κινητο tablet ps3 συνδεοντε μια χαρα. εβαλα τους νεους drivers της καρτας δικτιου αλλα τιποτα. εβγαλα την προστασια του ρουτερ παλι τα ιδια με παει στην αντιμετοπιση προβληματων και δεν γινετε τιποτα. δοκιμασα και σε ενα netfaster ρουτερ αλλα τζιφος. καμια ιδεα κανεις τι στο καλο γινετε? αν και κανεις πληρη hijack του θεματος του topic starter για αλλο θεμα εν τουτοις.αν στο κανει και με δευτερο ρουτερ σιγουρεψου οτι οι Ip στην καρτα δικτυου ειναι στο αυτοματο.σιγουρεψου οτι οταν γραφεις το κλειδι δεν το γραφεις ελληνικα κτλ.αν δεν παιξει παλι σβησε μια την καρτα δικτυου και ασε να την ξαναπερασει και κλεισε firewall>αν παλι οχι αλλαξε καναλι στο ρουτερ για το ασυρματο και δοκιμασε με αλλο κλειδωμα η εστω για δοκιμη αστο ξεκλειδωτο να δουμε αν θα παιξει η οχι για λιγο.
joker80 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 το προβλημα λυθηκε μαλον ειχε 2 καρτες δικτιου η κατι τετιο μια μαικροσοφτ και μια ρεαλτεκ εκανα update και στις 2 και ως διαμαγιας δουλεψε το wifi . ευχαριστω και σορρι για το hijack του θεματος.
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 marvell Εννοεις μαλλον η μια>microsoft καρτα δεν εχω ακουσει.εκτος αν ειχαν περασε τα windows drivers generic tis microsoft.τελος καλα ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα