Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα μια νεα τηλεοραση σονυ με hdmi και ειπα να την συνδεσω με το pc Με hdmi μεσω της καρτας γραφικων nvidia gts 250 για να εχω 2 οθονες να δειχνουν διαφορετικα.το προβλημα ειναι οτι δεν αναγνωριζει την σονυ ενω και στην οθονη του υπολογιστη εκτος του οτι επεσε η αποδοση σε 1280χ720(εχω 1080χ1024 χωρις συνδεση) μου λεει και"generic non pnp monitor".Τι συμβαινει?δεν γινεται?

Δημοσ.

αγορασα μια νεα τηλεοραση σονυ με hdmi και ειπα να την συνδεσω με το pc Με hdmi μεσω της καρτας γραφικων nvidia gts 250 για να εχω 2 οθονες να δειχνουν διαφορετικα.το προβλημα ειναι οτι δεν αναγνωριζει την σονυ ενω και στην οθονη του υπολογιστη εκτος του οτι επεσε η αποδοση σε 1280χ720(εχω 1080χ1024 χωρις συνδεση) μου λεει και"generic non pnp monitor".Τι συμβαινει?δεν γινεται?

Απο αναλυση οθονης πατας"εντοπισμο οθονων" και δεν αναγνωριζει τη sony?

1ον Πρεπει να μπεις στο πινακα ελενχου της καρτας σου να δεις αν αναγνωριζει εκει την καινουρια οθονη

2ον Τσεκαρε αν ειναι σε καλη κατασταση η θυρα hdmi του pc και το καλωδιο επισης(εχει τυχη να μου φαγωθουν τα δοντακια του καλωδιου και το βρηκα τελευταιο αφου εψαξα ολα τ αλλα.)

Δημοσ.

Μπές στο πρόγραμμα της nvidia και ίσως κάτι βρεις. Εγώ έχω 2 οθόνες με DVI και ήθελα την μία να την συνδέσω με HDMI. Όταν το έκανα δεν έπαιζε και έπρεπε να πάω μέσα από το πρόγραμμα της ΑΤΙ να το φτίαξω. Από τα windows δεν γινόταν τίποτα. Ισως το ίδιο να είναι και στην nvidia που έχεις. Κάνε το πρόγραμμα της φύλο και φτερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...