ICheats Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Πολύ καιρό τώρα όταν ήμουν σε windows τρελαινόμουν να παίζω παιχνίδια όπως Sims 3... Γυρίζοντας όμως σε Ubuntu δυσκολεύομαι να παίξω αυτά τα παιχνίδια... Προσπαθώ να το τρέξω με wine αφού το έχω εγκαταστήσει αλλά κολλάει αφάνταστα... Θα μπορούσα να το τρέξω ομαλά με crossover? Σας ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω η πιο καλή λύση είναι το playonlinux, αν πας στο επίσημο site του έχει οδηγίες για το πως να το εγκαταστήσεις σε ubuntu. Χρησιμοποιεί το Wine (όπως και το crossover χρησιμοποιεί το wine), αλλά έχει επιλογή για να κάνει αυτόματα τα κατάλληλα tweaks ανα παιχνίδι. Όσον αφορά το κόλλημα όμως, μπορεί να ευθύνεται η κάρτα γραφικών και ο driver της. Ποια κάρτα γραφικών έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICheats Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω η πιο καλή λύση είναι το playonlinux, αν πας στο επίσημο site του έχει οδηγίες για το πως να το εγκαταστήσεις σε ubuntu. Χρησιμοποιεί το Wine (όπως και το crossover χρησιμοποιεί το wine), αλλά έχει επιλογή για να κάνει αυτόματα τα κατάλληλα tweaks ανα παιχνίδι. Όσον αφορά το κόλλημα όμως, μπορεί να ευθύνεται η κάρτα γραφικών και ο driver της. Ποια κάρτα γραφικών έχεις. Ok, έχω την NVIDIA GeForce 7300 GT.. Drivers δεν ξέρω αν έχω σωστούς και προπάντων καλούς, δεν ξέρω και πώς να το τσεκάρω στο 12.10!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Βαλε τους drivers της nvidia γιατι οι ανοιχτοι δεν κανουν για παιχνιδια. Ανοιξε ενα τερματικο και δωσε >sudo apt-get install nvidia-current και επανεκκινηση οταν τελειωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICheats Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Βαλε τους drivers της nvidia γιατι οι ανοιχτοι δεν κανουν για παιχνιδια. Ανοιξε ενα τερματικο και δωσε >sudo apt-get install nvidia-current και επανεκκινηση οταν τελειωσει. Από πού όμως θα τους βρω επειδή δεν έχω το cd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ιντερνετ εχεις? Απο εκει τους κατεβαζει και τους βαζει με την παραπανω εντολη. Και καλο ειναι να ξεχασεις τη νοοτροπια των windows http://www.insomnia.gr/wiki/_/linux/linux-windows-ελληνική-έκδοση-r12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICheats Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ιντερνετ εχεις? Απο εκει τους κατεβαζει και τους βαζει με την παραπανω εντολη. Και καλο ειναι να ξεχασεις τη νοοτροπια των windows http://www.insomnia....νική-έκδοση-r12 οκ!! θα το διαβάσω μόλις φτιάξω το πρόβλημα! ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICheats Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 jim_p με βοήθησες πάρα πολύ! Χάρης εσένα τώρα το sims 3 τρέχει πιο γρήγορα και από τα windows στο φόρτωμα!! όμως μπορείς να με βοηθήσεις και σε κάτι άλλο?? Στο δεύτερο φόρτωμα, φτάνει σε ένα σημείο και σταματάει!! Τι να κάνω γι'αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα