vapits Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Από όταν έβαλα τα Windows 8 παίδες και συνδέομαι από τον desktop chrome Μου μου φορτώνει τη σελίδα σα να συνδέομαι από κινητό. Μήπως βάλατε κάποιον έλεγχο για windows phones και αναγνωρίζει και τα desktop ως mobile;; Είναι εκνευριστικό να το αλλάζω κάθε φορά :/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 nope, από Chrome με win8 pro στο laptop βλέπω κανονικά το site, checkαρε κάτω κάτω στο forum μπας και έχει μπει κάνα option για mobile version...
vapits Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ναι το ξέρω, το γυρνάω πάντα στην πλήρη έκδοση. Αν κάνω restart πάλι το βλέπω ως mobile :S
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 κάνε κάνα clear cache, delete cookies...
lexmark Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Πήγαινε στο C:\Users\<username> \AppData\Local\Google\Chrome\Application, δεξί κλικ στο chrome.exe και Pin to start. Για κάντο έτσι να δεις αν σου δουλεύει.
vapits Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Τα έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω, και με Firefox το ίδιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα