teodor_ch Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ~440 ευρώ βγαίνει τελική τιμή για Ελλάδα το Nexus 10 16Gb απο UK με forward2me 50 ευρώ δεν είναι λίγα μαζί με την άμεση και εύκολη πρόσβαση στο προιόν (χωρίς forward2me) Καλή η προσφορά αλλά όχι για μένα. ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Μαζί με το cashback είναι κορυφαία επιλογή νομίζω. Πάλι όχι για μένα γιατί λόγω εμπειρίας και μέχρι να αλλάξει πολιτική η google, θα παίρνω μόνο nexus συσκευές.
bobiras13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ~440 ευρώ βγαίνει τελική τιμή για Ελλάδα το Nexus 10 16Gb απο UK με forward2me 50 ευρώ δεν είναι λίγα μαζί με την άμεση και εύκολη πρόσβαση στο προιόν (χωρίς forward2me) Καλή η προσφορά αλλά όχι για μένα. ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Μαζί με το cashback είναι κορυφαία επιλογή νομίζω. Πάλι όχι για μένα γιατί λόγω εμπειρίας και μέχρι να αλλάξει πολιτική η google, θα παίρνω μόνο nexus συσκευές. αυτο ειναι το σιτε τους forward2me.com ; τους εχεις δοκιμασει ειναι αξιοπιστοι ;
teodor_ch Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν τους έχω δοκιμάσει και δε γνωρίζω. Εγώ έχω γνωστό αλλά μάλλον θα τους δοκιμάσω για να μήν υποχρεώνομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα