linkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα μαγκες,ηρθε η ωρα να βαλω ssd στο λαπτοπακι μου και εχω να επιλεξω μεταξυ των παραπανω δισκων καθως τους εχω βρει σε πολυ καλη τιμη?Τι προτεινετε και γιατι? Να προσθεσω πως δεν με ενδιαφερει η μεγιστη αποδοση,με ενδιαφερει να ειναι σταθερος κλπ καθως θα χρησιμοποιηθει σε λαπτοπ που γινεται πτυχιακη και τα σχετικα οποτε δεν θελω να εχω κρασαρισματα κλπ...
linkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/L840/L840D-ST2N01/ αυτο εδω φιλε μου,δεν ξερω αν εχει sata 3....
michael92 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Οπωσδήποτε Vertex, τα Agillity στην ουσία είναι ελατωματικά Vertex.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Οπωσδήποτε Vertex, τα Agillity στην ουσία είναι ελατωματικά Vertex. Μην τα λέτε έτσι αυτά. Θα τα διαβάσει κανείς με agility και θα τα πάρει τοις μετρητοίς.
linkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Thnx μαγκες για τις συμβουλες...Σε περιπτωση που βρω καποιο αλλο μοντελο?Εδω που ειμαι παιζουν συνεχεια προσφορες στα διαφορα sites οποτε..ποια μοντελα ειναι καλα και ποια θα πρεπει να αποφυγω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Οπωσδήποτε Vertex, τα Agillity στην ουσία είναι ελατωματικά Vertex. πρόσεξες ότι λέει για τον Agility 4 και όχι για τον 3 έτσι?
Ntinaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 samsung 830 απο μενα Οπωσδήποτε Vertex, τα Agillity στην ουσία είναι ελατωματικά Vertex. 3
linkin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Οποτε να τον αποφυγω τον Agility 4? Ειναι ελλατωματικος ή απλα δεν ειναι εξισου γρηγορος με vertex 3,samsung 830,intel 330? Διαβαζω διαφορα κακα σχολια σχετικα με τον nand controller και πως προκαλει bsod....Aπλα τον εχω βρει τον agility 4 256gb στα 120 ευρω που ειναι πολυ δελεαστικη τιμη και δεν ξερω τι να κανω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 o Agility 4 δεν έχει σχέση με τους προηγούμενους, μια χαρά δίσκος είναι.., για θέμα ταχύτητας δες reviews κι αποφασίζεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα