Antwni Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον όπως σας είχα ενημερωσει απο 2 mbps που ήμουν θα πήγαινα σε 24mbps δίοδος!!Ε ήρθε εκείνη η μέρα Έγινε χτες η αλλαγή αλλά από οτι βλέπω πιανω μόνο 10mbps και έχω Attenuation 19db... Να αναφέρω οτι η πριζα εχει βγει απο τον τοιχο(εχει ξεκολλησει λίγο και στερεωνεται στη βιβλιοθήκη που εχω...οταν ηρθε και εβαλε το ιντερνετ ο τεχνικός ΟΤΕ τη χαλασε...τελος παντων) Παρατήρησα επίσης οτι εχω καποια errors στο download.... Δείτε τις φωτογραφίες μου και σχολιάστε.... Να πω οτι την Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο στον ΟΤΕ για να δηλώσω βλάβη....
evoracing Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Τελικά ο τεχνικός γιατί ήρθε για να στο φταίξει ή να στο χαλάσει? Δεν ξέρω να σου απαντήσω (λογικά είναι θέμα του ΟΤΕ) αλλά θέλω να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις: Τα errors που τα είδες? Για να έχεις παραπάνω Mbps πληρώσεις παραπάνω?
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Τελικά ο τεχνικός γιατί ήρθε για να στο φταίξει ή να στο χαλάσει? Ελα ντε Δεν ξέρω να σου απαντήσω (λογικά είναι θέμα του ΟΤΕ) αλλά θέλω να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις: Τα errors που τα είδες? Για να έχεις παραπάνω Mbps πληρώσεις παραπάνω? 1)Εκεί μου λεει FEC , CRC, HEC...δεν ξέρω και εγω πολλά τους ειδικούς περιμένω 2)Τι εννοείς?Αν καταλαβα καλά...ναι φυσικά και πληρώνεις παραπάνω ...Ήμουνα 2mbps...αυτό το πρόγραμμα Και τωρα ως φοιτητής έβαλα διοδος + 15 ευρώ το πάγιο...τα ίδια λεφτά πανω κάτω αλλά χωρίς σταθερα... Πιστεύω να σε καλυψα
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 α.δοκιμασε να βγαλεις τα παντα πανω απο την γραμμη και να αφησεις το ρουτερ.β.δοκιμασε σε αλλη πριζα αν πιστευεις οτι αυτη εχει διαλυθει η φτιαξε αυτην.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 όταν λες ήρθε ο τεχνικός να βάλει το internet τι εννοείς? να συνδέσει το router?
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 όταν λες ήρθε ο τεχνικός να βάλει το internet τι εννοείς? να συνδέσει το router? μαλλον στην αρχικη εγκατασταση που εγινε για να δοκιμασει οτι παιζει. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 έπρεπε εκεί που τον είχε να αρχίζει να μετράει σε μπρίζες, κατανεμητή κτλπ...
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 έπρεπε εκεί που τον είχε να αρχίζει να μετράει σε μπρίζες, κατανεμητή κτλπ... Αυτό που είπε ο πουλινός απο πανω... Τωρα για αυτό που λες...είχα 2mbps τότε...τώρα έβαλα την 24αρα.... Η πρίζα που είναι χαλασμένη (βασικά δεν είχα χαλασμένη αλλά εχει ''πεσει'') είναι του τηλεφώνου δεν μπορω να κάνω κάτι....Θα βγαλω τον splitter και το τηλεφωνο και κανω ενα restart το router και σας λέω....πάντα με ethernet Edit: Αν παρατηρήσατε πέρασα και το νέο firmware του zte αλλά δεν άλλαξε κατι... Λοιπόν έκανα reset το router μπας και αλλα τίποτα... Αυτό που παρατήρησα είναι οτι κάνει πολύ ώρα μέχρι να συνδεθεί μετα από restart/reset...κάτι παίζει με την πρίζα τηλεφώνου/καλώδιο μάλλον... Ορίστε και οι fotos δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό... Edit: Επίσης FEC,CRC, HEC errors φτάσανε 5ψήφιο αριθμό σημερα (πριν κανω restart το router) αφου το είχα μια μέρα ανοιχτό...καθώς και το δεύτερο CRC στο up είχε 12... Δεν τα ξέρω πολυ καλα αυτά...περιμένω απο εσας να με κατατοπίσετε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 πόσες μπρίζες έχεις στο σπίτι και πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες πάνω τους? μήπως οι μπρίζες γράφουν ΟΤΕ πάνω? βγαίνουν με resistor αυτές που ξεσκίζουν τον συγχρονισμό... το καλώδιο τηλεφώνου από την μπρίζα στο router τι μήκος έχει? οι γείτονες στα πόσα συγχρονίζουν?
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 πόσες μπρίζες έχεις στο σπίτι και πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες πάνω τους? μήπως οι μπρίζες γράφουν ΟΤΕ πάνω? βγαίνουν με resistor αυτές που ξεσκίζουν τον συγχρονισμό... Έχει 6 πριζες το σπίτι!στην πριζα που εβαλα το router πιστεύω οτι ειναι η κεντρική δεν ξέρω...συνδεδεμένες είναι οι 3..ψυγειο,πλυντήριο,φορτιστής laptop...και μια το router 4...οχι δεν γράφουν ΟΤΕ....το άλλο δεν καταλαβα τι λες αλλα googlara λιγο κατι φωτογραφίες και παλι δεν καταλαβα το καλώδιο τηλεφώνου από την μπρίζα στο router τι μήκος έχει? οι γείτονες στα πόσα συγχρονίζουν? Πρεπει να ειναι 1-2 μέτρα...στα 15-19mbps forthnet (έχει διαφορα?)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 όχι ρεύματος, τηλεφώνου μπρίζες δήλωσε βλάβη για χαμηλό συγχρονισμό και ζήτα να έρθει τεχνικός για να testάρει συγχρονισμούς σε διάφορα σημεία...
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 έπρεπε εκεί που τον είχε να αρχίζει να μετράει σε μπρίζες, κατανεμητή κτλπ... και ο οτε θα πει μιλα με τον παροχο και ευχαριστουμε και θα φυγει οπως κανουν κλασσικα.τωρα για τον φιλο ας αλλαξει η ας φτιαξει την πριζα μονος του.δεν ειναι κατι δυσκολο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 και ο οτε θα πει μιλα με τον παροχο και ευχαριστουμε και θα φυγει οπως κανουν κλασσικα.τωρα για τον φιλο ας αλλαξει η ας φτιαξει την πριζα μονος του.δεν ειναι κατι δυσκολο. είναι σίγουρο ότι φταίει η συγκεκριμένη μπρίζα όμως? για να δοκιμάσει το router σε διαφορετική... btw πάροχος ΟΤΕ είναι αν δεν κάνω λάθος...
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 είναι σίγουρο ότι φταίει η συγκεκριμένη μπρίζα όμως? για να δοκιμάσει το router σε διαφορετική... btw πάροχος ΟΤΕ είναι αν δεν κάνω λάθος... με την πριζα εξαρτατε αν φταιει η συγκεκριμενη η οχι.αν απλα δεν παταει καλα στο πριζακι μεσα οκ οι αλλες θα παιζουν οκ.αν εχεις γινει ομως κατι αλλο εκει που ενωνονται τα καλωδια αυτης της πριζας με τα υπολοιπα που πανε στα υπολοιπα πριζακια υπαρχει περιπτωση να του επηρεασει και τα αλλα.
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν εχει γινει τίποτα στα καλωδια..θα παρω αυριο τηλέφωνο να έρθει τεχνικός και θα σας ενημερώσω... Τωρα για αυτό... όχι ρεύματος, τηλεφώνου μπρίζες fail Το μυαλό μου πήγε αλλού... ΜΙΑ πριζα τηλεφώνου έχω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα