Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον το video που έφτιαξες στο Power Director είναι anamorphic (χοντρικά: έχει ανάλυση X γραμμών, αλλά καθοδηγεί τους video players να το προβάλλουν σαν να ήταν Y γραμμών, με Y < X).

Αν θυμάμαι καλά, το Avidemux δεν υποστηρίζει αυτόματη προβολή των anamorphic videos στη σωστή διάσταση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις φίλτρο αλλαγής ανάλυσης (resize). Και με τις άλλες λύσεις που προτάθηκαν πιο πάνω, ειλικρινά νομίζω πως δεν αξίζει τον κόπο να κάνεις τριπλούν και δρόμο μετ' εμποδίων για να πάρεις απλά στιγμιότυπο από ένα καρέ του video σου...

Μολις εβαλα αλλο βιντεακι κ ειναι ενταξει.Πρεπει να ειχε θεμα το προηγουμενο!Τελος καλο ολα καλα.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δε νομίζω πως είχε θέμα το βιντεάκι σου. Αν κρίνω από την ανάλυση και τις πράξεις που έκανε πιο πάνω ο φίλος @vaiosgtr, αυτό που έκανες εξαγωγή από το Cyberlink είναι PAL DVD ή DV-AVI project (576 γραμμές) με λόγο πλευρών 16:9 (προβάλλεται σαν να ήταν 405 γραμμών, κρατώντας σταθερή την οριζόντια ανάλυση). Σωστά; Θα ξαναέχεις το ίδιο «πρόβλημα» με τέτοια videos, ανοίγοντάς τα στο Avidemux.

Δημοσ.

Δε νομίζω πως είχε θέμα το βιντεάκι σου. Αν κρίνω από την ανάλυση και τις πράξεις που έκανε πιο πάνω ο φίλος @vaiosgtr, αυτό που έκανες εξαγωγή από το Cyberlink είναι PAL DVD ή DV-AVI project (576 γραμμές) με λόγο πλευρών 16:9 (προβάλλεται σαν να ήταν 405 γραμμών, κρατώντας σταθερή την οριζόντια ανάλυση). Σωστά; Θα ξαναέχεις το ίδιο «πρόβλημα» με τέτοια videos, ανοίγοντάς τα στο Avidemux.

Και τι κανω βρε φιλε τωρα;Ειναι σε PAL DVD.

Δημοσ.

Που είναι το πρόβλημα; Αισθάνομαι ότι πανικοβάλλεσαι, χωρίς να υπάρχει λόγος. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που σου επιβάλλει να χρησιμοποιήσεις το Avidemux για να τραβάς screenshot από τις ταινίες σου; Δεν είσαι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο εργαλείο αντί αυτού;

Δημοσ.

Που είναι το πρόβλημα; Αισθάνομαι ότι πανικοβάλλεσαι, χωρίς να υπάρχει λόγος. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που σου επιβάλλει να χρησιμοποιήσεις το Avidemux για να τραβάς screenshot από τις ταινίες σου; Δεν είσαι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο εργαλείο αντί αυτού;

Ενταξει, αρα δεν υπαρχει λογος να προβληματιζομαι...Θα τις βγαζω μεσω του power director.Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο parsifal. Πάρε το καρέ και κάνε resize.

Μάλλον επέλεξες 16:9 βίντεο σε 4:3 καρέ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Συγνωμη για την ερωτιση αλλα ποιο καρε λες να κανω resize κ πως;Ειμαι κ λιγο μπουμπουνας......

Δημοσ.

Το καρέ είναι η φωτογραφία που θέλεις να αποθηκεύεις. Έτσι λέγεται μια ακίνητη εικόνα από ένα βίντεο.

Το resize είναι αυτό που σου είπε ο vaiosgtr στο 11ο post.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...