Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε μου SokinLyg. Να κάνω μία άσχετη ερώτηση λίγο.. Μπορώ να κρατήσω και την 650ti όταν μου έρθει και την 550ti σαν "δεύτερη"..; Εάν ναι, θα κερδίσω κάτι..;

φίλε μου αν βάλεις την 650ti πρώτη και την 550ti δεύτερη, Μπορείς να τρέχεις τα physx στην 550ti. Αυτό σημαίνει ότι σε παιχνίδια όπως στο borderlands 2 και τα batman θα πετάς!

η 650ti δεν είναι κακή κάρτα, αν δεν βάζεις AAlliazing ή βάζεις κάποια ελαφριά μορφή του και αντί για ultra/very high παίζεις με high θα σε βγάλει παλικάρι. Ειδικά αν στα physx έχει την 550 για backup.

Η πρότασή μου είναι να δοκιμάσεις το 650ti +550ti και αποφασίζεις.

Ο καυγάς είναι για την 660ti η οποία είναι overpriced. Η απλή gtx660 είναι λίγο πίσω από την 660ti και πολύ πιο οικονομική. Η 670 είναι πιο ακριβή από την 660ti αλλά ΠΟΛΥ πιο ισχυρή....

@ saiz η 7950 boost είναι reference. Τελείωσε η παλιά είναι ότι έχει μείνει σε στοκ. Επίσης η 660 όσο και να κλοκαριστεί σέρνεται σαν το ραχάτικο σκυλί, λόγω μνήμης.

αν μου χαρίζουν 670 κ 7950, θα πάρω την 670 γιατί είναι πιο γρήγορη στοκ, και βασικότερο, έχει μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης.

ΑΝ αγοράζω όμως θα πάρω 7950, γιατί κατά κανόνα κλοκάρει στο θεό (ξεπερνάει 7970 ghz ed + 680) και προσωπικά έχω την 260 για physx.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οπως??

Δεν ξέρω αν εσύ έχεις μετοχές σε κάποια εταιρία αλλά εγώ δεν έχω οπότε προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορώ. Η 7950 boost δεν είναι η πιο υπερχρονισμένη 7950 είναι απλά η νεότερη 7950 και την βρίσκεις στα περισσότερα μαγαζιά στις ίδιες τιμές με την παλιά. Και για να τελειώνουμε εδώ.

Τρεις συγκρίσεις πριν τους νέους drivers και μία μετά.

7950 vs 660ti http://www.anandtech...duct/550?vs=647

7950 boost vs 660ti http://www.anandtech...duct/645?vs=647

7950 vs 660ti μέγιστο overclock http://www.hardocp.c...s_670_hd_7950/1

και τέλος σύγκριση με τους νέους drivers http://www.techpower...ormance/23.html

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε μου SokinLyg. Να κάνω μία άσχετη ερώτηση λίγο.. Μπορώ να κρατήσω και την 650ti όταν μου έρθει και την 550ti σαν "δεύτερη"..; Εάν ναι, θα κερδίσω κάτι..;

Θεωρητικά αν χρησιμοποιήσεις την 560ti μόνο για physx σε όσα παιχνίδια το υποστηρίζουν θα έχεις μία μικρή αύξηση των επιδόσεων. Κατά την γνώμη μου όμως δεν αξίζει γιατί τα παιχνίδια που υποστηρίζουν physx είναι ελάχιστα και η αύξηση των επιδόσεων αμελητέα οπότε πιο πολύ θα είναι το ρεύμα που θα καις. Εγώ στην θέση σου θα πουλούσα την 550ti και θα κρατούσα τουλάχιστον προς το παρόν την 650ti. Τώρα αν την δοκιμάσεις και κρίνεις ότι δεν σου κάνει και θες κάτι δυνατότερο την πουλάς και αυτή, βάζεις και λίγα λεφτά επιπλέον και παίρνεις πχ την 660.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7950 vs 660ti μέγιστο overclock http://www.hardocp.c...s_670_hd_7950/1 μονο που οσοι εχουν 670 asus top γελανε με αυτο το overclock(απο τα πιο αξιοπιστα σιτε) διοτι η 670 παει πανω 7000mhz οι μνημες και δεν σταματανε στα 6300mhz

οσο για την boost 7950 ειναι απο της πιο υπερχρονισμενες ισως η μονη που εχει τοσο ψηλα ρολογια στην αγορα(οποτε ειναι ακυρη η συκγριση με την reference απο την στιγμη που 9/10 ειναι oc edition στην αγορα)

ανακεφαλεωνω η 660ti εχει physx, μικροτερη καταναλωση,ειναι πιο ησυχη και εχει 3% διαφορα απο την 7950

perfrel_1920-7.png

η 7950 boost εχει 6% διαφορα απο την απλη οσο και η 660τι reference απο τα oc edition

η 660 εχει διαφορα απο την 660ti 12% οσο η 7950 απο την 7870 10%(αυτο γιατι ακουγονται διαφορα περι διαφορων)

καποιος ειπε οτι 7950 περναει την 680/7970 reference σε oc

η 670 το κανει για πλακα αυτο δεν χρειαζεται να της πεταξεις τα ματια εξω σε oc

http://www.techpower...t_Cu_II/28.html

και η 660τι το κανει αλλα και να μην το κανει τι νοημα εχει ποιος θα παιξει παιχνιδια με τοσο ψηλα ρολογια

παντος κλοκαρεται και η 660τι αρκετα καλα

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-32.gif

Επεξ/σία από saiz
Δημοσ.

πάμε πάλι, @ saiz (με αυτήν την ιστορία χαλάει και το thread)

η 7950 είναι μίλια μπροστά από την 660ti , η 660ti δεν αντέχει να σηκώσει 4x AA σχεδόν πουθενά. Είναι κουτσό άλογο πως να το κάνουμε. Στα 1300 να την πας βγάζει heaven 42 fps, Οι 7950 στα 1200 βαράνε 53αρια...

η 660ti τραβάει μόνο σε παιχνίδια 3-4 ετών και σε dx-9 για αυτό βρίσκεις κάτι συνολικά σκορ που την παλεύει κάπως.

καλά το δεύτερο που έχεις ποστάρει είναι για γέλια και μόνο. Απορώ δεν το βλέπεις;

δες εδώ τι ξύλο τρώει η o/c έκδοση της 660τti από την παλιά 7950 (non-boost)

index.php?ct=articles&action=file&id=886

index.php?ct=articles&action=file&id=898

index.php?ct=articles&action=file&id=896

index.php?ct=articles&action=file&id=895

Δημοσ.

savaki@ πραγματικα δεν βαρεθηκες αυτο το παιχνιδακι με το metro και το αλιενς και να καθεσε να κοβεις διαφορα αποσπασματα που σε συμφερουν

παρε ενα bf3 απο review 7/11/2012 με ολες τις ρυομισεις στο φουλ

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-33.jpg ωχ τι κανει εδω κατω το τερας :-D :-D :-D

Δημοσ.

savaki@ πραγματικα δεν βαρεθηκες αυτο το παιχνιδακι με το metro και το αλιενς και να καθεσε να κοβεις διαφορα αποσπασματα που σε συμφερουν

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-33.jpg ωχ τι κανει εδω κατω το τερας :-D :-D :-D

Πας και βαζεις ενα review που εχει γινει 16/10/2012 και οχι 7/11 που λες,με drivers τους 12,8 και νομιζεις πως εκανες κατορθωμα.

Λοιπον..με τους 12,11 απο το ιδιο site(για να μην λες τα δικα σου παλι) κοιτα ποσο εχει ανεβει η 7950

http://www.guru3d.co...formance,7.html

Απο οτι βλεπω εχει φτασει τα 52 fps και h απλη gtx 660ti εχει 45fps..μαλιστα..εχεις να πεις κατι αλλο?

Και επειδη προβλεπω πως παλι κατι θα βρεις να πεις κοιτα με τους 12,11 πως τα πηγαινει και στα αλλα games..

Δημοσ.

Πλέον Ξύλο και στο Battlefield 3

index.php?ct=articles&action=file&id=823

1352691741F74TQBhKZT_4_5_l.png

καμια αλλη απορία;

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Μόλις μου ήρθε η κάρτα κι ανυπομονώ να πάω σπίτι να την δοκιμάσω (max payne 3 & black ops 2! :-D

Μην "μαλώνουμε" για τις κάρτες, κάποιες είναι καλές κάπου και κάποιες κάπου αλλού.. Έτσι πάει.. Πάντως έχουν περάσει οι εποχές που δίναμε 1.000.000 για 2 voodoo 2!!!!!

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Μόλις μου ήρθε η κάρτα κι ανυπομονώ να πάω σπίτι να την δοκιμάσω (max payne 3 & black ops 2! :-D

Μην "μαλώνουμε" για τις κάρτες, κάποιες είναι καλές κάπου και κάποιες κάπου αλλού.. Έτσι πάει.. Πάντως έχουν περάσει οι εποχές που δίναμε 1.000.000 για 2 voodoo 2!!!!!

πιστεύω θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά από την 550τι.

ποια έκδοση της 650τι είναι;

Δημοσ.

καλοριζικη φιλε!!!!!!! η 650ti

savaki boost vs reference βαρεθηκα να ασχολουμε η 660ti εχει απο τις καλυτρερες κριτικες ουτε ξερω κανεναν που να την εχει παρει και να μην παιζει τα παντα στο full εσυ τραγουδα :-D

Δημοσ.

καλοριζικη φιλε!!!!!!! η 650ti

savaki boost vs reference βαρεθηκα να ασχολουμε η 660ti εχει απο τις καλυτρερες κριτικες εσυ τραγουδα :-D

αυτή είναι ότι πρέπει για htpc (όχι ότι δεν θα την γούσταρα και σε ένα sli)

κάνε o/c και δώσε μας κανένα 3dmark score. τι cpu έχεις;

@saiz τι έγινε ξεμείναμε από καύσιμα;

Δημοσ.

0€ λόγο ότι μου το έδωσε φίλος και δεν ήθελε λεφτά...!!!!

Απλά είναι αισθητά καλύτερη από την 550ti ή το ίδιο..;

Το βράδυ θα ξέρω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...