Προς το περιεχόμενο

Υποτιτλοι σε αποκωδικοποιητή mpeg4 F&U

ravend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου δώσαν έναν αποκωδικοποιητή mpeg4,το γνωστό, μάρκας F&U,που δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει η όχι,προς το παρόν τη δουλειά του δείχνει να την κάνει.απο τα public νομίζω.

Ψάχνω να βρώ αν υπάρχει τρόπος να βάζω υπότιτλους (ελληνικους και γαλλικους) στα ελληνικά κανάλια και γενικότερα στα κανάλια για να καταλαβαίνει κ η φίλη μου που δεν μιλάει γρί ελληνικά.

Βλέπω οτι έχει κουμπί και επιλογή για υπότιτλους αλλα δεν μου δίνει και καμία επιλογή!

Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό η μπα?

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να προσδιορίσεις ποιο μονέλο έχεις και να ψάξεις στο Google για θέματα σε ελληνικά fora που έχουν ανοίξει θέματα για το συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή.

Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό η μπα?

Ευχαριστώ!

Ναι, διαμαρτυρία στα κανάλια,μπας και αξιωθούν και εκπέμπουν με υπότιτλους,αλλά μην κρατιέσαι κιόλα,χλομό το κόβω.

Ναι, διαμαρτυρία στα κανάλια,μπας και αξιωθούν και εκπέμπουν με υπότιτλους,αλλά μην κρατιέσαι κιόλα,χλομό το κόβω.

α δεν εκπέμπουν?γιατι είδα οτι το tv5 που πιάνει σου δίνει την επιλογή για γαλλικούς και έψαχνα στα ελληνικά αλλά αυτά ούτε ελληνικούς δεν βάζουν.

δηλαδή όσοι έχουν προβλήματα ακοής δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

θα ψάξω και στο google όταν δω τι σόι μοντέλο έχω.

Τι να ψαξεις ? Αν δεν εκπεμπουν υπότιτλους τα καναλια δε φταιει ο αποκωδικοποιητης. Αν εκπεμπυν δεν εχεις κανενα θεματακι.Πατας το κουμπι στο χειριστηριο σου κ βγαινουν.Δε πρεπει να κανεις κατι αλλο..

Εχω τηυν εντυπωση οτι ο φιλος σου ειπε να ψαξεις στο google γιατι νομιζε οτι ρωτας πως θα παιξουν srt υποτιτλοι σε διαφορα που κατεβαζεις..Τωρα αν κανω λαθος ας με διορθωσει..

Παντως υποτιτλους παιζουν μια χαρα και στα βιντεακια που τυχον κατεβαζεις και στα καναλια ΑΝ αυτα εκπεμπουν.Δε χρειαζεται να ψαξεις κατι.

Τι να ψαξεις ? Αν δεν εκπεμπουν υπότιτλους τα καναλια δε φταιει ο αποκωδικοποιητης. Αν εκπεμπυν δεν εχεις κανενα θεματακι.Πατας το κουμπι στο χειριστηριο σου κ βγαινουν.Δε πρεπει να κανεις κατι αλλο..

Εχω τηυν εντυπωση οτι ο φιλος σου ειπε να ψαξεις στο google γιατι νομιζε οτι ρωτας πως θα παιξουν srt υποτιτλοι σε διαφορα που κατεβαζεις..Τωρα αν κανω λαθος ας με διορθωσει..

Παντως υποτιτλους παιζουν μια χαρα και στα βιντεακια που τυχον κατεβαζεις και στα καναλια ΑΝ αυτα εκπεμπουν.Δε χρειαζεται να ψαξεις κατι.

Ναι τελικά έτσι είναι,

srt παίζουν όμορφα,έγω έψαχνα για τα κανάλια αλλά αφου δεν εκπέμπουν δεν υπάρχει και τρόπος,

δεν γνώριζα καν τι παίζει με τους αποκωδικοποιητές και αν δεν μου τον δίναν δεν θα έπαιρνα κιόλας,γι'αυτό είπα να ρωτήσω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...