hlektrologos 15 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 ποιο απο τα 2 τηλεφωνα θα περνατε;σημειωση το galaxy s3 i9305 εχει 2 gb ram και υποστηριζει 4g δικτυο
alexisgt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Με τα επιπλέον χαρακτηριστικά που προσφέρει το i9305 σε σύγκριση με το i9300, θα το διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη. Το μέγεθος του Note2, είναι υπερβολικά μεγάλο για τα δεδομένα μου. Πιστεύω οτι το i9305 είναι το πληρέστερο android phone στην αγορά, αυτή τη στιγμή. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2012 από alexisgt
petrucci Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σαν κάτοχος S3 LTE, στο προτείνω ανεπιφύλακτα. (Έχω 1 ακόμα κλειστό στο κουτί του προς πώληση αν σε ενδιαφέρει..) Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2012 από petrucci
grouspen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 ανάλογα το μέγεθος που σου αρέσει εσένα καθαρά. μικρές διαφορές πλεον τώρα για το lte .... γνώμη μου οτι δεν αξίζει ακόμα. σκέψου ότι έχει πρόβλημα ακόμα το απλό 3g. για αρχή θα είναι μόνο αθήνα και θεσ/νικη . επίσης το lte γ@#%ει την μπαταρία και το ι9305 έχει ίδια με το ι9300 και μικρότερη από το νοτε 2 . δλδ δεν θα βγάζει μέρα με τπτ....
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Eχεις να σκεφτεις δυο πραγματα. Θελεις το παραπανω μεγεθος? Σου χρειαζονται τα features του S Pen? Aν η απαντηση ειναι αρνητικη και στα δυο, πας στο S3. Αν ειναι θετικη πας στο Note. Αν σε ενδιαφερει τοσο το Lte, βρισκεις την εκδοση του Note με Lte.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα