skoulas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 4 διαφορετικα πραγματα 1)ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ CREATIVE HS-400 9,99euro 2)Mouse Logitech M310 Wireless Optical Silver 12.98euro 3)DESKTOP SET LOGITECH MK605 ΓΙΑ NOTEBOOΚ 43.00euro 4)SPEAKERS LOGITECH LAPDESK N550 25.00euro http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/F514CB7CA82282499E7BD941B821BD62/444FF47F1722F64196506F538776B680 Αν εξαιρεθει το (3) το οποιο υπαρχει και σε αλλο καταστημα σε αυτην την τιμη, τα υπολοιπα ειναι 40-50% κατω σε σχεση με τον ανταγωνισμο....
giorginho Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Oντως αυτο παρατηρουσα κι εγω σημερα και γενικα ειναι καπου 20% ή και παραπανω διαφορα απο την χαμηλοτερη τιμη που εχει το ιστορικο του σκρουτζ... Και χθες ειχε για ακομα μια φορα τον 4πυρηνο AMD στα 50 ευρω και γενικα βλεπω οτι πλεον καπου-καπου οι τιμες που δινει στα "crazy" εχουν και παλι μια μυρωδια απο προσφορες (αν και στο παρελθον ειχαμε μερικες πραγματικα "τρελες" τιμες που φυσικα εξαφανιζονταν σε λιγα λεπτα)... 1
skoulas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξερω τι παιζει με τη "διαθεσιμοτητα'...το θετικο ειναι οτι αναφερει ποσα ειναι διαθεσιμα...ελπιζω να μην ειναι απο τις γνωστες "προσφορες-διαφημιση"...που και που βγαζουν κατι καλο (οπως τον ssd που εβγαλαν προσφατα...)
giorginho Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Aν και καπου υπαρχει σημειωση σε στυλ "το να πατησεις αγορα δεν δεσμευει απαραιτητα ενα τεμαχιο αμεσως κλπ" συνηθως η ενδειξη διαθεσιμοτητας που αναγραφεται στη σελιδα τους ειναι αρκετα αξιοπιστη.
christs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Παρηγγειλα τα προιοντα 1 και 2, θα σας πω οταν εχω νεα και αν ολα ηταν καλα!
Razor7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Παρηγγειλα τα προιοντα 1 και 2, θα σας πω οταν εχω νεα και αν ολα ηταν καλα! Τα creative πως τα παρήγγειλες? Γιατί δείχνει να μην μπορείς να τα αγοράσεις....
christs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τα creative πως τα παρήγγειλες? Γιατί δείχνει να μην μπορείς να τα αγοράσεις.... μια χαρα μπαινουν, δοκιμασα εκ νεου τωρα. λογκαρε με το λογαριασμο σου και δοκιμασε! επισης να επιβεβαιωσω αυτο που εγραψε παραπανω το παιδι, περι αξιοπιστιας της διαθεσιμοτητας που αναγραφει, μιας και μετα την παραγγελια μου, μειωθηκαν απ την αρχικη σελιδα τα τεμαχια κατα 1, αρα σημαινει οτι ανανεωνεται συνεχως.
Razor7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Βασικά χωρίς log in την έκανα. Τελικά τη δέχτηκε αν και είχε κάποια κολλήματα στην αρχή. Τhnx κι από μένα στον TS
Konstantin77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 +1 στον topic starter... παρ'ηγγειλα το 1ο
john_dr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μπήκα στον πειρασμό εχτές για το ποντικάκι, αλλά το άφησα να ...εξαντληθεί τελικά. Όντως ψιλό καλές τιμές. Το ποντίκι ήταν 4€ ποιο φτηνό από την καλύτερη τιμή στο skroutz, αν και η τιμή του το εξωτερικό κάπου εκεί παίζει (χοντρικά από $15 και πάνω). Όσον αφορά την δέσμευση των προϊόντων γίνεται αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία. Αν πάτε μετά την παραγγελία στην σελίδα του Crazy U θα δείτε να έχει αφαιρεθεί ένα κομμάτι από τα διαθέσιμα. Λογικό να λένε ότι μπορεί να φας τελικά πόρτα μιας και κάποιος άλλος μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του τελευταίου κομματιού δευτερόλεπτα πριν από εσένα. Υ.Γ. Και κάτι τελευταίο. Πολλές φορές έχει πλάκα να ψάξετε κάποιο προϊόν του crazy U στο skroutz. Έχει πλάκα διότι αν δεν έχει προλάβει να ανανεωθεί το skroutz θα διαπιστώσετε μια ολίγον διαφορετική τιμή από την αναγραφόμενη αρχική
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μόνο η βάση θα μείνει... Η βάση εντωμεταξύ είναι λίγο fail γιατί δεν έχει ανεμιστήρα...αλλά πολυ καλή η τιμή της
christs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μόνο η βάση θα μείνει... Η βάση εντωμεταξύ είναι λίγο fail γιατί δεν έχει ανεμιστήρα...αλλά πολυ καλή η τιμή της εχει ανεμιστηρα η βαση, boy. Τσεκαρε στα τεχνικα χαρακτηριστικα. Σιγα μη δεν ειχε, επωνυμη ειναι. Αλλα και παλι, αν δεν εχει καποιος το βιτσιο των ηχειων, δεν την παιρνει ουτε σ αυτη την τιμη, και ας αξιζει..
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 νομίζω οτι λεει βλακείες...είδα videakia καθώς και απο την φωτογραφία ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να εχει ανεμιστηράκι...
siracos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Για αυτό τη λέτε; Για χρήση ίντερνετ office και παιχνιδάκια από το ιντερνετ για τα παιδιά 8 και 10 ετών http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908205&sid=1
tstavrou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 μια χαρα μπαινουν, δοκιμασα εκ νεου τωρα. λογκαρε με το λογαριασμο σου και δοκιμασε! επισης να επιβεβαιωσω αυτο που εγραψε παραπανω το παιδι, περι αξιοπιστιας της διαθεσιμοτητας που αναγραφει, μιας και μετα την παραγγελια μου, μειωθηκαν απ την αρχικη σελιδα τα τεμαχια κατα 1, αρα σημαινει οτι ανανεωνεται συνεχως. Που φαίνεται ρε παιδιά η διαθεσιμότητα που μειώνεται και δε τη βλέπω εγώ...???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα