Fishbed Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Έχω μηχάνημα με την παραπάνω μητρική πλακέτα η οποία έχει ενσωματωμένη την κάρτα ήχου.Στο bios υπάρχει επιλογή onboard audio device η οποία είναι enabled.Επίσης έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers από το site της albatron.Παρ'όλα αυτά το μηχάνημα δεν λέει να βγάλει ήχο.έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;;; Το σύστημά μου είναι το εξής: cpu: AMD athlon 64 3000+ mobo: Albatron K8X800 pro 2 GPU: GeForce 6200 RAM: 2 DIMMs DDR 400MHz των 1GB OCZ HDD: WD 1600JB Audio controller: Envy24 Family audio controller WDM PSU: 450W
cyberrobot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τι λειτουργικό έχεις; Τσέκαρε αν είναι επιλεγμένη η έξοδος των ακουστικών και όχι τπτ άλλο (π.χ. headphones, hdmi)
Fishbed Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Windows XP SP3 Home edition έχω.Πάω πίνακα ελέγχου->Ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής->Ρυθμίσεις ηχείου->για προχωρημένους->Είδος ηχείων->Στερεοφωνικά ηχεία για επιτραπέζιο υπολογιστή.Αυτό δεν εννοείς;;Μια χαρά είναι το setting αλλά τίποτα δεν ακούγεται. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2012 από Fishbed
cyberrobot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τι να σου πω άμα σου εμφανίστικε στα ξαφνικά, κοίτα τα βύσματα μην έχει τραβηχτεί κοπεί κανένα, αλλιώς μην κάηκε το chipset της κάρτας γραφικών..; κανάς ιός;
Fishbed Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Την ενσωματωμένη κάρτα ήχου την δοκίμασα και με ακουστικά και με ηχεία αλλά τζίφος. Το chipset που λες ότι μπορεί να έχει πάθει βλάβη δεν παρουσιάζει κανένα άλλο σύμπτωμα. Όλα λειτουργούν φυσιολογικά εκτός από την κάρτα ήχου. Όσο για ιό, έχω το panda 2012 και δεν έχει ανιχνεύσει κάτι. Η συγκεκριμένη ενσωματωμένη κάρτα ήχου της μητρικής είναι πιο "ψαγμένη" καθώς υποστηρίζει 7.1. Έτσι έχει 3 βασικές υποδοχές front speaker-out, Line-in, Mic-in και άλλες τρείς. Τις Surround Back Speaker-out, Surround speaker-out, Subwoofer speaker-out. Δεν έχω κάνει κανένα λάθος στα βύσματα καθώς τα τοποθετώ στο speaker-out για ηχεία και Mic-in για μικρόφωνο αντίστοιχα.Επίσης δοκίμασα το βύσμα των ηχείων και στις έξι υποδοχέ αλλά και πάλι τίποτα. Κάτι τελευταίο, έκανα και bios update αλλά και πάλι τίποτα. Πλέον σκέφτομαι την αγορά μιας φθηνής PCI κάρτας ήχου...
duffyduck Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Βγαλε την μπαταρια απο την μητρικη για 3-4 λεπτα και δες μηπως διορθωθει (ο υπολογιστης πρεπει να ειναι βγαλμενος απο την μπριζα), διαφορετικα παρε μια απλη Asus Xonar DG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα