koslibpro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα, για καποιο περιεργο λογο δεν τρεχουν τα cgi scripts που φτιαχνω σε python.. τα ανεβαζω στον cgi-bin φακελο του server μου και παντα οδηγουν σε not found error. εχω ριξει μια ματια κι εδω αλλα δεν διορθωθηκε τιποτα.. φυσικα τους δινω 755 δικαιωματα και με chmod a+rx τα κανω εκτελεσιμα.. απο το terminal τρεχουν μια χαρα. εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει? υγ:το httpd.conf αρχειο μου για τον φακελο /cgi-bi/ ειναι > <Directory /var/www/cgi-bin> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews ExecCGI AddHandler cgi-script .cgi AddHandler wsgi-script .wsgi AllowOverride None Order allow,deny allow from all </Directory> ευχαριστωωω
ipduh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 σου δίνει 404? περίεργο μήπως σου δίνει κάποιο άλλο λάθος? τί λέει στα logs? ... πες μου αριθμό λάθους. έχεις suPHP , suPHPexec ενεργοποιημένα? εάν ναι μπορείς να τα απενεργοποιήσεις?
koslibpro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 μου εδινε 404 αλλα το ξεπερασα αυτο το σφαλμα τωρα. στα logs ελεγε οτι δεν εβρισκε το script στο path /usr/lib/cgi-bin, οποτε και τα εβαλα εκει. τωρα λοιπον δινει error 500 ("Server made a boo boo" μου λεει-500 δηλαδη). suPHP/suPHPexec δεν χρησιμοποιω καν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα