ksideras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 γεια σας εχω ενα προβλημα με τημ μιτρικη κουνισα καταλαθος το καλωδιο και εσβισε το πσ και παταω το κουμπι να τον ανοιξω και μετα απο 3 sec σβινει και το ξανα ανοιγω και κανουν repair τα windows ανοιγει και δεν εχω ιντερνετ εβγαλα τους driver και τους ξανα παερασα τιποτα πισω στο καλωδιο δεν αναβουν τα λαμπακια αλα στην διαχειρησι συσκευων την βλεπει κανονικα τι γιναιτε ?? ευχαρηστω για τον χρονο σας
dimpa16 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ρε φίλε, έτσι από περιέργεια ρωτάω... εσύ καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις? Συγνώμη, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα...
ksideras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ναι πως κουνισα το καλωδιο απο το τροφοδοτικο και εσβισε το πσ παταω to power button να ανοιξει εκαι αναψε για 2 σεκ και εσβισε και καηκε το ethernet μαλον γιατι δεν αναβουν τα λαμπακια πισω δεν ειναι κατανοητω. σορρυ οπωςτο εγραψα ηταν πανω στην βιασυνη μοθ
dimpa16 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Βεβαιώσου πρώτα,ότι όλα τα καλώδια είναι σωστά κουμπωμένα.
ksideras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ηταν ολα κουμπομενα αφου δουλευε μια χαρα και καλωδιο αλλαξα και ρουτερ αλλα τζιφος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα