peterakos88 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα στην κοινότητα του Insomnia. Θα είμαι σύντομος. Έχω ένα laptop Toshiba Satellite a100-011 6 χρόνια τώρα. Πριν ένα μήνα περίπου μου κλείνει μια μέρα η οθόνη. Πότε ξεκίναγαν τα bios όταν το άνοιγα, πότε κατάφερνε να φτάσει μέχρι να ανοίγουν τα Windows και κάποια στιγμή έκλεινε η οθόνη. Το άφησα για κανά μήνα και το άνοιξα πριν 2-3 μέρες. Μου κράτησε 2-3 μέρες και μου έκανε πάλι τα ίδια. Καμιά φορά μου βαράει και bios code 1 long 2 short που είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών. Μήπως βρε παιδιά έχει παλιώσει η μπαταρία CMOS της Motherboard και πότε φορτίζει λίγο πότε ξεφορτίζει; Η μπορεί να είναι κάποιο άλλο πρόβλημα με καμιά θερμοαγώγιμη κόλα ή κάτι τέτοιο; ΥΣ. Στο Laptop έκανα βαριά χρήση για αρκετό καιρό οπότε δικαιολογώ το να φταίει η μπαταρία. Πείτε μου και σεις την άποψη σας γιατί δεν γνωρίζω και πολλά επί του θέματος. Ευχαριστώ πολύ!
stamatinho Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Οταν λες η οθονη?Δειχνει το λαμπακι τροφοδοσιας να ειναι αναμμενο και κλεινει μονο η οθονη η ολο το συστημα ειναι "νεκρο"
peterakos88 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ακριβώς. Η οθόνη σβήνει, το laptop συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Εκτός από την περίπτωση που δεν προλάβει να φορτωθεί το bios.
stamatinho Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ακριβώς. Η οθόνη σβήνει, το laptop συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Εκτός από την περίπτωση που δεν προλάβει να φορτωθεί το bios. Πιστευω οτι φταιει η μητρικη για ολο αυτο.
peterakos88 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ κάπου εκεί καταλήγω. Αλλά τι φταίει στην μητρική; Να έχει καεί αποκλείεται αφού ανοίγει όταν "ηρεμεί". Να έχει καεί η κάρτα γραφικών επίσης αποκλείεται. Ή η μπαταρία CMOS είναι ή κάποια κόλα;
Antwni Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 θερμοκρασίες έχεις ελέγξει?? Επίσης αφου λες οτι το συστημα δουλεύει και η οθονη κλεινει γιατι δεν δοκιμάζεις να το συνδέσεις σε εξωτερική οθόνη.... Και μενα καρτα γραφικων μου βρομάει...
peterakos88 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Βεβαίως. Θα το δοκιμάσω και θα ποσταρω πίσω. Όσο για τις θερμοκρασίες του λαπτοπ παλιά ανέβαζε κάπως θερμοκρασίες παρόλα που είναι μόνιμως σε βάση που το ψύχει. Τώρα τελευταία που το τσέκαρα δεν είχε θέμα με θερμοκρασία. Είναι μηχάνημα περισσότερο για γενική χρήση Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα