Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,μόλις αγόρασα την μητρική της υπογραφής μου και μόλις άνοιξα τον υπολογιστή είδα ότι διάβάζει τα 2,5 από τα 4 GB ram και όταν προσπαθώ να κάνω update το bios μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα ....εννοείται κατέβασα τα update από το site της gigabyte...

post-238481-0-93648800-1353166047_thumb.jpg

post-238481-0-62186100-1353166063_thumb.png

Δημοσ.

Για να σου βγάζει bios ID fail σημαίνει ότι πας να του βάλεις το λάθος bios,είδες ότι έχει rvision 1.4 και 2 για την μητρική σου έτσι;;;; Σιγουρέψου ποια έκδοση έχεις και κατέβασε το σωστό bios.

Δημοσ.

Τις δοκίμασα όλες και τελικά έχω την rev2.0 αλλά η μόνη ενημέρωση που έχει είναι το first release της μητρικής που το έκανα αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε

Δημοσ.

Μπορείς να ψάξεις στο bios μπας και δεσμεύει μνήμη για την εσωτερική «κάρτα γραφικών»,αν έχει επιλογή memory remaping ενεργοποίησε την και αυτήν.

Δημοσ.

Αν στο bios βλέπεις 4GB και στα Windows 2.5 κάνεις αυτό:

Start -> γράφεις MSCONFIG (και το τρέχεις) -> Boot tab -> Advance Options -> και UNCHECK Maximum Memory

Αν στο BIOS βλέπεις πάλι 2.5 δοκίμασε να βγάλεις-βάλεις πάλι τις μνήμες, να τις αλλάξεις μεταξύ τους θέση να δοκιμάσεις άλλες (δύσκολο το τελευταίο) λόγω κάποιας ασυμβατότητας. Μπορεί να έχει και προβληματικό ΜΒ.

Λογικά όλως είναι το πρώτο που σου είπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...