Προς το περιεχόμενο

προβλημα gpu σε hp pavillion dv7-4010 & win8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού αναβάθμισα το λαπτοπ σε win8 έχω θέμα με τις κάρτες γραφικών

το λάπτοπ έχει 2 κάρτες της AMD, την 4200 και την 5470

Mε το που πέρασα τα windows 8, πλέον δεν υποστηρίζεται η εναλλαγή μεταξύ των 2 καρτών - προφανώς πρέπει να περιμένω μπάς και αξιωθεί να βγάλει η hp drivers γι αυτό αλλά και το πιο κουλό, τώρα είναι ενεργοποιημένη η απλή ενώ η καλή είναι off (δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής)

Κατέβασα τους τελευταίους drivers απο την amd, μιάς και δεν δουλεύει ούτως ή άλλως η εναλλαγή μπας και ενεργοποιηθεί η 5470 μόνο και όντως έτσι έγινε - μόλις τους πέρασα απενεργοποιήθηκε η 4200 και ενεργοποιήθηκε η 5470 αλλά τα γραφικά δουλεύαν χειρότερα απο πρίν (σπασίματα κτλ)

έχει κανείς ιδέα τί πρέπει να κάνω ώστε να δουλεύει σωστά η 5470?

Δημοσ.

Catalyst 11.12 και θα έχεις και εναλλαξιμα!!

Με την παπαριά που έκανε η amd και διαχώρησε τους drivers ενώ ακόμη υπαρχουν εκει εξω καλα μηχανακια με 42ΧΧ + 5ΧΧΧ, εγώ μόνο αυτή την λύση βρήκα σε λαπτοπ με 4200+5650m.

απο 12.1 μεχρι 12.4 δουλευουν μεν οι drivers αλλα δεν μπορεί να γίνει εναλλαγή!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Προσπάθησα να εγκαταστήσω τα Catalyst 11.12 αλλά δεν μου επιτρέπει να τα εγκαταστήσω, τουλάχιστον από το δωθέν link, καθώς έχω εγκαταστήσει τα 64μπιτα windows 8.

Δεν θα είχα πρόβλημα να μη λειτουργεί η 4200. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι δε λειτουργεί σωστά η 5470. Ακόμα κ απλές λειτουργίες όπως η προβολή βίντεο από youtube γίνονται με διακοπές, πιθανότατα με πολύ χαμηλό FPS rate.

Έχετε κάποια λύση να προτείνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...