Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να ρωτησω κατι. ο αδερφος μου εχει εναν σταθερο υπολογιστη αλλα δεν εχει router και ουτε συνδεση στο internet. ο γειτονας του εχει wifi. μπορει ο αδερφος μου με καποιο gadget να συνδεθει στο ιντερνετ απο τον σταθερο υπολογιστη του με τον γειτονα του?.

Δημοσ.

αγοράσει είτε μια Link.png Site: εσωτερική είτε μια Link.png Site: εξωτερική κάρτα δικτύου και θα είναι οκ.Απλώς θα πρέπει να έχει ασύρματο modem ο γείτονας και να γνωρίζει τον κωδικό ε περίπτωση που είναι κλειδωμένο.Σε περίπτωση που δεν είναι κλειδωμένο συνδέεται απλά.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

μπορω να ρωτησω κατι....δεν ξερω αν ανηκει οντως εδω....!!

ηθελα να ρωτησω πως μπορω να συνδεσω το laptop  στο ιντερνετ του σπιτιου μου μετα απο αλλαγη κωδικων στο wi fi..

παλια ανοιγα το laptop και συνδεοταν κατευθειαν και μετα την αλλαγη κωδικου ασφαλειας βρισκω το wi fi μου και μου λεει οτι δεν μπορω να συνδεθω γιατι οι ρυθμισεις που εχουν αποθηκευτει σε αυτον τον υπολογιστη δεν συμφωνουν με τις απαιτησεις του δικτυου...

μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει να το κανω οπως ηταν παλια..??

Δημοσ.

Θα ανοιξεις το κέντρο δικτύου , θα πας αριστερά στην λίστα δικτύων και θα σβήσεις το δικό σου. Μόλις πας να συνδεθείς ξανά θα σου ρωτήσει το κωδικό, τον βάζεις μια φορά και θα σαι όπως πριν. Τώρα στα βγάζει αυτά γιατί προσπαθεί αυτόματα να συνδεθεί με τον παλιό κωδικό.

Δημοσ.

δλδ αν καταλαβα καλα παταω καταργηση στο ονομα του δικου μου ρουτερ απ το λαπτοπ?

ρε φιλε εισαι σιγουρος ..?

γιατι μου λεει οτι αν το καταργησω δεν θα μπορω να συνδεθω σε αυτο πια..εκτος και αν δημιουργησω ενα νεο προφιλ!!

Δημοσ.

δλδ αν καταλαβα καλα παταω καταργηση στο ονομα του δικου μου ρουτερ απ το λαπτοπ?

ρε φιλε εισαι σιγουρος ..?

γιατι μου λεει οτι αν το καταργησω δεν θα μπορω να συνδεθω σε αυτο πια..εκτος και αν δημιουργησω ενα νεο προφιλ!!

Σίγουρα φίλε μου! Εννοεί ότι δεν θα ξανα συνδεθεί αυτόματα στο δίκτυο εκτός αν πληκτρολογήσεις εκ νέου τον κωδικό. Που ακριβώς αυτό θέλεις να κάνεις γτ ο κωδικός έχει αλλάξει!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...