Προς το περιεχόμενο

Dlink dns-320l Nas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή τιμή όντως τα 90 ευρώ που λησμόνησες να αναφέρεις στο τίτλο ή έστω στο θέμα. Από 96 έως 110 παίζουν οι τιμές στον τσιγκούνη. Υπάρχουν πάντως αρκετά παράπονα για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου μοντέλου (στο αμερικάνικο αμαζον).

Ακόμη καλύτερη βέβαια είναι η διαφήμιση που έκανες στο site, άθελά σου υποθέτω...

Τουλάχιστον αυτοί έχουν όνομα και διεύθυνση, δεν είναι κανένα ησοπάδικο :-D που ξεφύτρωσε χθες.

Δημοσ.

Εχει καποια διαφορα απο το dns320 χωρις το l ; Εχω το 320 ειναι μια χαρα για χρηση σαλονιου ταινιες κτλ.Νομιζω καπου ειχα ξαναγραψει κριτικη για το συγγεκριμενο.Ειναι τιμια κ αξιοπιστη προταση

Δημοσ.

Και εγω εχω το 320 και νομιζα οτι μιλαμε για το ιδιο πραγμα, αλλα τελικα ειναι αλλο μοντελο. Κανενα προβλημα με το 320 μου.

Δημοσ.

Εχει καποια διαφορα απο το dns320 χωρις το l ; Εχω το 320 ειναι μια χαρα για χρηση σαλονιου ταινιες κτλ.Νομιζω καπου ειχα ξαναγραψει κριτικη για το συγγεκριμενο.Ειναι τιμια κ αξιοπιστη προταση

Και εγω εχω το 320 και νομιζα οτι μιλαμε για το ιδιο πραγμα, αλλα τελικα ειναι αλλο μοντελο. Κανενα προβλημα με το 320 μου.

Παιδιά έχω δύο θέματα.

1.κάνει λίγο θόρυβο το ανεμιστήρι και θέλω να το αλλάξω

2.δεν κατεβάζει με το bittorrent από ιδιωτικούς trackers

Μήπως έχετε λύση σε κάποιο από τα δύο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...