alldaynews Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Nομίζω πως ειναι αρκετα καλη τιμη η οποια ειναι 90 ευρω για το συγκεκριμένο NAS τουλάχιστον απο Ελλαδα http://www.earthy.gr...ure.397077.html Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2012 από alldaynews
kondoras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Καλή τιμή όντως τα 90 ευρώ που λησμόνησες να αναφέρεις στο τίτλο ή έστω στο θέμα. Από 96 έως 110 παίζουν οι τιμές στον τσιγκούνη. Υπάρχουν πάντως αρκετά παράπονα για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου μοντέλου (στο αμερικάνικο αμαζον). Ακόμη καλύτερη βέβαια είναι η διαφήμιση που έκανες στο site, άθελά σου υποθέτω... Τουλάχιστον αυτοί έχουν όνομα και διεύθυνση, δεν είναι κανένα ησοπάδικο που ξεφύτρωσε χθες.
iguana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Εχει καποια διαφορα απο το dns320 χωρις το l ; Εχω το 320 ειναι μια χαρα για χρηση σαλονιου ταινιες κτλ.Νομιζω καπου ειχα ξαναγραψει κριτικη για το συγγεκριμενο.Ειναι τιμια κ αξιοπιστη προταση
orck Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Και εγω εχω το 320 και νομιζα οτι μιλαμε για το ιδιο πραγμα, αλλα τελικα ειναι αλλο μοντελο. Κανενα προβλημα με το 320 μου.
antbyron Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Εχει καποια διαφορα απο το dns320 χωρις το l ; Εχω το 320 ειναι μια χαρα για χρηση σαλονιου ταινιες κτλ.Νομιζω καπου ειχα ξαναγραψει κριτικη για το συγγεκριμενο.Ειναι τιμια κ αξιοπιστη προταση Και εγω εχω το 320 και νομιζα οτι μιλαμε για το ιδιο πραγμα, αλλα τελικα ειναι αλλο μοντελο. Κανενα προβλημα με το 320 μου. Παιδιά έχω δύο θέματα. 1.κάνει λίγο θόρυβο το ανεμιστήρι και θέλω να το αλλάξω 2.δεν κατεβάζει με το bittorrent από ιδιωτικούς trackers Μήπως έχετε λύση σε κάποιο από τα δύο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα