stylianos1234 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους!! θελω να κανω μια αναβαθμιση ραμ στο λαπτοπ μου αλλα η Samsung εχει το τεχνικο της τμημα στο κεντρο της αθηνας και μιας και δεν οδηγω θελω γυρω στα 50 ευρω για ταξι, επισης δεν υπαρχει δυνατοτητα να ερθει τεχνικος σπιτι μου Βρηκα τωρα απο την αλλη πλευρα ενα καταστημα που ειναι χρονια στον χωρο τον υπολογιστων και μου ειπε οτι μπορει να στειλει τεχνικο στο σπιτι μου να μου αλλαξει τις ραμ και οτι δεν εχω προβλημα με την εγγυηση του λαπτοπ το θεμα ειναι να το κανω?? δλδ μηπως αλλαξω τις ραμ και μετα αν παθει κατι ο υπολογιστης μου πει η Samsung οτι ξερετε τον ανοιξατε και αλλαξατε τις ραμ κλπ?? τι να κανω?? please help!!!
TheELF Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Όχι, έχεις το δικαίωμα να αλλάξεις της μνήμες,ακόμα και εσύ ο ίδιος,χωρίς να χάσεις την όποια εγγύηση. Αυτό ισχύει για όλα όσα είναι εύκολα προσβάσιμα από την κάτω πλευρά του laptop ανοίγοντας απλά μια-δυο βιδούλες(διάβασε και το εγχειρίδιο όπου θα το λέει και αυτό).
dimpa16 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Όχι, έχεις το δικαίωμα να αλλάξεις της μνήμες,ακόμα και εσύ ο ίδιος,χωρίς να χάσεις την όποια εγγύηση. Αυτό ισχύει για όλα όσα είναι εύκολα προσβάσιμα από την κάτω πλευρά του laptop ανοίγοντας απλά μια-δυο βιδούλες(διάβασε και το εγχειρίδιο όπου θα το λέει και αυτό). Οπως τα λεει ειναι. Και μαλιστα,εγω θα σου ελεγα, την αλλαγη στις μνημες να την κανεις μονος σου. Ειναι απιστευτα απλο και δεν θα χρεωθεις εργατικά.Ξεβιδωνεις τις βιδουλες απο πισω,βγαζεις το καπακι,βγαζεις τις μνημες,βαζεις τις νεες,βιδωνεις το καπακι και τελος.Ποιο ειναι το μοντελο του φορητου σου? Ασε το ειδα μετα. Να ενα dim μνημες που σου κανουν... http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22268&cat=4&sub=347&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
stylianos1234 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 @dimpa16 ειναι το Samsung laptop 2 της υπογραφης μου
Heatspreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Να το κάνεις μόνος σου. Γίνεται εύκολα όπως το κάνει στο Video, με τη μόνη διαφορά, ότι πρέπει να βγάλεις και την μπαταρία. http://www.youtube.com/watch?v=-cIpUJkJy6E
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα