georsev Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον οταν πειρα την αναβαθμιση σε jb δεν μπορω να μπω με τον broswer και με αλλον οπως το dolphin στο site μας.Μωλις παει να φωρτωσει την σελιδα κρασαρι και με πεταει εξω.Καποιος ξερει πως μπορω να το φτιαξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diver86 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 ελα φιλαρακο.και εμενα το ιδιο ακριβως μου κανει.galaxy s3. απο τοτε που αναβαθμισα δε μπαινω στ insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diver86 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 προσωπικα το χω κανει κανα 2 φορες.αλλα παλι τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Επιβεβαιώνω κ εγώ.Φαίνεται να συμβαίνει με τη mobile έκδοση,δεν κατάφερα να μπω με την κανονική.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Εγώ παιδιά δεν αντιμετοπίζω με κανένα browser αντίστοιχο πρόβλημα. Κανα reinstall των εφαρμογων δοκιμάσατε?? Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diver86 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 ξανακανα hard reset αλλα παλι τιποτα.ανοιγει γ λιγο κ μετα κολλαει κ με πεταει στην αρχικη οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Τώρα το δοκίμασα και το κάνει και σε μένα. Περίεργο. Εγώ παντως χρησιμοποιώ το app του insomnia το οποίο λειτουργεί μια χαρά. Sent from my Samsung Galaxy SIII using insomnia app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diver86 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 ειχα ξεχασει το insomnia app. ευτυχως που το θυμησατε.θα σερφαρω απο κει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δεν γινετε με το app του insomnia ρε παιδια ειναι πολυ λιψο αν θες να ψαξεις καποια κατηγορια στις αγγελιες τι κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 χθες που μπηκα με τον opera mini μου εμφανιζε το site μια χαρα.τωρα δεν εχω ιντερνετ να δοκιμασω στο κινητο αλλα δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το ίδιο πρόβλημα και σε εμένα τόσο με dolphin όσο και με τον προεγκατεστημένο browser.Το περίεργο είναι ότι το κάνει μόνο στo site του insomnia. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2012 από j11h Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsmpampis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Το ιδιο προβλημα και σε μένα!!! Αλλα με τον puffin κανενα πρόβλημα ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagatron Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ισως ενα reset να βοηθουσε. Για οσους δεν εχουν αλλη λυση μπορουν να δοκιμασουν το insomnia app.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkinso.activity&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5xdW9vcmQudGFwYXRhbGtpbnNvLmFjdGl2aXR5Il0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα