SharkGamer007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση για το pagefile ... Το έχω βάλει έτσι να το αφήσω ??? πως να το έχω ??? Έχω κάνει τα tweaks για τον SSD από τον οδηγό εδώ : http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ αλλά με το pagefile δεν βγάζω άκρη ...
άδικος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Καλά είσαι. Με 8gb ram δε θα χρειαστείς παραπάνω. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μπορεις να το βαλεις και μικροτερο, πχ (512-512). Με 8GB ram, υποθετω πως δεν το αγγιζεις ποτε, οποτε η απενεργοποιηση του δεν θα εμφανιζε καποιο προβλημα. Επειδη ομως οπως ειπα, υποθετω, μπορεις να παιξεις με το μεγεθος του και να δεις εαν αντιμετωπιζεις προβληματα με μικροτερες τιμες του. Μπορεις να δοκιμασεις να παρακολουθησεις μεσω task manager εαν στην καθημερινη σου χρηση (πχ ενω παιζεις καποιο παιχνιδι, κατεβαζεις 5 torrents, εχεις ανοιχτο τον ff με 17 tabs και μιλας στο messenger,skype κλπ,κλπ) "τερματιζεις" την μνημη σου και χρειαζεσαι οντως και pagefile. Προσωπικα προτεινω την υπαρξη ενος εστω μικρου pagefile, για να υπαρχει η δυνατοτητα της ληψης minidumps σε περιπτωση προβληματος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα