Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, ενδιαφερομαι για την αγορα ενος laptop desktop rep.

Μετα απο σχετικη ερευνα κατεληξα στο παραπανω μοντελο με 17ιντσες καθοτι εχει ακρως ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα(2hdd κ.α.)

Με σχετικη αναζητηση σε forum ειδα πως γενικα υπαρχει μια αρνητικη σταση απεναντι στα pc απο πλαισιο, ομως το συγκεκριμενο laptop βασιζεται στο clevo w370et που στο εξωτερικο παιρνει παρα πολυ καλα σχολια σε ολα τα build απο διαφορους κατασκευαστες τυπου πλαισιο στο εξωτερικο.

Η απορια μου λοιπον ειναι αν τα προβληματα που διαβαζουμε για τα turbox ειναι στην συναρμολογηση του πλαισιου η στο οτι μονο οταν εχουμε προβληματα τα αναφερουμε σε forum.

Θα θελα λοιπον να με βοηθησετε με εμπειριες,αποψεις η γνωμες γιατι η αγορα θα γινει μεχρι τελος του μηνα.

Η χρηση οπως ειπα θα ειναι για βασικο pc που απλως θα μετακινηται 2-3νφορε την βδομαδα λογω δουλειας.

Συνεπως το βαρος και η μετακινηση ειναι κατι που δεν με απασχολει.

Ευχαριστω

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Γενικως να αποφευγεις τα turbo x !!! μπορει να εχουν τρομερα χαραχτηριστικα για την τιμη τους αλλα ειναι χαμηλοτερων προδιαγραφων απο τα επωνυμα πχ Toshiba sony Samsung εχω ακουσει απο διαφορα φορουμ τα χειροτερα, χαλανε ευκολα το τροφοδοτικο τους ειναι για τα σκουπιδια, τα πλαστικα τους επισης για τα σκουπιδια και γενικως ειναι πολυ φτηνιαρικες κατασκευες για αυτο αλλωστε εχουν και τοσο χαμηλη τιμη ενα δεις τα ιδια χαραχτηριστικα σε επωνυμο ειναι τουλαχιστον +200 ευρω αρα προτιμησε λεω εγω κατι σε χαμηλοτερες προδιαγραφες αλλα επωνυμο!!!

Δημοσ.

αν θες πες μας ποσα λεφτα διαθετεις για να σου βρουμε κατι αντιστοιχο αλλα να είναι μαρκας (dell,lenovo)....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλλα επωνυμο!!!

Ωστε οταν καει, να καει...επώνυμα!!!

Φιλε arlias , ποιους τιτλους θα παιζεις? Γιατι η καρτα (660m) ειναι αρκετα δυνατη αλλα σε βαρια παιχνιδια (πχ Medal of honor) θα τα βρει καπως μπαστουνια (σε ολα full k 1920X1080).

To σασι ειναι καλο αλλα η 660m ειναι κολλημενη στην μητρικη οποτε η αναβαθμιση καρτας ειναι αδυνατη.

Ισως να κοιταζες για καλυτερο σασι απο εξωτερικο πχ το Clevo P170em το οποιο υποστηριζει κ την 7970m .

Μεχρι ποσα χρηματα θα εδινες?

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.

Καλησπερα, και συγνωμη για την αργοπορια στην απαντηση στις ερωτησεις σας,

Απο παιχνιδια 1st person , WoW , και strategy οταν εχω χρονο ...

Τα χρηματα με το Turbo X τα υπολογιζω στα 1100 ως 1300 ανλογα με το τελικο setup.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Είπες οτι θα ειναι το βασικό pc αλλα δεν μας είπες τι χρηση θα του κανεις....Μπορεί και με 700 ευρω ( :devil: ) να κανεις τη δουλειά σου...

Θα χρησιμοποιείς κάποια ειδικά προγράμματα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2561626/Turbo-X-Furious-17i736-875-i7-3630QM-8GB-750GB.html#

ρε παιδια και εγω ακουω διαφορα για τα τουρμπο-χ αλλα η τιμη για τα χαρακτηριστικα του παραπανω με εχει βαλει σε μεγαλο διλλημα εχετε να μου προτεινεται κατι αλλο με αναλογα χαρακτηριστικα και αναλογη τιμη ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...