Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη την παρεα!! Πριν λιγο καιρο αγορασα ενα laptop Dell Vostro 3550, το οποιο εκτος των αλλων (ι5 2450, 8 bg ram), εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων amd radeon 7650 και ενσωματωμενη την κλασσικη intel 3000.......Μεχρι τωρα ειμαι απιστευτα ικανοποιημενος.......ΟΜΩΣ εχω ενα "παραπονο"! Προσπαθησα να εγκαταστησω 2 παιχνιδια (WRC3, Pro Evolution Soccer 2013) και κανενα απο αυτο δεν ειναι συμβατο με την amd radeon, με αποτελεσμα να προσπαθουν να παιξουν με την ενσωματομενη και επειδη το εχω συνδεδεμενο στην tv το αποτελεσμα ειναι λιγο τραγικο.....Κοιταζοντας τα "read me" των δυο αυτων παιχνδιων ειδα οτι δεν ειναι συμβατα με την πλειοψηφια των NVidia GeForce και amd radeon ΤΩΝ LAPTOP ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...............Γιατι τις εχουν ρε παιδια τοτε τις ρημαδες επανω??? :devil: Ευχαριστω προκαταβολικα! :mellow:

Δημοσ.

γεια σου φίλε.Το λάπτοπ σου έχει 2 κάρτες γραφικών.Η μία είναι για "χαλαρή" χρήση και η άλλη για όταν ανοίγεις games, βαρια προγράμματα κλπ.

Πάτα δεξί κλικ πάνω στο προ πχ, σου έχει την επιλογή "Εκτέλεση με διαχειριστή γραφικών" και επέλεξε την amd.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, αλλα δυστυχως δεν μπορω να βρω κατι τετοιο.... :/ (Win 8 Pro 64bit)

Δημοσ.

Εγκατεστησε αυτο!

Και μ'αλλον θα λυθει το προβλημα με τα παιχνιδια!

Τωρα για την εναλλαγη της gpu,θες το προγραμα της amd,για να το κανεις!

Δημοσ.

μιας κ ειμαι μια γενια πισω απο εσενα στα γραφικα φορητων,θα σου πω.

Χρειαζεσαι το επισημο προγραμμα της amd για την καρτα γραφικων.Απο εκει και περα εχει επιλογη για το πως θες να δουλεουν οι καρτες.

Δηλαδη,ειτε βασει της πηγης ενεργειας ειτε κατ επιλογη.

τι εννοω στο δευτερο:οριζεις εσυ ποια καρτα θες για βασικη κ απο εκει και περα μεσα παλι απο τον catalyst επιλεγεις ποια ΕΦΑΡΜΟΓΗ θες να τρεχει με ποια καρτα.Συνηθως δεν αναγνωριζονται ολα τα παιχνιδια και θα πρεπει να δηλωσεις χειροκινητα το exe τους.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Οντως, ειχε πρόβλημα το Catalyst.............  :fear: 
Με επανεγκατασταση καινουργιας εκδοσης παιζουν μια χαρα.......!  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...