mphxths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 To καταλαβαινω οτι μας ενδιαφερει το πριν και το μετα..η διαφορα τους..σε θεματα βελτιωσεων..απλα σκεφτομουν αν εξαρχης εβγαλε λιγα αλογα..μηπως επαιζε καμμια μαλακια...με το αμαξι...και δεν "εκατσε" καλα η βελτιωση... Μπορει να λεω και μαλακιες και να μην ισχυει κατι τετοιο...αλλα ξερεις..σε δουλεια να βρισκομαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 μηπως επαιζε καμμια μαλακια...με το αμαξι...και δεν "εκατσε" καλα η βελτιωση... Αυτό το έχουν σαν πιπίλα οι βελτιωτές όταν η βελτίωση δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Πάντα λένε ότι ο κινητήρας δεν ήταν άψογος, πως ίσως φταίνε τα χιλιόμετρα που έχει στην πλάτη του, πως οι βενζίνες στην Ελλάδα δεν είναι καλές κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Είχες γράψει εδώ σε παλιότερο post ότι έχεις corsa, οπότε όταν αναφέρθηκες στο αμάξι σου ως "παλιάμαξο" φαντάστηκα ότι έχεις κανένα παλιό corsa b 1.2 με 45ps... 10ετίας corsa με 120+ άλογα υπάρχει μόνο το gsi(1.8 - 125ps). Μάλλον κάτι δεν μας λες καλά. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ταξιδεύω πχ με 100 και μπροστά μου συναντώ ένα άλλο όχημα που πηγαίνει με 90, με 80, με 70 με όσο θες. Εφόσον κρίνω ότι μπορώ να το προσπεράσω και εφόσον επιτρέπεται το προσπερνάω, αλλιώς ελαττώνω και εγώ ταχύτητα στα 90-80-70 κρατώντας απόσταση ασφαλείας 50-44-40 μέτρα αντίστοιχα μέχρι να έχω την ευκαιρία να προσπεράσω. Στο μεταξύ ναι μου έχει τύχει πολλές φορές να με προσπεράσει κάποιος "βιαστικός"(μαλάκα θα τον έλεγα εγώ) και να μείνει μπροστά μου αναγκάζοντας με να κόψω. Δεν μου έχει τύχει ποτέ όμως στη διάρκεια της αναμονής αυτής να με προσπερνούν άλλα αυτοκίνητα ασταμάτητα με αποτέλεσμα να κολλήσω για ώρες πίσω από ένα αργό όχημα... Επίσης η απόσταση ασφαλείας των 2 δευτερολέπτων δεν είναι ευαγγέλιο, είναι κάτι ενδεικτικό. Εγώ την ορίζω βάσει των αντανακλαστικών μου, της ταχύτητας, της κατάστασης του δρόμου, της κατάστασης του αυτοκινήτου μου, του τύπου του προπορευόμενου οχήματος, της κίνησης κτλ. Στην περίπτωση που έχω νταλίκα μπροστά μου μπορώ να κρατήσω μικρότερη απόσταση ασφαλείας από ότι συνήθως, οι νταλίκες λόγω βάρους χρειάζονται πολύ μεγαλύτερη απόσταση για να σταματήσουν. Φιλε μου,απο την μια λες οτι δεν καταλαβαινεις αυτα που λεω,απο την αλλη γραφεις κατι παρομοιο απο κατω. Σορρυ κιολας αλλα δεν εχεις πετυχει την αθηνων κορινθου ή καποιο αλλο παρομοιο δρομο με φουλ κινηση νταλικες και κακο?Ε κατσε 50 μετρα πισω απο την νταλικα περιμενοντας να προσπερασεις και εννοειται οχι τερμα αριστερα (για να μην αναγκαστεις να βγαζεις τους απο πισω σου που θελουν να πανε πιο γρηγορα φουλ αντιθετο ρευμα) να δεις που θα κανεις 5 ωρες να προσπερασεις. Η δεν εχεις πετυχει να αφηνεις αποσταση για να προσπερασεις και να ερχεται ο καθε βλακας και να καθεται μπροστα σου και οσο πιο αριστερα γινεται? Προφανως,εχουμε διαφορετικους δρομους στο μυαλο μας για να μην μπορεις να καταλαβεις τι εννοω αλλα ολοι οι δρομοι που βγαινουν απο την πατρα ετσι ειναι,μπουρδελοδρομοι. Φιλε μπιχτη,επειδη εχω μια εμπειρια απο βελτιωση,να εισαι σιγουρος οτι το corsaki σου δεν παιζει πανω απο τα 140-145 αλογα.Αυτοι οι κινητηρες 1.8-125 ηταν πολυ ραθυμοι,βαριοντουσαν να παρουν τα ποδια τους απο το εργοστασιο + οτι οι περισσοτερες βελτιωσεις που γινονται απο την αντιπροσωπια δεν αποδιδουν τα αναμενομενα προφανως γιατι δεν θελουν να πιεζουν τα μοτερ και να σπανε.τα 170 ατια που σου εδειξε ο αλλος....ασχολιαστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 @linkinp ακριβως αυτο που ειπα πριν..οτι ηταν απο τους πιο "βαριεμαι που ζω" κινητηρες που βγηκαν. Ακομα και με 125 αλογα δεν με χαλαει το αμαξι.Οσα και αν πηρε παραπανω απο την βελτιωση που ειχε οταν το πηρα καλοδεχουμενα.Δεν το ψειριζω και πολυ. Την δουλεια μου την κανω , τις προσπερασεις μου τις κανω , τις κοντρες μου τις κανω ... Η πλακα ειναι οτι μου εδειξε δυναμομετρηση με τα 170..τι σκατα ειχε γινει σε εκεινη την δυναμομετρηση δεν θελω να φανταστω... Τεσπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 @linkinp ακριβως αυτο που ειπα πριν..οτι ηταν απο τους πιο "βαριεμαι που ζω" κινητηρες που βγηκαν. Ακομα και με 125 αλογα δεν με χαλαει το αμαξι.Οσα και αν πηρε παραπανω απο την βελτιωση που ειχε οταν το πηρα καλοδεχουμενα.Δεν το ψειριζω και πολυ. Την δουλεια μου την κανω , τις προσπερασεις μου τις κανω , τις κοντρες μου τις κανω ... Η πλακα ειναι οτι μου εδειξε δυναμομετρηση με τα 170..τι σκατα ειχε γινει σε εκεινη την δυναμομετρηση δεν θελω να φανταστω... Τεσπα... παιζεινα σε κοροιδεψε κιολας και να μην εχει ολα αυτα που λες.. π.χ μπορει να εχει φιλτρο εξατμιση τπτ παραπανω ουτε προγραμματα ουτε εκκεντροφορους.. γτ αμα σου λεει με 1ο σταδιο και εκκεντροφορους απο 120 εχω παει 170.. κλαψτα χαραλαμπε.. αμα βαλει δλδ τουρμπινα ποσο θα παει στα 270? μην τρελαθουμε κιολας 50 αλογα παραπανω με ΦΠΕ και εκκεντροφορους... πηγαινε το για μια δυναμομετρηση το αμαξι να δεις τι παιζει..γτ μου φαινεται μουφια η ολη ιστορια..κατι δεν μας λες καλα η τα παραλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Φιλε μου,απο την μια λες οτι δεν καταλαβαινεις αυτα που λεω,απο την αλλη γραφεις κατι παρομοιο απο κατω. Μάλλον δεν έδωσες και πολλή προσοχή σε όσα έγραψα. Σορρυ κιολας αλλα δεν εχεις πετυχει την αθηνων κορινθου ή καποιο αλλο παρομοιο δρομο με φουλ κινηση νταλικες και κακο?Ε κατσε 50 μετρα πισω απο την νταλικα περιμενοντας να προσπερασεις και εννοειται οχι τερμα αριστερα (για να μην αναγκαστεις να βγαζεις τους απο πισω σου που θελουν να πανε πιο γρηγορα φουλ αντιθετο ρευμα) να δεις που θα κανεις 5 ωρες να προσπερασεις. Μάλλον εννοείς την Πατρών - Κορίνθου που αναφέραμε και πριν, και ειδικότερα Αίγιο - Κόρινθο μια και μέχρι το Αίγιο γίνονται έργα. Η Αθηνών - Κορίνθου καμία σχέση μια και έχει σε όλο το μήκος 2-3 λωρίδες ανά κατεύθυνση. Και ναι μου έχει τύχει φουλ κίνηση με νταλίκες και κακό, αλλά σε αυτή την περίπτωση με τόση κίνηση ούτως η άλλως θα καθυστερήσω αρκετά. Εκτός βέβαια αν οδηγήσω με τρόπο που θα βάλω σε κίνδυνο και εμένα και τους υπόλοιπους. Επίσης 50 μέτρα θα αφήσεις όταν η νταλίκα πηγαίνει με 90km/h. Αν ταξιδέψεις με τόσα δεν θα κάνεις 5 ώρες, άντε να κάνεις 10 λεπτά παραπάνω! Επίσης δεν έδωσες σημασία στο ότι έγραψα πως μπορείς να κρατήσεις μικρότερη απόσταση ασφαλείας από τις νταλίκες. Η δεν εχεις πετυχει να αφηνεις αποσταση για να προσπερασεις και να ερχεται ο καθε βλακας και να καθεται μπροστα σου και οσο πιο αριστερα γινεται? Μα καλά, απαντάς χωρίς να διαβάζεις τι παραθέτεις? Έγραψα πως ναι μου έχει τύχει, αλλά δεν μου έχει τύχει ποτέ τόσοι βλάκες να κάνουν συνεχώς το ίδιο πράγμα σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Άντε το πολύ 2-3 να μου χωθούν πριν προλάβω να προσπεράσω. Προφανως,εχουμε διαφορετικους δρομους στο μυαλο μας για να μην μπορεις να καταλαβεις τι εννοω αλλα ολοι οι δρομοι που βγαινουν απο την πατρα ετσι ειναι,μπουρδελοδρομοι. Μπα, ένας δρόμος υπάρχει και λέγεται "Νέα εθνική οδός Πατρών Κορίνθου". Εκτός αν εννοείς την παλαιά εθνική οδό για την οποία δεν έχω άποψη, έχω πάνω από 20 χρόνια να κινηθώ σε αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 παιζεινα σε κοροιδεψε κιολας και να μην εχει ολα αυτα που λες.. π.χ μπορει να εχει φιλτρο εξατμιση τπτ παραπανω ουτε προγραμματα ουτε εκκεντροφορους.. γτ αμα σου λεει με 1ο σταδιο και εκκεντροφορους απο 120 εχω παει 170.. κλαψτα χαραλαμπε.. αμα βαλει δλδ τουρμπινα ποσο θα παει στα 270? μην τρελαθουμε κιολας 50 αλογα παραπανω με ΦΠΕ και εκκεντροφορους... πηγαινε το για μια δυναμομετρηση το αμαξι να δεις τι παιζει..γτ μου φαινεται μουφια η ολη ιστορια..κατι δεν μας λες καλα η τα παραλες. κοιτα να δεις αυτο που λες μπορει να παιζει για τον απλουστατο λογο οτι δεν μπορω να τσεκαρω αν υπαρχουν καποια απο αυτα...π.χ. το προγραμμα και οι εκκεντροφοροι. Απο κει και περα αυτα που μπορω να δω ειναι η εισαγωγη και η σωληνα μεχρι την μετωπη που εχουν το λογοτυπο του dbila.Να εβαλε εισαγωγη και οχι προγραμμα?Λιγο μαλακια ακουγεται.Επισης εχει βαρελακι και οχι το κλασικο φιλτροκουτο που χουν τα κορσακια. Επισης θυμαμαι που μου ειχε δειξει 2 δυναμομετρησεις η μια χωρις τους εκκεντροφορους που ειχε βγαλει περιπου 150αλογα..και μια με τους εκκεντροφορους που ειχε βγαλει περιπου 170. Ξαναλεω οτι ειναι υποπτες αυτες οι δυναμομετρησεις ...γιατι δεν ξερω τι μπορει να επαιζε εκει περα. Τωρα που το σκεφτομαι , νομιζω το ειχα παει για δυναμομετρηση οταν το πρωτοπηρα (ειχαι παει ξεκαρφωτος με ασχετο κλαμπ σε dyno day) αλλα δεν την θεωρω σοβαρη την δυναμομετρηση που εγινε για 2 λογους 1.το αμαξι ηταν ταλαιπωρημενο απο την αποψη οτι ειχε να κανει σερβις ΜΗΝΕΕΕΕΕΣ απο την χρονικη περιοδο που επρεπε να ειχε κανει. 2.Δεν ειχα απενεργοποιησει το traction control. Δεν θυμαμαι τι νουμερο ειχε βγαλει...δεν τα ειχε παει καλα...θυμαμαι ομως οτι ειχε πολλες απωλειες...που ισως εξηγουνται απο τα παραπανω που ανεφερα. Πρεπει να ειχε βγαλει (χωρις να υπολογιζουμε τις απωλειες) κανα 130-135αρι... Αμα βρω την δυναμομετρηση θα σας πω στα σιγουρα..βλεπω μονο του 1200αρι να χω..... Τελος να πω οτι στο τουρμπισμα δινουν θεωρητικα οι βελτιωτες +100 αλογα..αλογα που δεν νομιζω να πιανονται..αντε τα μισα και πολλα λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Με το που θα βαλεις OBD θα δεις εαν εχουνε γινει αλλαγες στον εγκεφαλο η οχι.. εκτος αμα εχει παραλληλο που και παλι φαινεται εξωτερικα. 2ον δεν παιζει ρολο εαν εβαλε εισαγωγη πρεπει επειγοντως να βαλει προγραμμα.. φιλτρο και εξατμιση ολα μια χαρα δουλευουν χωρις προγραμμα σε ατμοσφαιρικα μιας και οι αλλαγες που δεχεται δεν ειναι μεγαλες 3-7 αλογα MAX. τωρα μου λες οτι πηρες ενα αμαξι που θεωρειται πειραγμενο και δεν ξερεις τι εχει πανω? πραγματικα μου ακουγεται μουφα η ολη ιστορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 @κεζαρ Λες να ειπε στην αντιπροσωπεια βαλτε μου μονο εισαγωγη και φιλτρο απο dbila και δεν γουσταρω προγραμμα? Αφου αγορασε το "πακετο". ο τυπος πηγε και αγορασε opel corsa που καινουργιο το συγκεκριμενο μοντελο οταν κυκλοφορησε εκανε 18.000 ευρω! Λες να τσιγγουνευτηκε τα κανα δυο χιλιαρικα που εκανε το πακετο του dbilas?? Και μετα απο τρια χρονια το πουλησε (σε μενα) για να παρει astra opc!! Δεν νομιζω ο συγκεκριμενος να λυποταν τα λεφτα που εσκαγε στα αυτοκινητα του... Απο κει και περα εγω αγορασα μεταχειρισμενο ενα αυτοκινητο .Το τι ειχε βαλει μεσα δεν με ενδιεφερε ιδιαιτερα.Με την εννοια οτι η τιμη που συμφωνηθηκε δεν ηταν για τα "εξτρα".Δηλ. αν του ελεγα ξηλωσε τα ολα και βαλε τα μαμισια..παλι τα ιδια θα πληρωνα. Εμενα με ενδιεφερε το αμαξι να λειτουργει και να μην εχει καποιο προβλημα (προφανως το πηγα σε μηχανικο να το τσεκαρει πριν το παρω). Απαξ και δεν εχει προβλημα δεν παει να μην εχει και τιποτα απο οσα περηφανευοταν οτι εχει?Χεστηκα Τωρα να μπω στην διαδικασια να πω σε μηχανικο , ανοιξε το να δουμε τι εκκεντροφορους εχει ..αν εχει αλλο προγραμμα κλπ..για να δω αν μου ελεγε αληθεια..δεν ψηνομουν ιδιαιτερα να το κανω. Πηγα απο 1200αρι 80 αλογα..σε 1800αρι με 125 τουλαχιστον αλογα.Για μενα οπως και να το δεις upgrade ηταν Το αμαξι μετα απο 6 χρονια στην κατοχη μου +3 χρονια επιπλεον χρησης απο τον προκατοχο μου...δουλευει αψεγαδιαστα μονο με κλασικα προβληματα καθημερινης φθορας. Και συνεχιζει να τιμωρει πολυ κοσμο που νομιζει οτι ειναι ενα απλο 1400αρι ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 @κεζαρ Λες να ειπε στην αντιπροσωπεια βαλτε μου μονο εισαγωγη και φιλτρο απο dbila και δεν γουσταρω προγραμμα? Αφου αγορασε το "πακετο". ο τυπος πηγε και αγορασε opel corsa που καινουργιο το συγκεκριμενο μοντελο οταν κυκλοφορησε εκανε 18.000 ευρω! Λες να τσιγγουνευτηκε τα κανα δυο χιλιαρικα που εκανε το πακετο του dbilas?? Και μετα απο τρια χρονια το πουλησε (σε μενα) για να παρει astra opc!! Δεν νομιζω ο συγκεκριμενος να λυποταν τα λεφτα που εσκαγε στα αυτοκινητα του... Απο κει και περα εγω αγορασα μεταχειρισμενο ενα αυτοκινητο .Το τι ειχε βαλει μεσα δεν με ενδιεφερε ιδιαιτερα.Με την εννοια οτι η τιμη που συμφωνηθηκε δεν ηταν για τα "εξτρα".Δηλ. αν του ελεγα ξηλωσε τα ολα και βαλε τα μαμισια..παλι τα ιδια θα πληρωνα. Εμενα με ενδιεφερε το αμαξι να λειτουργει και να μην εχει καποιο προβλημα (προφανως το πηγα σε μηχανικο να το τσεκαρει πριν το παρω). Απαξ και δεν εχει προβλημα δεν παει να μην εχει και τιποτα απο οσα περηφανευοταν οτι εχει?Χεστηκα Τωρα να μπω στην διαδικασια να πω σε μηχανικο , ανοιξε το να δουμε τι εκκεντροφορους εχει ..αν εχει αλλο προγραμμα κλπ..για να δω αν μου ελεγε αληθεια..δεν ψηνομουν ιδιαιτερα να το κανω. Πηγα απο 1200αρι 80 αλογα..σε 1800αρι με 125 τουλαχιστον αλογα.Για μενα οπως και να το δεις upgrade ηταν Το αμαξι μετα απο 6 χρονια στην κατοχη μου +3 χρονια επιπλεον χρησης απο τον προκατοχο μου...δουλευει αψεγαδιαστα μονο με κλασικα προβληματα καθημερινης φθορας. Και συνεχιζει να τιμωρει πολυ κοσμο που νομιζει οτι ειναι ενα απλο 1400αρι ;-) δηλαδη και εγω αμα σου ελεγα τα ιδια οτι ειχα αυτα και αυτα μεσα και το αμαξι ητανε μαμα και στο πουλαγα? .. τι να σου πω ρε Mphxth η εχεις λεφτα και πραγματικα δεν σε ενδιαφερει η εισαι τοσο αδιαφορος με οτι παιρνεις.. εδω μεταχειρισμενο μοντελο 1 fiat panda Πηρε ενας φιλος μου και με το που το πηγα στο συνεργειο και το σηκωσα απο κατω πριν πει λεξη ο μηχανικος του λεω εχει αλλαξει αυτα αυτα αυτα.ακρομπαρα αλλη βιδα εκει.σωληνες εδω..αλλο ψυγειο κλπ.. μεσα σε 5 λεπτα μεσα.. και εσυ που εδωσες ποσα λεφτα εδωσες δεν ξερω..παντως δεν θα ητανε 500 ευρω.εδωσες καποιο ποσο να μην το ψαξεις τοσο ωστε να ξερεις τι εχει το αμαξι για να γνωριζεις πως θα κινηθεις αναλογος τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 @κεζαρ δεν εγινα αντιληπτος μου φαινεται. Και μαμα να ηταν δεν αλλαζε η τιμη.Η ιδια θα ηταν.Δεν το πηρα για τα εξτρα.Απλα μιας και ημουν ηδη κατοχος του 1200αριου και ηθελα παλι κορσα αλλα καλυτερο..το καλυτερο που θα μπορουσα εκεινη την εποχη να χω ηταν το 1800αρι. Αν ειχε και αυτα που ελεγε ο τυπος οτι ειχε..ΑΚΟΜΑ καλυτερα. Δυστυχως το opc βγηκε λιγους μηνες αργοτερα...οποτε μεχρι τοτε...το καλυτερο σε κυκλοφορια ηταν το 1800αρι. Απο την στιγμη που ελεγχτηκε οτι δεν ειχε προβλημα , δεν με ενδιεφερε αν τα ειχε ή οχι αυτα που ελεγε ο τυπος οτι τα ειχε.Γιατι ξαναλεω ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ Η ΤΙΜΗ! Δεν θα του ελεγα δηλ "ξερεις ?μου ελεγες μαλακιες...δεν εχει εκκεντροφορους αλλαγμενους..κοψε μου 500ευρω". Ε δεν επαιζε αυτο.η τιμη ηταν fixed.Take it or leave it που λενε. Στην τελικη το αμαξι εχει νευρο , επιταχυνσεις , στριβει αμα το θελησει (ρυθμιζομενες αναρτησεις) και τελικη πανω απο 200χλμ/ω.Τωρα αν ειναι στα 125 αλογα ή στα 140 ...ποσως με ενοχλει. Μα τι θες τωρα ?να γινω 5χρονος και να σου πω...ελα να τα στησουμε?!? πλακα κανω ε ΥΓ: το τι μπηκε στο αμαξι..θα μπορουσα ευκολα να το δω απο τα αρχεια στους υπολογιστες του καλτσουνη. Εκει κρατανε ιστορικο της καθε επεμβασης/επισκευης των αυτοκινητων.Μιας και εγινε εκει η βελτιωση θα ειναι καταγγεγραμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 @κεζαρ δεν εγινα αντιληπτος μου φαινεται. Και μαμα να ηταν δεν αλλαζε η τιμη.Η ιδια θα ηταν.Δεν το πηρα για τα εξτρα.Απλα μιας και ημουν ηδη κατοχος του 1200αριου και ηθελα παλι κορσα αλλα καλυτερο..το καλυτερο που θα μπορουσα εκεινη την εποχη να χω ηταν το 1800αρι. Αν ειχε και αυτα που ελεγε ο τυπος οτι ειχε..ΑΚΟΜΑ καλυτερα. Δυστυχως το opc βγηκε λιγους μηνες αργοτερα...οποτε μεχρι τοτε...το καλυτερο σε κυκλοφορια ηταν το 1800αρι. Απο την στιγμη που ελεγχτηκε οτι δεν ειχε προβλημα , δεν με ενδιεφερε αν τα ειχε ή οχι αυτα που ελεγε ο τυπος οτι τα ειχε.Γιατι ξαναλεω ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ Η ΤΙΜΗ! Δεν θα του ελεγα δηλ "ξερεις ?μου ελεγες μαλακιες...δεν εχει εκκεντροφορους αλλαγμενους..κοψε μου 500ευρω". Ε δεν επαιζε αυτο.η τιμη ηταν fixed.Take it or leave it που λενε. Στην τελικη το αμαξι εχει νευρο , επιταχυνσεις , στριβει αμα το θελησει (ρυθμιζομενες αναρτησεις) και τελικη πανω απο 200χλμ/ω.Τωρα αν ειναι στα 125 αλογα ή στα 140 ...ποσως με ενοχλει. Μα τι θες τωρα ?να γινω 5χρονος και να σου πω...ελα να τα στησουμε?!? πλακα κανω ε ΥΓ: το τι μπηκε στο αμαξι..θα μπορουσα ευκολα να το δω απο τα αρχεια στους υπολογιστες του καλτσουνη. Εκει κρατανε ιστορικο της καθε επεμβασης/επισκευης των αυτοκινητων.Μιας και εγινε εκει η βελτιωση θα ειναι καταγγεγραμενο. εμα δεν με καταλαβες τι εννοω..δεν σου λεω για την τιμη ποσο το πηρες η να του την εριχνες το θεμα ειναι.. Παιρνεις 1 φτιαγμενο αυτοκινητο.. Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι λιωμενο? π.χ χτυπα ξυλο ποτε να μην σου συμβει εαν το επαιρνες και ητανε-ειναι ετσι οπως τα λες -στα εχει πει και μετα απο 1-2 μηνες εσπαγε το μοτερ απο ξεσκιμα που του ειχε και κακο ρυθμισμα θα το εψαχνες τοτε να φανταστω ε? τεσπα τι να πω...μακαρι να μην εχεις ποτε θεμα.. Απλα την αλλη φορα που θα αγορασεις προσεχε τι αγοραζεις και να τα ψαχνεις..για να τα βγαλεις τα λεφτα εχεις φτυσει αιμα.. δεν τα βρηκες στον δρομο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες .Ο τυπος δεν ηταν μικρος..οποτε εκει θα την εψαχνα περισσοτερο την δουλεια.Ηταν μεγαλος σε ηλικια (30+) ,οποτε δεν θεωρω οτι θα ηταν καθε τρεις και λιγο ανοιγματα και κολιδια κλπ. Βεβαια για 3 χρονια που το ειχε το ειχε λιωσει στα ταξιδια (90χιλ χλμ) αλλα απο κει και περα...νορμαλ χρηση..απο οσο ελεγε. Τεσπα το θεμα ειναι οτι το αμαξι βγηκε κομπλε..και αν κρινω απο την κριση που περναμε..δεν βλεπω να αλλαζω αμαξι συντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 mphxths σημασια εχει να γουσταρεις εσυ το αυτοκινητο σου,τωρα αμα ειναι 125 ή 135 ή 145 λιγη σημασια εχει.Τωρα το τι σου εδειξε ο προηγουμενος στην δυναμομετρηση ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Το καθε δυναμομετρο μετραει διαφορετικα(ροδα/μοτερ/ραουλα/παγκου) και η πλειονοτητα απο αυτα μπορει να βγαλει αλογα κατα παραγγελεια.Ειχαμε παει να μετρησουμε αυτοκινητο φιλου υστερα απο βελτιωση και το υπολογιζαμε γυρω στα 350-360 αλογα.Θελαμε να του κανουμε χαβαλε και παμε στον χειριστη/ιδιοκτητη πριν την δυναμομετρηση και του λεμε ¨μην του βγαλεις πανω απο 300 αλογα¨.Γινεται η δυναμομετρηση και βγαζει το αμαξι 303 αλογα.Και ο φιλος μου να εχει τρελαθει.Γι αυτο σου λεω,αμα εισαι ευχαριστημενος με το αμαξι σου ασ'τα τα αλογα... Joshua21 αστο φιλε,πολυ το κουρασαμε το θεμα.Προφανως και εννοουσα την Πατρων-Κορινθου και προφανως δεν την εχεις κανει πολλες φορες με κινηση.Και προφανως για καποιο λογο,θεωρεις τους δρομους προς Πυργο,Μεσολογγι/Αγρινιο/Αμφιλοχια/Γιαννενα,Γαλαξιδι,δηλαδη ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ δρομους της προκοπης.Ας οδηγησει ο καθενας λοιπον οπως πιστευει και μακρια απο ατυχηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Joshua21 αστο φιλε,πολυ το κουρασαμε το θεμα.Προφανως και εννοουσα την Πατρων-Κορινθου και προφανως δεν την εχεις κανει πολλες φορες με κινηση.Και προφανως για καποιο λογο,θεωρεις τους δρομους προς Πυργο,Μεσολογγι/Αγρινιο/Αμφιλοχια/Γιαννενα,Γαλαξιδι,δηλαδη ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ δρομους της προκοπης.Ας οδηγησει ο καθενας λοιπον οπως πιστευει και μακρια απο ατυχηματα. Τα συμπεράσματα που βγάζεις για μένα, δεν έχουν βάση. Απαντάς χωρίς καν να έχεις διαβάσει ότι έχω γράψει. Δεν έχει νόημα η συζήτηση μαζί σου. Ένα τελευταίο μόνο, αφού νομίζεις πως αν κρατάς αποστάσεις ασφαλείας θα σου πάρει 5 ώρες για να κάνεις ένα ταξίδι 2 ωρών, μπορείς να συνεχίσεις να μην τις τηρείς. Μην προσπαθείς όμως να πείσεις όλους τους υπόλοιπους πως το να ΜΗΝ τηρείς τις αποστάσεις ασφαλείας είναι αναγκαίο κακό. Σου εύχομαι πάντως να μην πάθεις ποτέ ότι έπαθε ο ts. Την καλημέρα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα