Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S III 32GB 549€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά υπάρχει και το ebay.

~ €485 με αποστολή

http://www.ebay.co.u...=item5aeb82d92a

Και για τους δύσπιστους, ο πωλητής ο συγκεκριμένος είναι 100% αξιόπιστος. Έχω αγοράσει πολύ πράμα από αυτόν. iPad, MacBook (!), δυο κινητά και άπειρα κινεζο-αξεσουάρ της φτήνιας.

Δημοσ.

183287 feedbacks (δηλαδη κατιτις παραπανω σε πωλησεις) μεσα σε 854 μερες παρουσιας στο ebay???

Ωρε τι δουλειες κανει το ατομο, καπου 215 πωλησεις την ημερα!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Και είναι και πολύ καλοί στο "service". Πάνω από 2 φορές έστειλα mail ότι δεν έχει έρθει το προϊόν και μου έστειλαν αμέσως άλλο, καταλήγοντας με δύο θήκες, ακουστικά, καλώδια, φορτιστές... xD

-- και τόσο feedback δεν δικαιολογείται εδώ που τα λέμε. ας είν' καλά τα bots.

Δημοσ.
Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν αν είναι παραεισαγωγής η ελληνικής εισαγωγής' date=' το μόνο που είναι σημαντικό είναι που θα το πάρεις πιο φτηνά.[/quote']

Ισχύει πανευρωπαϊκή εγγύηση αλλωστε

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημοσ.

Τα 16gb καταρχήν είναι περίπου 11gb ελεύθερα προς χρήση.

Για κάποιον που θέλει να περάσει πολλές εφαρμογές,ιδιαίτερα παιχνίδια που πλέον είναι τεράστια,γεμίζουν πολύ εύκολα.

Στην microsd μπορούν να αποθηκευτούν μόνο φωτογραφίες,μουσική κτλπ,όχι εφαρμογές,χωρίς root τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Και είναι και πολύ καλοί στο "service". Πάνω από 2 φορές έστειλα mail ότι δεν έχει έρθει το προϊόν και μου έστειλαν αμέσως άλλο, καταλήγοντας με δύο θήκες, ακουστικά, καλώδια, φορτιστές... xD

-- και τόσο feedback δεν δικαιολογείται εδώ που τα λέμε. ας είν' καλά τα bots.

Τώρα θες να σου πούμε και μπράβο;

Το feedback και τα bot σε μάραναν, εσύ όμως τα τσίμπησες όλα εις διπλούν... Well done! :X

Δημοσ.

Τώρα θες να σου πούμε και μπράβο;

Το feedback και τα bot σε μάραναν, εσύ όμως τα τσίμπησες όλα εις διπλούν... Well done! :X

Ουάου. Βγαίνεις σε και πιο αγενής;

Όσον αφορά το μαγαζί, μιλάω για το γεγονός πως αμέσως ανταποκρίνονται στο όποιο πρόβλημα προκύψει.

Επίσης -δεν ξέρω γιατί απολογούμαι- τα προϊόντα είχαν καθυστερήσει όντως να έρθουν πάνω από μια εβδομάδα απ' ότι συνήθως.

Προφανώς για να δίνουν έτσι αβέρτα θήκες/ακουστικά/καλώδια/κλπ. έχουν εμπόρευμα. Προτιμούν να χάσουν 2-5ευρώ (τόσο κοστίζουν τα περισσότερα αξεσουάρ τους) παρά να "κερδίσουν" έναν δυσαρεστημένο πελάτη.

Και σε καμία περιπτωση δεν περιμένω την επιβράβευση κανενός. :X

(Y/Γ: ότι να 'ναι, ώρες ώρες.)

• Like 2
Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος πωλητής του ebay έφαγε 150€ σε μια φίλη μου για ολόκληρο κινητό που αγόρασε το οποίο δεν ήρθε ποτέ παρόλο ότι της έστελνε μηνύματα και την διαβεβαίωνε ότι θα έρθει σύντομα, βέβαια δικό της λάθος δεν μπήκε έγκαιρα να κάνει dispute, γεγονός είναι ότι για εμένα τουλάχιστον πωλητής που κάνει κάτι τέτοιο δεν είναι αξιόπιστος...

Δημοσ.

Τα 16gb καταρχήν είναι περίπου 11gb ελεύθερα προς χρήση.

Για κάποιον που θέλει να περάσει πολλές εφαρμογές,ιδιαίτερα παιχνίδια που πλέον είναι τεράστια,γεμίζουν πολύ εύκολα.

Στην microsd μπορούν να αποθηκευτούν μόνο φωτογραφίες,μουσική κτλπ,όχι εφαρμογές,χωρίς root τουλάχιστον.

Θα κρατήσω το τελευταίο που είπες, οτι μπορούν έστω και με root να περαστούν οι εφαρμογές στην κάρτα (αν και στο ι9000 που έχω, υπάρχει η επιλογή μετακίνησης μέσα από το menu).

Όπως και να έχει, με τον ίδιο τρόπο που κράζω την apple που βαράει 100ρικα για το iphone μοντέλο με μεγαλύτερη μνήμη, το ίδιο θα κάνω και για την Samsung

Δημοσ.

Φυσικά υπάρχει και το ebay.

~ €485 με αποστολή

http://www.ebay.co.u...=item5aeb82d92a

μπες στο paypal account σου και υπολόγισε currency conversion σε payment coversion( εκτος και βαζεις κατευθειαν στο λογαριασμο σου λεφτα σε λιρες)

βγαίνει 507 ευρώ +2 με 5 ευρω προμηθεια αναλογά την καρτα που έχεις και το ποιο σημαντικό

Εχει ένα χρόνο εγγυηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...