Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον η ιστορια μου εχει ως εξης.

21/10/12 γυρναω σπιτι και βλεπω την οθονη σε αυτη την κατασταση. http://i50.tinypic.com/358ytkl.jpg (το πως εγινε ειναι αλλη ιστορια. και εγω αργοτερα το εμαθα γιατι το προκαλεσε αλλος αλλα δεν μας ενδιαφερει αυτο)

22/10/12 την παραδιδω στο e-shop με την εγγυηση μηπως γινει τιποτα η στην χειροτερη αν με συμφερει να την φτιαξω.

μετα απο δυο εβδομαδες περιπου με περνουν και μου λενε οτι ειναι σπασμενη και δεν καλυπτεται απο την εγγυση και οτι θα κοστισει 200ε.λεω ευχαριστω πολυ αλλα δεν με ενδιαφερει να την επισκευασω την θελω πισω.

16/11/12. πριν μια ωρα. παραλαμβανω την οθονη σε αυτη την κατασταση.

http://i46.tinypic.com/3004bw6.jpg

εγω την οθονη την ηθελα ακομα και σπασμενη. στο κατω κατω δεν ηταν του πεταματου. μπορουσα να την δουλεψο ακομα και ετσι.

πειτε μου σας παρακαλω πολυ τη γνωμη σας. ποια η επομενη κινηση μου. θα τρελαθο.

δεν θα τους αφησω ετσι. τα λαμογια!!!!

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα,το θέμα είναι ότι και χωρίς να έχουν κάνει κάτι αυτοί το χτύπημα μπορεί να επιδεινωθεί και να απλωθεί από μόνο του,σίγουρα και στην μεταφορά μπορεί να έχει συμβεί αυτό οπότε μπορεί να είναι και δικό σου «φταίξιμο».

• Like 1
Δημοσ.

μαλλον απλα επεκταθηκε η ζημια και ισως και να γινοταν ετσι κι αλλιως

αλλο να επεκταθει στα χερια μου και αλλο να γινει αφου την παρω πισω.εγω δεν επρεπε ομως να την παραλαβω στην κατασταση που την παρεδοσα? ετσι δεν ειναι?
Δημοσ.

Αφού την πήγες στο μαγαζί(εσύ δεν την πήγες;;; ) ,αν δεν την βάλανε εκεί μπροστά στα μάτια σου να παίξει για λίγο, δεν ξέρεις σε τι κατάσταση την παρέδωσες!!!!!!

Δημοσ.

Δεν μπορεις να τους αφησεις ετσι!!σου σπασανε την οθονη κι θα τους αφησεις να γλυτωσουν/??εγω θα πηγαινα εκει και θα μιλαγα μαζι τους για να βρουμε μια λυση που να τους βολευει ολους!! :-) :rolleyes: ;)

Δημοσ.

Οσο τους αφηνουμε τους μαγαζοτορες τοσο αυτοι μαγκευουν και θα μας κανουν κι αλλα.. Τα παραδειγματα ειναι ουκ ολιγα.. Μια βολτα να κανετε στο φορουμ θα δειτε δεκαδες περιπτωσεις εξαπατησης εις βαρος των καταναλωτων και κυριως σε θεματα που αφορουν τις επισκευες.

Συμβουλη μου να πας με τσαμπουκα και να κανεις φασαρια για την οθονη σου.. ξερω μερικοι θα με κραξουν αλλα ετσι ειναι η κατασταση και απαιτει τσαμπουκα...

• Like 2
Δημοσ.

Το eshop.gr είναι το τελευταίο κατάστημα που θα υποστήριζα αλλά πιστεύω κι εγώ πως ίσως να μην ευθύνονται. Πιθανόν να επιδεινώθηκε η κατάστασή της κατά τη μεταφορά μιας και ήταν ήδη σε «κρίσιμη» κατάσταση. Δε μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσαν (λογικά) να της κάνουν και να προκαλέσουν αυτή τη ζημιά.

Δημοσ.

χωρις να θελω να γινω ψειρας,κοιτωντας τις φωτο ,τα ραγισματα που επεκταθηκαν σε ολη την οθονη ειναι προεκταση των αρχικων.Οπως ακριβως γινεται στα παρμπριζ των αυτοκινητων που μια μικρη ρωγμη επεκτεινεται σε ολο το τζαμι ,το ιδιο ακριβως πιστευω εγινε και σε εσενα.Τωρα αν εγινε εθελημενα απο το eshop δεν γνωριζω.παντως η μεταφορα της οθονης και οι πιθανοι μικροκραδασμοι σιγουρα συντελεσαν στον να μεγαλωσει το ριγμα.ξεκαθαριζω οτι δεν υποστηριζω το e-shop για να μην παρεξηγηθω

Δημοσ.

Συν ενα για τον αποπανω.απο την στιγμη που θα ξεκινησει ενα σπασιμο θελει παρα πολυ μεγαλη προσοχη για να μην επεκταθει ειτε ειναι γυαλι ειτε αλλο υλικο.μην κοιτατε τα παρμπριζ που ειναι διπλο τζαμι ψημενο οποτε αντεχει πολυ.της οθονης δεν ειναι κατι μεγαλο.μπορει απο τοφορτηγο που μεταφερθηκε μεχρι αυτος που την παρελαβε και την αγγιξε μπροστα να της εκανε την ζημια η να το πω καλυτερα να συνεχισε την ζημια.ο μονος τροπος για να σταματησεις σπασιμο αν και σε οθονηδεν μπορει να γινει εννοειται παρα μονο σε κοινο γυαλι ειναι στρογγυλη τρυπα εκει που καταληγει το κρακ με σκοπο να μην μπορει να συνεχισει.γενικως η επισκευη ειναι αρκετα ασυμφορη ειδικα αμα ειναι φτηνη οθονη.τωρα το να πας εκει να εδιξεις τις φωτογραφιες ειναι ολα λιγο σχετικα διοτι δεν ειναι μονο το eshop στην μεση εινα και η μεταφορικη που την πηγε ειναι και η αντιπροσωπεια που την παρελαβε.μπορει να εχει γινει οπουδηποτε.και εγω δεν τα λεω για να υπερασπισω το eshop.ειναι ενα απο τα καταστηματα που σιχαινομαι

Δημοσ.

Το τζάμι αυτό δεν μπορεί να αλλαχτεί με κάποιο άλλο και να γίνει η οθόνη; Η από την στιγμή που σπάει το τζάμι πάει η οθόνη για πέταμα;

Δημοσ.

Το τζάμι αυτό δεν μπορεί να αλλαχτεί με κάποιο άλλο και να γίνει η οθόνη; Η από την στιγμή που σπάει το τζάμι πάει η οθόνη για πέταμα;

δεν ειναι μονο το εξωτερικο τζαμι που εχει σπασει αλλα και το Panel αποκατω.ειναι οπως με τοκινητο.αλλο το πρωτο τζαμακι και αλλο το Panel απο κατω.αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος.

Δημοσ.

δεν ειναι μονο το εξωτερικο τζαμι που εχει σπασει αλλα και το Panel αποκατω.ειναι οπως με τοκινητο.αλλο το πρωτο τζαμακι και αλλο το Panel απο κατω.αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος.

το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα βγαλω ακρη, και σημερα που ειμαι πιο ηρεμος και διαβαζοντας αυτα ισως και να μη μπορω να βγαλω κατι κυνηγοντας τους.γιατι οντως μολις την ελυσαν μπορει να επεκταθηκε.

μου ζητησαν 200ε για να φτιαχτει πραγμα που δεν το κανω. γνωριζει κανεις καποιο καταστημα απεξω που να προμηθευει πανελ?

μηπως βρω και την κανω μονος την επισκευη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...