GaMeR21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξερω αν ειναι εδω το καταληλο μερος για αυτην την ερωτηση (αν δεν ειναι παρακαλω καποιον υπευθυνο να το μεταφερει στο σωστο μερος) Απο χτες οποτε παταω καποιο παιχνιδι (που εχω εγκατεστημενο στον υπολογιστη) να παιξω ο υπολογιστης σβηνει (συγκεκριμενα μου το εκανε με το Need For Speed Underground 2 και το TrackMania Nations Forever) καποια στιγμη θα το δοκιμασω και με τα υπολοιπα Δεν ξερω την φταιει σε αυτην την περιπτωση αλλα μιας και μιλαμε για παιχνιδια πιστευω οτι το προβλημα θα ειναι η καρτα γραφικων η οποια ειναι: nVidia GeForce GTS 250 Cuda Green Edition 1GB περιμενω την βοηθεια σας!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Γράψε τα πλήρη χαρακτηριστικά του pc και πόσταρε ένα screenshot από το hwinfo. Για το τροφοδοτικό πέρα από τα watt, ανάφερε και τη μάρκα/μοντέλο. Αν δεν ξέρεις ποιό είναι, άνοιξε το κουτί και δες τι λέει το ταμπελάκι που έχει πάνω του.
GaMeR21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Asus P5L-MX Intel Core 2 Duo 6700 2.66GHz 2,5 GB Ram hwinfo: http://i.imgur.com/TT0Gu.png Τωρα για το τροφοδοτικο δεν ξερω οποτε σου παραθετω μια εικονα του που τραβηξα: http://i.imgur.com/8TFMJ.jpg
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 To τροφοδοτικό είναι καλής ποιότητας και οι θερμοκρασίες σου μια χαρά έστω κι αν αυτό είναι το idle που μου πόσταρες. Άλλωστε δεν νομίζω να προλαβαίνουν να ανέβουν αφού λες ότι κλείνει μόλις πατάς το παιχνίδι. Ούτε η κάρτα προλαβαίνει να πάει σε μεγάλο usage ώστε να τραβήξει ρεύμα από το τροφοδοτικό στην περίπτωση που αυτό έχει κάτι και δεν μπορεί να δώσει. Με άλλους drivers δοκίμασες?
GaMeR21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Τι ενοεις αλλους drivers?Αν λες για την καρτα γραφικων εχω τους τελευταιους drivers (GeForce GTS 250 306.97)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Kατέβασε το msi afterburner και ρίξε 50MHz τα ρολόγια στη μνήμη και τον πυρήνα και ξαναπροσπάθησε.
GaMeR21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δοκιμασα σημερα και το Pro Evolution Soccer 2013 πατησα το παιχνιδι αρχιζει κανονικα εμφανιζει στην αρχη τις εικονες KONAMI κτλ και μολις εμφανιζετε εκει που λεει "Πιεστε οποιδηποτε κουμπι για να ξεκινησετε" παω να πατησω αλλα το PC σβηνει. Πραγματικα δεν ξερω τι φταιει κατεβαζω τωρα το msi afterburner για να ριξω στα 50MHz τα ρολογια που μου ειπες.
umbrella co. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Nα ρωτησω κι εγω κατι. Οταν λες σβηνει, μετα κανει restart μονο του παλι η σβηνει και τελος? επισης, μηπως στιγμιαια βλεπεις και μια μπλε οθονη με κατι περιεργα συμβολα πριν σβησει?
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Καλό θα ήταν να το στρεσάρεις με το occt στην καρτέλα power supply να δουμε αν θα σου κλείσει παλι... Κατεβαζεις το occt πηγαινεις στην καρτέλα power supply και βάζεις να τρέξει για ενα 20 λεπτο...καθώς ρυθμίζεις και την αναλυση της οθόνης σου και βαζεις τικ στο fullscreen... Ποστάρεις fotos...
veteranos123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μήπως έχουν φουσκώσει τίποτα πυκνωτές στην μητρική?Γιατί και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και με το που ζοριζόταν η μητρική (π.χ κάποιο παιχνίδι)έκανε restart.Οπότε έλεγξε για τίποτα φουσκωμένους πυκνωτές στην μητρική. 1
GaMeR21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Nα ρωτησω κι εγω κατι. Οταν λες σβηνει, μετα κανει restart μονο του παλι η σβηνει και τελος? επισης, μηπως στιγμιαια βλεπεις και μια μπλε οθονη με κατι περιεργα συμβολα πριν σβησει? Οχι δεν κανει restart απλα κλεινει και μετα για να το ανοιξω πρεπει πρωτα να το κλεισω και να το ξανα ανοιξω απο το πισω κουμπι (0-Ι) και μετα να πατησω το μπροστινο κουμπι για να ανοιξει Οχι δεν μου βγαζει blue screen of death
GaMeR21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μήπως έχουν φουσκώσει τίποτα πυκνωτές στην μητρική?Γιατί και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και με το που ζοριζόταν η μητρική (π.χ κάποιο παιχνίδι)έκανε restart.Οπότε έλεγξε για τίποτα φουσκωμένους πυκνωτές στην μητρική. Μιας και δεν ξερω πολυ καλα απο (τεχνικης αποψεως) υπολογιστες οι πυκνωτες ειναι αυτοι σε σχημα κυλινδρου? Παντως εμενα οπως αναφερω και πανω δεν κανει restart απλα κλεινει και πρεπει να το ανοιξω εγω.
veteranos123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μιας και δεν ξερω πολυ καλα απο (τεχνικης αποψεως) υπολογιστες οι πυκνωτες ειναι αυτοι σε σχημα κυλινδρου? Ναι Παντως εμενα οπως αναφερω και πανω δεν κανει restart απλα κλεινει και πρεπει να το ανοιξω εγω. Δεν έχει σημασία νομίζω.
GaMeR21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Kατέβασε το msi afterburner και ρίξε 50MHz τα ρολόγια στη μνήμη και τον πυρήνα και ξαναπροσπάθησε. Το κατεβασα το εκανα εγκατασταση και μου βγαζει αυτο: http://i.imgur.com/rY6vc.png τι ακριβως πρεπει να κανω εγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα