dim_b Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Μιά απ'τα ίδια... The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. Server responce: '550 5.7.1 <xxxxxxx@myqnet.gr>... Relaying denied'. (Account 'ebox.gr' SMTP server: 'ebox.gr' Error Number: 0x800ccc79). The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. Server responce: '550 5.7.1 <xxxxxxx@yahoo.com>... Relaying denied'. (Account 'ebox.gr' SMTP server: 'ebox.gr' Error Number: 0x800ccc79). The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. Server responce: '550 5.7.1 <xxxxxxx@otenet.gr>... Relaying denied'. (Account 'ebox.gr' SMTP server: 'ebox.gr' Error Number: 0x800ccc79).
gvard Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Response: '550 5.7.1 <*****.******@ntlworld.com>... Relaying denied' Καλησπέρα, Το μήνυμα "Relaying denied" το βγάζει διοτι το σύστημα βρίσκει οτι συνδέεσαι από μη ελληνικό provider, τους οποίους μη ελληνικούς providers τους έχω κλείσει για αποφυγή κατάχρησης του SMTP server. Οταν έκανα κοινοποίηση τον SMTP server, έγραψα οτι υπάρχει γνωστό πρόβλημα και στην OTEnet, η οποία για τα μηνύματα που στέλνει παραέξω για έναν παράξενο λόγο ορισμένες φορές χρησιμοποιεί το domain otenet.net, οπότε φαίνεται πως είναι provider μη ελληνικός (έχω ανοίξει μόνο το .gr στους αποδεχόμενους clients). Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, οπότε να χρησιμοποιείς σαν SMTP τον SMTP της ntlworld. Παρομοίως με την HOL, η οποία περνάει τα μηνύματα ορισμένες φορές από το hol.net, κυρίως για τους virtual ISP της (όπως την myq).
angelos0 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 ok apodekto an kai den 8a me xalage na exw full service apo to e-box alla mhn zhtame polla to 8ema ienai oti eixa ena address sth koinopoihsh kai to opoio ola deixnoun oti phge. [email protected] htan h dieu8ynsh isws pali oxi...eiani nwris akoma gia na to tsekarw.... kalhmera
gvard Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 ok apodekto an kai den 8a me xalage na exw full service apo to e-box alla mhn zhtame polla to 8ema ienai oti eixa ena address sth koinopoihsh kai to opoio ola deixnoun oti phge. [email protected] htan h dieu8ynsh isws pali oxi...eiani nwris akoma gia na to tsekarw.... kalhmera Καλημέρα, Υπάρχει κάποιος δωρεάν e-mail provider που παρέχει SMTP server;
Chrisad Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 poly kalh kai h sxediash pantos .... mpravo kai apo emena
dim_b Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Υπάρχει κάποιος δωρεάν e-mail provider που παρέχει SMTP server; Το Yahoo.gr με αντίτιμο κάποια διαφημιστικά μηνύματα. Χρησιμοποιόντας το smtp.mail.yahoo.com σαν outgoing server, στέλνω και από το κινητό μέσω GPRS.
polidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Sinxaritiria kai apo mena gia tin poli kali prospathia. Yparxei omos ena provlima pou andimetopizo. Epidi ton logariasmo ton anixa gia ton yio mou kai epidi o pitsirikas exei pc me Win 98 sta aristera menu tou programatos eki me tous fakelous den ta dixni Elinika ala alaloumezika. Mpori na lithi to provlima?
Cristina Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Καλημέρα' date=' Υπάρχει κάποιος δωρεάν e-mail provider που παρέχει SMTP server;[/quote'] Όπως και το freemail.gr με SMTP: mail.freemail.gr Επίσης και hotpop.com με SMTP: smtp.HotPOP.com Κανένα από τα 2 δεν έχει διαφημίσεις από όσο έχω δει, μόνο που το 2ο έχει πολύ διαδικασία για εγγραφή. Χρησημοποιώ και τους 2 για το mail μου στο ebox.gr
Angeldust Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Είναι και το @mycosmos.gr κλειστό? Δοκίμασα να στείλω ενα email στο account μου εκεί και μου έβγαλε το παραπάνω μήνυμα που ανέφεραν και οι υπόλοιποι.
gvard Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Καλημέρα' date=' Υπάρχει κάποιος δωρεάν e-mail provider που παρέχει SMTP server;[/quote'] Όπως και το freemail.gr με SMTP: mail.freemail.gr Επίσης και hotpop.com με SMTP: smtp.HotPOP.com Κανένα από τα 2 δεν έχει διαφημίσεις από όσο έχω δει, μόνο που το 2ο έχει πολύ διαδικασία για εγγραφή. Χρησημοποιώ και τους 2 για το mail μου στο ebox.gr Καλημέρα, Το freemail παίζει κανονικά σε αποστολή από το ebox.gr; Αν είναι κάνε έναν έλεγχο και πέστο μου ωστε να προωθήσω τον SMTP server μου από εκεί (χωρίς πλάκα)!
gvard Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Είναι και το @mycosmos.gr κλειστό? Δοκίμασα να στείλω ενα email στο account μου εκεί και μου έβγαλε το παραπάνω μήνυμα που ανέφεραν και οι υπόλοιποι. Καλημέρα, Mycosmos = Cosmote = OTEnet οπου έχω αναφέρει οτι έχει κλειδωθεί.
dim_b Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Επειδή έχω μπερδευτεί, είναι κλειδωμένο το domain του ISP με τον οποίο συνδεόμαστε γιά να στείλουμε το μήνυμα ή το domain του παραλήπτη; Γιατί απ'ότι κατάλαβα το email που αναφέρθηκε πιό πάνω ήταν προς το mycosmos.gr Με την Otenet και την myQnet δεν κατάφερα να στείλω γιατί όπως είπες υπάρχει πρόβλημα με τα top level domains που χρησιμοποιούν η Otenet και η HOL, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να στείλω όταν συνδέομαι με το GPRS της Telestet αφού το domain που χρησιμοποιεί είναι το b-online.gr το οποίο αν δεν κάνω λάθος είναι Virtual ISP της Fortnet. Παρακάτω είναι οι headers από ένα μήνυμα που έστειλα μέσω Telestet στο email μου στην myqnet.gr χρησιμοποιώντας τον SMTP server του yahoo (το yahoo.gr δίνει σαν SMTP server το smtp.mail.yahoo.com) Return-Path: <[email protected]> Delivered-To: [email protected] Received: (qmail 24230 invoked from network); 16 Jul 2003 13:08:23 -0000 Received: from ergon.hol.gr (HELO MX.hol.gr) ([194.30.192.23]) (envelope-sender <[email protected]>) by qt1.myqnet.gr (qmail-ldap-1.03) with SMTP for <[email protected]>; 16 Jul 2003 13:08:23 -0000 Received: from smtp011.mail.yahoo.com (smtp011.mail.yahoo.com [216.136.173.31]) by MX.hol.gr (8.11.6/8.11.6) with SMTP id h6GD8M215136 for <[email protected]>; Wed, 16 Jul 2003 16:08:23 +0300 Message-Id: <[email protected]> Received: from pppgnet149.b-online.gr (HELO ?212.152.91.149?) ([email protected] with login) by smtp.mail.vip.sc5.yahoo.com with SMTP; 16 Jul 2003 13:08:18 -0000 From: "=?ISO-8859-1?Q?xxxxxx_xxxxxx?=" <[email protected]> To: [email protected] Date: 16 Jul 2003 16:08:07 +0300 Mime-Version: 1.0 Content-Type: MULTIPART/MIXED; boundary="--_MULTIPART_BOUNDARY_5121EE5B0AA7C1FA" X-RAVMilter-Version: 8.3.3(snapshot 20020312) (ergon)
mphxths Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 paidia na kanw mia erwthsh oligwn kai apo kinita meria Me GPRS sumfwnoume oti mporeis na deis email kai na steileis... an den exeis GPRS ,exeis karta kai oxi sundesi kai to kinito ypostirizei email leitourgies ginetai na dw kai na parw email apo to ebox.gr h' telos pantwn apo opoiodhpote pop3 mail account ? Bazontas tis ru8miseis tou ebox.gr sto kinito mou mou ebgale to minima "O Server den brethike" den ginetai loipon h' kanw kati la8os egw ? Plhroforiaka exw free2go telestet
dim_b Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Γιά να "βρεθεί" ο server, πρέπει να καλέσεις από το κινητό σου τον ΕΠΑΚ του ISP που χρησιμοποιείς γιά να μπαίνεις στο internet από το PC. Πρέπει να φτιάξεις ένα wap profile και έναν λογαριασμό δεδομένων (τύπου GSM) στον οποίο θα βάλεις τα στοιχεία της σύνδεσής σου (ΕΠΑΚ, user id, password). Στη συνέχεια φτιάχνεις έναν λογαρισμό γιά email με όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις γιά τους mail servers και ορίζεις να χρησιμοποιεί το wap profile που έφτιαξες. Το κινητό θα καλεί τον ΕΠΑΚ κάθε φορά που θα στέλνεις ή θα παίρνεις email. Πρόσεξε όμως τις χρεώσεις γιατί η χρέωση ΕΠΑΚ από κινητό είναι 0.29 λεπτά/sec (1 δρχ/sec).
mphxths Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Γιά να "βρεθεί" ο server, πρέπει να καλέσεις από το κινητό σου τον ΕΠΑΚ του ISP που χρησιμοποιείς γιά να μπαίνεις στο internet από το PC. Πρέπει να φτιάξεις ένα wap profile και έναν λογαριασμό δεδομένων (τύπου GSM) στον οποίο θα βάλεις τα στοιχεία της σύνδεσής σου (ΕΠΑΚ, user id, password). Στη συνέχεια φτιάχνεις έναν λογαρισμό γιά email με όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις γιά τους mail servers και ορίζεις να χρησιμοποιεί το wap profile που έφτιαξες. Το κινητό θα καλεί τον ΕΠΑΚ κάθε φορά που θα στέλνεις ή θα παίρνεις email. Πρόσεξε όμως τις χρεώσεις γιατί η χρέωση ΕΠΑΚ από κινητό είναι 0.29 λεπτά/sec (1 δρχ/sec). to kinito otan "psaxnei" ton server sundeetai ekei pou sundeetai kai otan mpainei wap..kai afou otan mpainei wap vlepei wap sites den tha prepe na vlepei kai alla sites(=IPs) dhladh kai to ebox.gr ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.