Προς το περιεχόμενο

www.ebox.gr Δωρεάν υπηρεσία E-mail

gvard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Μόλις τελείωσα το διόρθωμα της μετάφρασης της ελληνικής γλώσσας του προγράμματος που θα διαχειρίζεται τα accounts, οπότε....

http://www.ebox.gr'>http://www.ebox.gr

Χαρακτηριστικά:

-15ΜΒ mailbox

-Κειμενογράφος HTML

-Έλεγχος εξωτερικών POP3 accounts (OTEnet, HOL κλπ!)

-Διαφορετικά templates για να διαλέξετε

-Online Ημερολόγιο/Ατζέντα

-Anti-spam list

-POP3 πρόσβαση στο e-mail σας (ebox.gr port 1100)

-Auto responder/forwarder/signature

και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Η ώρα είναι 06:22 και μόλις τελείωσε ο γενικός έλεγχος. Αυτό που ζητάω από εσάς είναι να το δοκιμάσετε και να μου υποδείξετε τυχόν ορθογραφικά λάθη που υπάρχουν, τα οποία δεν θα είδα εγώ.

Και πριν αρχίσουν οι ερωτήσεις:

-Ο λογαριασμός θα είναι δωρεάν για πάντα.

-Ο server βρίσκεται στο εξωτερικό με πολλαπλές συνδέσεις

-Δεν θα υπάρχουν διαφημιστικά μηνύματα στον λογαριασμό σας παρά μόνο στη κεντρική σελίδα

-Δεν θα υπάρχουν διαφημιστικά μηνύματα στα e-mail σας, παρά μόνο το footer που θα λέει Ebox.GR http://www.ebox.gr

-Δεν περιμένω να βγάλω έσοδα από τους χρήστες. Ο server κάθεται και γιατί να μην τον αξιοποιήσω. Εγώ διαφήμιση κάνω, μέσα από την οποία ελπίζω να βγεί το κόστος του προγράμματος

Τυχόν κριτικές έιναι ευπρόσδεκτες. Γράφω εδώ ωστε να με βοηθήσετε να διορθώσω τυχόν λάθη που δείτε και δεν είδα εγώ.

Σημείωση: Για γρήγορο φόρτωμα του e-mail, επιλέξτε σαν default το Simple template. Αν έχετε γρήγορη γραμμή, προτείνω το Professional template (είναι σαν το Outlook Express).

Περιμένω σχόλια/παρατηρήσεις/διορθώσεις σας!

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να καταλάβω είναι free pop3 mail?

Δηλαδή μπορώ να το βάλω να κατεβάζει τα mail στο outlook? :D

Καλημέρα' date='

Ακριβώς έτσι. Ορίζεις για pop3 server το ebox.gr, θύρα το 1100, username το [email'][email protected][/email] σου, κωδικό τον κωδικό σου και είσαι ok :)

Δημοσ.

Ναι, έτσι πρέπει να είναι...

gvard, σ' ευχαριστώ πολύ. Μερικά διαφημιστικά μηνύματα δε θα με πείραζαν, αφού μιλάμε για POP3 access :D .

Η μετάφραση μου φάνηκε καλή αν και δεν την παρατήρησα εξονυχιστικά... Α, και δεν πειράζει που έβαλα ψεύτικα στοιχεία, ε; ;)

Το site θα το συνεχίσεις ή ο server θα εξυπηρετεί αποκλειστικά λογαριασμούς e-mail;

Δημοσ.
Ναι' date=' έτσι πρέπει να είναι...

gvard, σ' ευχαριστώ πολύ. Μερικά διαφημιστικά μηνύματα δε θα με πείραζαν, αφού μιλάμε για POP3 access :D .

Η μετάφραση μου φάνηκε καλή αν και δεν την παρατήρησα εξονυχιστικά... Α, και δεν πειράζει που έβαλα ψεύτικα στοιχεία, ε; ;)

Το site θα το συνεχίσεις ή ο server θα εξυπηρετεί αποκλειστικά λογαριασμούς e-mail;[/quote']

Καλημέρα,

Το eBox.gr θα παίξει κανονικά σαν δωρεάν παροχή e-mail σε όποιον το επιθυμεί. ΔΕΝ προβλέπεται να υπάρχουν συνδρομές, ΔΕΝ προβλέπεται να υπάρχουν διαφημιστικά μέσα στα μηνύματα, ΔΕΝ προβλέπεται να ζητήσω λεφτά ποτέ. Αυτό που θέλω είναι να σεβαστείτε όσο πιο πολύ γίνεται τη δουλειά και να με βοηθήσετε, αναφέροντας τυχόν ορθογραφικά λάθη ή προβλήματα που παρατηρείτε. Δεν με ενδιαφέρει αν τα στοιχεία σου είναι ψεύτικα, δικαίωμα σου να στέλνεις μήνυμα και σαν Bill Clinton αν το θες :)

Δημοσ.

Aψογος φιλε....

Μια παρατηρηση..βαλε default κατα την εγγραφη γραμματοσειρα αλλη απο verdana ετσι ωστε να φαινονται σωστα τα Ελληνικα....για να μην ψαχνονται τα νεα μελη

Δημοσ.
Aψογος φιλε....

Μια παρατηρηση..βαλε default κατα την εγγραφη γραμματοσειρα αλλη απο verdana ετσι ωστε να φαινονται σωστα τα Ελληνικα....για να μην ψαχνονται τα νεα μελη

Καλησπέρα,

Default font ορίστηκε το Arial. Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση. Παιδιά, ο,τι άλλο δείτε σας παρακαλώ να μου το πείτε :D

Δημοσ.

file gvard eftaksa account alla antimetopiso to eksis privlima...exo steilei dokimastika mail apo alla e-mail accounts pou exo akoma kai apo to account pou eftaksa sto ebox kai den parelava tipota!!

Δημοσ.

file gvard ....ekana egrafi sto ebox.gr kai ru8misa to outlook express

na vlepei ta email apo kei.....incoming server ebox.gr port:1100

kai omws....mou bgazei la8os...oti to password einai la8os

apo ton explorer...kanw kanonika login kai vlepw to account mou

auta filika :P

Δημοσ.
file gvard eftaksa account alla antimetopiso to eksis privlima...exo steilei dokimastika mail apo alla e-mail accounts pou exo akoma kai apo to account pou eftaksa sto ebox kai den parelava tipota!!

Καλησπέρα,

Διορθώθηκε και αυτό! Εριξα το service για κάτι ψιλοupdates και ξέχασα να το σηκώσω. Ξαναδοκίμασε και πές μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...