Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην χαλαρωσε

μπες στα 7αρια κατεβασε και εγκατέστησε το easyboot cd αν δεν εχεις διαγραψει το σκληρο με τα xp θα σαι κομπλε

οδηγιες easy boot cd

τρεξτο πηγαινε εκει που λεει edit boot menu

Αν εχει windows 7 και windows xp απλα διαλεξε την επιλογη κατω που λεει wait for user selection.

Αν εχει μονο windows 7 πατα add new entry διαλεξε windows xp διαλεξε το δισκο με τα xp εκει που λεει drive πατα add entry και αυτο ηταν

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ THN συμπαρασταση σας....

απλως θελω ν αναφερω κατι επιπλεον...εκει στο setup bios που διαλεγεις το boot priority εχει λιγο παρακατω και η επιλογη hard disk drivers κ εχει τις εξης επιλογες.. 1st drive [4M-WPCWD2000JD-22J και

2st drive [3M-WPCWD2000JD-22J

ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ Μ ΠΗΓΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ,ΔΛΔ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΟ 3Μ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ RESTART ΜΟΥ ΕΒΛΑΓΕ

ΤΟ ΜΝΜ : NO ΒΟΟΤΑΒLE DEVICE, ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΒΟΟΤΑΒLE ή ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΒΟΟΤ CD KAI ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΜΜΑ.

Κ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΤΟ 4Μ..

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ?

Δημοσ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ THN συμπαρασταση σας....

απλως θελω ν αναφερω κατι επιπλεον...εκει στο setup bios που διαλεγεις το boot priority εχει λιγο παρακατω και η επιλογη hard disk drivers κ εχει τις εξης επιλογες.. 1st drive [4M-WPCWD2000JD-22J και

2st drive [3M-WPCWD2000JD-22J

ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ Μ ΠΗΓΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ,ΔΛΔ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΟ 3Μ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ RESTART ΜΟΥ ΕΒΛΑΓΕ

ΤΟ ΜΝΜ : NO ΒΟΟΤΑΒLE DEVICE, ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΒΟΟΤΑΒLE ή ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΒΟΟΤ CD KAI ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΜΜΑ.

Κ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΤΟ 4Μ..

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ?

φιλε μου κανε αυτο που σαυ πα και θα σαι οκ λογικα εχει σβηστει ο bootloader απο τα xp και απλα πρεπει να βαλεις τα xp στο bootloader των 7

εγκατεστησε το ebcd που σου πα και αν εχεις απορια μου λες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...