omnimal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παίδες, προσπαθω να βρω εναν τροπο να κανω διαπερατη ( transparent ) μια εικονα χωρις background κρατωντας το περιγραμμα της ( τονιζοντας το ισως; ) και καποιες λεπτομεριες μεσα σε αυτην οπως καποια σχηματα που πιθανον να υπαρχουν. Δηλαδη το αποτελεσμα να μοιαζει με εναν "σκελετο" ας το πω ετσι. ... Και στη συνεχεια αυτο να το κανω να φαινεται σαν 3D. Καμμια ιδέα ;
vaiosgtr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) μπορείς να δείξεις την εικόνα ? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2012 από vaiosgtr
vaiosgtr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) παιρνεις το brush tool που ειναι στα αριστερα και ζωγραφιζεις το περιγραμμα που θες κανωντας αριστερο κλικ στην εικονα ρυθμιζεις το μεγεθος της βουρτσας και τη θολουρα οσο για το 3D δεν ξερω γιατι δουλευω το cs3 κρατωντας πατημενο το shift φτιαχνεις ευθεια γραμμη. εαν τρεμοπαιζει το χερι σου θα σε βοηθησει και μεγέθυνση φαντάζομαι ξέρεις απο που να κάνεις *το αγαπημένο μου αμαξι και απο εκει βγηκε και το ονομα μου Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2012 από vaiosgtr 1
omnimal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω φιλε μου θα τα δοκιμασω ολα αυτα που μου ειπες ! Μαλλον γινεται ... Χαχαχα ναι ειναι τελειο και το νεο αυτο της εικονας δηλαδη ειναι πραγματικο supercar ! οχι πως τα προηγουμενα δεν γινονταν και αυτα με λιγο "πειραγμα" βεβαια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα