καμένος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια.Σημερα ηρθε το συστημα μου.αποτελειται απο ι5 34470,asrock h77 pro4/mvp,8 gb 1600 mhz ram xmx3,xfx pro 550 watt psu,ms tech κουτι και hd 7870.κανω install τα windows 7 64 bit proffesional greek και μετα τους drivers της μητρικης,ολα οκ στην 1080π 21,5 ιντων οθονη μου ,full display .λοιπον μπαινω εδω http://support.amd.c...ta64.aspx������ και κατεβαζω το πρωτο,νομιζω δηλαδη το catalyst center 12.10 εκδοση..και μου ζηταει επανακιννιση..μολις την κανω τι γινεται?η οθονη μου περικοβεται 3 ινσες και δεν εχει full display λες και εβαλα πολυ χαμηλη αναλυση!μετα εβαλα 1080π αναλυση και οριζοντιο ορισμο τιποτα το ιδιο..μετα πηγα να βγαλω το catalyst και κολλησε,πατησα επανακιννιση και μετα ετρεξα σε safe mode και ηταν οκ μονο που δεν μπορουσα να κανω πολλα..τελος παντων μετα εκανα κανονικη απεγκατασταση του catalyst center ,πρασινιζει ολη η οθονη,κανω ξανα επανακινιση και βαζω τους drivers τησ msi hd 7870 ..κανω το msi afterburner και μετα catalyst center...και παλι τα ιδια ενα κομματη της οθονης μου δεν φενεται και ειναι πρασινο..πλζ πειτε μου τι πρεπει να κανω..ευχαρηστω παρακαλω μην απαντησετε το ελυσα στο catalyst..ειχα κανει βλακεια
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Τι έκανες με το msi afterburner? Απεγκατάσταση των drivers με το atiman unistaller και επανεγκατάσταση των 12.11 beta 7 ή του 12.9. Αν συνεχίσει να το κάνει μπορεί να έπεσες σε ελαττωματική κάρτα.
k_dinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Τι είχε πάει στραβά? Να ξέρουμε να μην την πατήσουμε και εμείς στο μέλλον
καμένος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 το ψαξα κι αλλο και πατησα στο catalyst επιλογες προσαρμογεις μεγεθους εικωνας και ειδα οτι δεν το ειχα στο full!τωρα εχω αυτα απο το δισκακι της msi...τωρα παω στο σιτε και παταω τους 12.11 και κανω install και ειμαι κομπλε?σορρυ για την χαζη ερωτηση αλλα ποια πρεπει να εγκαταστησω?δεν λει αριθμο εκδοσης στο σιτε..τα δευτερα ειναι για crossfire ,τα πρωτα πρεπει να ειναι τα βασικα νομιζω,τα τελευταια που λει οτι και ειναι beta πρεπει να κατεβασω και να κανω install?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 1) Τι έκανες με το msi afterburner? 2) Απεγκατάσταση των drivers με το atiman unistaller και 3) επανεγκατάσταση των 12.11 beta 7 ή του 12.9. Αν συνεχίσει να το κάνει μπορεί να έπεσες σε ελαττωματική κάρτα.
καμένος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 δεν εκανα οβερκλοκ..θα κανω το msi live update // δεν εκανα οβερκλοκ..πηγα να κανω το msi live update και δεν βρηκε τπτ..εγω δεν εχω κανενα atiman uninstaller...δηλαδη για να βαλω τα νεα drivers βγαζω τα προηγουμενα πρωτα?
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Φυσικα...Uninstall drivers,και clean με driver sweeper σε safe mode.
deathclocker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Κακη καρτα η 7870 ολο προβληματα. Θα επικοινωνησω με το καταστημα να την αλλαξω με μια 660 να τελειωνουμε.
stm00192 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Κακη καρτα η 7870 ολο προβληματα. Θα επικοινωνησω με το καταστημα να την αλλαξω με μια 660 να τελειωνουμε. Και η 660 πολυ κακη καρτα... την αφησα πανω στο ραφι και επεσε και μου ηρθε στο κεφαλι!! Να ενα καρούμπαλο μιλαμε... Θα παω να την αλλαξω με μια 7870 να βρω την υγειά μου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα