Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

Ελπίζω να είναι η σωστή ενότητα για την ερώτηση μου....

Λοιπόν, έχω έναν Sony vaio vgn-n11m/w και δεν ανοίγει η οθόνη. Δηλαδή, πατάω το κουμπί για να ανάψει ο υπολογιστής και τα τρία φωτάκια που υπάρχουν κάτω από το κουμπί, υπό φυσιολογικές συνθήκες, έσβηναν μόλις άναβε η οθόνη. Πλέον πατάω το κουμπί και η οθόνη δεν ανάβει ποτέ ενώ τα φωτάκια παραμένουν αναμμένα.

Έβαλα αυτό το καλώδιο που συνδέει άλλη οθόνη στο λάπτοπ και έκανε το ίδιο, χωρίς να ανάβει ούτε η δεύτερη οθόνη.

Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει??

Επίσης, μου είπαν οτι αν έχει καεί η κάρτα γραφικών, θα πρέπει να αλλάξω motherboard. Δεν ξέρω όμως πως μπορώ να βρω motherboard...

Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω μόνη μου πρόβλημα με τον υπολογιστη μου...

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Δημοσ.

1)Το λαπτοπ πόσο καιρό το έχεις??

2)Το είχες καθαρίσει ποτε απο σκόνες??

3)Είδες τι θερμοκρασίες είχε καθώς σου έσβησε ποτε λόγω θερμοκρασιων??

4)Τελος πάντων ξαφνικά παρουσιαστηκε το πρόβλημα

Για να αλλάξεις μητρική θα χρειαστείς κανα 200αρι....

Δημοσ.

Λογικά είναι πρόβλημα της καρτας γραφικών...Ενδεχομένως με ενα reballing να στρωσει...Βεβαια μπορει να την ζεστανεις λίγο και να δουλεψει αλλα όπως και να χει όλα πια επισκευάζονται...Μπορει και να γλιτωσεις την αλλαγή μητρικής.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!!

Το λάπτοπ το έχω από το 2007, το έχω καθαρίσει από σκόνες, αυτά με τις θερμοκρασίες δεν τα ξέρω...Είχαν ξεκινήσει να μου εμφανίζονται μπλέ οθόνες, αλλα να μην ανοίγει η οθόνη το έπαθε ξαφνικά!!!

Απ'οτι καταλαβαινω τα χρήματα δεν τα γλιτώνω.....................

Και πάλι ευχαριστώ!!!! :)

Δημοσ.

Καλύτερα να το πας να στο δει τεχνικός να σου πει για το πρόβλημα σου σίγουρα....

Τωρα αν κάηκε η καρτα γραφικών (που μαλλον ετσι ειναι) υπάρχουν 2 τρόποι για να επιδιορθωθεί...ή να κάνεις εσύ reflow (να την ψήσεις στο φουρνο...π η λύση αυτή ειναι προσωρινή και δεν έχει βεβαια αποτελεσματα...) ή να βρεις τεχνικό που κάνει reballing (η τιμή κυμαίνεται γυρω στα 100-150 ευρώ)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...