Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια...αναμενόμενη ανακοίνωση που θα στεναχωρήσει τους PC gamers.

"Το Halo 4 δεν θα γίνει διαθέσιμο για PC" ξεκαθάρισε η Microsoft σε δηλώσεις της στα πλαίσια της έκθεσης Penny Arcade. Πρόσθεσε επίσης ότι αν και η εταιρία αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να ενισχύσει τη δημοτικότητα της σειράς, το να φέρει το νέο FPS της 343 Industries στους υπολογιστές δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως “Το Halo 4 έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Xbox 360 και ενώ ερευνούμε πάντα νέους τρόπους για να επεκτείνουμε το franchise ώστε να μοιράσουμε την εμπειρία του Halo σε ακόμη περισσότερους παίκτες, επί του παρόντος δεν υπάρχουν κάποια σχέδια για κάποιο μελλοντικό port για PC”.

Για περισσότερα δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο.

showposter.jpg?v=50929e78

Δημοσ.

Αυτό έλειπε να κυκλοφορήσει... δεν χρειαζόταν καν αναφορά. Είναι το δυνατότερο exclusive του xbox 360. Αν χανόταν και αυτό όσοι πήρα xbox 360 δεν πρόκειται να ξανάπαιρναν κονσόλα MS.

Δημοσ.

Στο PC υπάρχουν πολύ καλύτερα shooters απο το Halo, απο την άλλη η MS δεν είναι χαζή. Ξέρει οτι πλησιάζουν γιορτές και το Halo είναι system seller οπότε το βλέπει ευκαιρία να πουλήσει όσα περισσότερα bundles μπορεί.

Δημοσ.

Στο PC υπάρχουν πολύ καλύτερα shooters απο το Halo, απο την άλλη η MS δεν είναι χαζή. Ξέρει οτι πλησιάζουν γιορτές και το Halo είναι system seller οπότε το βλέπει ευκαιρία να πουλήσει όσα περισσότερα bundles μπορεί.

Για πες μερικά έτσι να μάθουμε :)

Δημοσ.

Κι εγώ προτιμώ το Metro ως παιχνίδι, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το Halo (και υπάρχει και στο 360).

Επίσης, αυτό είναι είδηση όσο θα ήταν να λέγαμε ότι το Uncharted δε θα βγει για PC...

Δημοσ.

Ή όλα τα ενδιάμεσα του 3 και του 4; :P

Θυμάμαι ένα faux-strategy είχαν βγάλει, καθώς και το Reach. Είχε άλλα;

Όσο για το ότι δεν βγήκε το 3 πρίν το 4, καλό παράδειγμα (απο την ίδια κονσόλα και publisher) έιναι τα Fable, καθώς βγήκαν τα 1 και 3 αλλά όχι το 2ο για PC :P

Δημοσ.

Ή όλα τα ενδιάμεσα του 3 και του 4; :P

Και το 1 και το 2 είχαν βγει για pc...

Αν κι εμένα προσωπικά η ανακοίνωση αυτή μου βγάζει κάτι του τύπου "η Γη γυρίζει"...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...