RaistMagus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας guys and gals! Είμαι να αγοράζω καινούργιο σκληρό δίσκο και θέλω πρώτα να σιγουρευτώ ότι θα τον βλέπει η mοtherboard, έχω ακούσει ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με μεγάλους σκληρούς. Θέλω έναν 1.5TB. Η mb που έχω είναι αυτή. Κοίταξα τα specs αλλά δεν βγάζω συμπέρασμα για το μέγιστο μέγεθος hdd που υποστηρίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 όχι δεν υπάρχει πρόβλημα...
RaistMagus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Παραδόξως βρήκα ένα SATA 3 φτηνότερο από το αντίστοιχο μοντέλο σε SATA 2. Η mb μου υποστηρίζει μέχρι 3gb/s (ταχύτητα SATA 2), υπάρχει πρόβλημα αν πάρω τον SATA 3? (μιας κ είναι φτηνότερος και επιπλέον μπορεί να αξιοποιηθεί το SATA 3 σε μελλοντικό PC)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 όχι, είναι backwards compatible
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα