RedPanda Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ότι να'ναι,αλλά απαντηση σ'αυτο που σε ρώτησα,δενννν! Αν ήταν πράγματι πρόβλημα η πειρατεία κανένας τίτλος δε θα έφτανε σ'αυτες τις πωλήσεις! Όσο γιατί δεν πουλάνε το ιδιο όλοι οι τίτλοι,η δικαιολογία που δίνεις,είναι ποια,η πειρατεία? Ξεκαθάρισε λίγο τη θεση σου πριν τα χώσεις! Ξέχασα το κόμμα στο ό,τι.
ektor7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ξέχασα το κόμμα στο ό,τι. Ευτυχώς το'σωσες,τώρα!!!
norms Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Άντε να δούμε τι λέει και αυτό. Αν και οι κριτικές είναι μοιρασμένες. Δεν περιμένω κάτι πρωτοποριακό. Και γιατί να αλλάξουν τη συνταγή όταν πουλάνε τόσο καλά;
el97639 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ε ναι η τιμη του ειναι υπερβολικη, Βλεπω τωρα στο πλαισιο ειναι 3 φορες πανω απο τον προκάτοχο του. Δηλ ημαρτον. Το ιδιο παιχνιδι παιρνεις τοσα χρονια τωρα με νεες πιστες. Παντως το call of duty ηταν απιστευτα πρωτοποριακο οταν βγηκε. Αν θυμαμαι καλα (δεν ειμαι gamer fan) πρεπει ναηταν το πρωτο παιχνιδι του ειδους που κατηργησε τα save-load καθε φορα που εκανες κατι καλο ή ετρωγες μια σφαιρα και το φορτωνες ξανα απο την αρχη γιατι τα Healthpack που μαζεψες ενα ενα δεν αρκουσαν για να βγαλεις την πιστα
jimarass Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 ...και σκεφτείτε ότι η Ελλάδα θα φάει 45 δισ € μόνο σε μια δόση. Πόσο άχρηστος λαός είμαστε..... 1
telegamesvg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Πες μου πόσα παιχνίδια βγαίνουν το χρόνο... Τώρα πες μου πόσα κάνουν τέτοια επιτυχία... Ελπίζω να σταματήσεις να γενικεύεις... Γιατι δεν κανουν επιτυχια , επρεπε να ειναι το ερωτημα .
lawlezz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Παιδεια ειμαι φαν του παιχνιδιου επεζα απο το 2 στο οπιο πεζαμε ευρωμη και η ελλαδα ηταν σ πολυ καλη θεση μιλαω για clanbase esl αν καποιος εχει ιδεα την ιδια κ μεγαλυτερη επιτυχεια ειχαμε κ στο 4 αλλα απο κει κ περα χαθηκε το ενδιαφερον γιατι επεσε ο ανταγωνισμος λογο οτι μοιραστηκαν οι φανς στο 2 στο 4 στο world at war και εσπασε......κ ελπιζω στο 2 black ops να ξαναανεβει....ιδου η ερωτηση μου αξιζει?
XmanosX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ετσι για να μαθουν οι ........... του pc gaming οτι κανουν δεν κανουν πειρατειες οι εταιρειες πουλανε στις κονσολες. Ανθρωπος δν ασχολειται πια με τους υπολογιστες!
sta2 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Οχι φολα δεν ειναι αλλα μετα απο 2 games κολλαει στο αρχικο logo ειδικα σε οσους εχουν gtx 560 570 580 εγω παλι με ati 6950 το ιδιο προβλημα εχω....μετα πατατα να το κυκλοφορησουν με τετοιο προβλημα δεν ειναι και λιγα 50$
mourlos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Πρεπει να ειμαι απ τους λιγους που δεν εχουν παιξει ποτε COD
Still_Shady Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ποτε δεν ημουν τρελος φαν, αλλα απο το MW2 και μετα αλλαξα γνωμη. Το Black Ops II τα σπαει, αλλα θα το παρω αφου παρω πρωτα Halo 4. [Στο Xbox 360 φυσικα. Στο πισι ποτέ gaming, ποιος χαλαει λεφτα για καρτες ηχου, γραφικων κλπ;]
Downloadpercent Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 εσείς μπορεί να λέτε ότι θέλετε και να τσακώνεστε αν λέει σαν παιχνίδι ή όχι... εγώ ένα ξέρω, 500εκ σε μια μέρα για ένα παιχνίδι!!! καθίστε εσείς φαγωθείτε σαν τους β...κες...
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ετσι για να μαθουν οι ........... του pc gaming οτι κανουν δεν κανουν πειρατειες οι εταιρειες πουλανε στις κονσολες. Ανθρωπος δν ασχολειται πια με τους υπολογιστες! αυτο τωρα που κολλαει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα