Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια λυση εαν μπορειτε,διοτι οσο κ να εψαξα δεν βγαζω ακρη.Εχω κατεβασει 2 ταινειες αλλα δεν μπορω με τιποτα να την συγχρονισω με τους ελληνικους υποτιτλους.Στην αρχη ενταξει αλλα μετα βαρανε στον γαμο του καραγκιοζη.Εχω τον Gom k τον Vlc.Kαι στους 2 τα ιδια.Τι ρυθμισεις κανω .....τιποτα.Καμμια λυση μπορειτε να δωσετε;Ευχαριστω

Δημοσ.

Άμα είναι στην αρχή εντάξει και μετά χαλάνε είναι δύσκολο, μπορείς να αλλάξεις το delay για να φτιάξεις το κομμάτι που χαλάνε και μετά αλλά είναι σίγουρο ότι θα χαλάσεις την αρχή που είναι οκ, άλλη μέθοδος είναι να τους διορθώσεις με κάποιο πρόγραμμα ανά διάλογο, όπως καταλαβαίνεις αυτό θέλει πολύ χρόνο… στον vlc δεν θυμάμαι αν έχει κάποια τέτοια ρύθμιση και τον gom δεν τον χρησιμοποιώ, ξέρω ότι υπάρχει σίγουρα στον splayer.

Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις τον bs player που ανιχνεύει αυτόματα τους υπότιτλους!!

Επίσης αν θες να τους συγχρονίσεις χειροκίνητα δυο καλά προγράμματα είναι το subtitle workshop και το time adjuster...

Δημοσ.

Με το subtitle workshop θα κάνεις την δουλειά σου.

Μάλλον οι υπότιτλοι είναι σε διαφορετικά fps από την ταινία. Δες με το media info πόσα fps είναι η ταινία (π.χ. 25 ή 23.976).

Μετά φόρτωσε τους υπότιτλους στο sw και επέλεξε Input fps τα καρέ στα οποία είναι χρονισμένοι οι υπότιτλοι και στο fps βάλε τα καρέ της ταινίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...