alexzgt4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα στα ξαφνικά άρχισα να αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Εκεί που σέρφαρα κανονικά, το λαπτοπ άρχισε να σέρνεται και σχεδόν κόλλησε. Με τα χίλια ζόρια άνοιξα την παρακολούθηση δραστηριοτήτων (μάλλον task manager) και είδα ότι είχε διεργασία με το όνομα σαφάρι περιεχόμενο ιστού το οποίο είχε πιάσει όλη την ελεύθερη ραμ, περίπου 2,7gb. το τερμάτισα και έστρωσε το πρόβλημα.Μετά ξανά άνοιξα το σαφάρι και έβλεπα στο task manager πάλι τα ίδια. Άρχισε να πιάνει πάλι πολύ ραμ μέχρι που άρχισε να σέρνεται πάλι το λάπτοπ. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Δεν με ενοχλεί να μη δουλεύω το σαφάρι, αλλά εκεί έχω όλους τους σελιδοδείκτες. Αν υπάρχει καμιά λύση είμαι όλος αυτιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Για ρίξε μια ματιά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δεν λέει τίποτα για το πρόβλημα με το σαφάρι, απλά το αναγνωρίζει. Εκτός αυτού δεν καταναλώνει πολύ ραμ στη φωτογραφία. Το δικό μου πάει στο θεό σε 1 λεπτό χρήσης. Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δοκιμασε να μπεις στην ιδια-ες σελιδες με εναν αλλο browser πχ chrome, και κλεισε safari και δες αν θα παρουσιαστει παλι. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα! Το πρόβλημα λύθηκε τελικά. Έβγαλα τα addons και είχε και μια επιλογή για να απενεργοποιήσω τα πρόσθετα ιστού. Τώρα φαίνεται να δουλεύει όπως πρέπει. Ελπίζω να μη παρουσιαστεί πάλι στο μέλλον. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα