Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου και εγω υποψιαζομαι οτι το ζορισες πολυ το μηχανημα με την προσπαθεια σου να το ανοίξεις...

Τωρα να εβαλες την παστα και να καηκε η καρτα γραφικων λιγο δυσκολο λογω του οτι το pc δεν δουλεψε πολυ ωρα και δεν το στρεσαρες για να ανεβασεις full την θερμοκρασία...φανταζομαι οτι η παστα θα κρατησε την gpu σε χαμηλά επιπεδα αλλα ποτε δεν ξέρεις...

Πως ξερω αν καηκε ή οχι η καρτα γραφικων?

Πολλές οι πιθανοτητες να καηκε η καρτα γραφικων αφου δεν δείχνει σε εξωτερική οθόνη...

Υπάρχουν λύσεις όπως να την βάλεις στο φούρνο αλλά ειναι προσωρινες...δεν θα κρατησει για παντα δηλαδη και δεν ειναι σιγουρο οτι θα πετυχει...

καποια καταστηματα κανουν reballing αλλα πρεπει να σκασεις γυρω στα 150 ευρω....(καποιος εδω μεσα ειχε ενα λινκ με ενα καταστημα που κανει reballing στα 80 ευρω και αν δεν πετυχει δεν πληρωνεις τιποτα...αν θες να στο βρω πες μου το)

Δημοσ.

Ναι το θελω σε ευχαριστω πολυ αν και δεν ξερω τι σημαινει ο ορος reballing.

Εμενα το kissware οταν ειχε καει η καρτα γραφικων μου μου ζητησε 150€ και μαλιστα μου εβαλε και μαι υποδεεστερη....

Α ρε γμτ, εκαψα την καρτα γραφικων του φιλου μου που μου εδωσε το μηχανημα για καθαρισμα.....

Δημοσ.

Δεν πειράζει τωρα εμαθες :P

Τσιγκουνευωσουν να πάρεις thermal pad και τωρα θα πληρωσεις το 80αρικο :X

Ο χρήστης wharrier εχει στην υπογραφή του αυτα εδω...

http://acpc.gr/

http://www.insomnia....0-acpc-επισκευ�

%AD%CF%82-laptop-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82/

Διαβασε και αυτό....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...