Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ανοιξα καθαρισα τις γρυλλιες απο σκονη και το ανεμιστηρακι και αλλαξα θερμοαγωγιμη παστα και πανω στην καρτα γραφικων κιαι πανω στον επεξεργαστη.

Αποτελεσμα παλι σβηνει το Acer Aspire 2-3 δευτερα αφοτου πατησω το powe button.

Τις πταιει ρωταει ο ποιητης?!?!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πριν άνοιγε κανονικα και έσβησε απο θερμοκρασίες??

Τα συνδεσες όλα κανονικά?είχε πάστα και έβαλες πάστα?στη καρτα γραφικών δεν έβαλες την silver ε?

χωρίς να θελω να σε τρομάξω αλλα φοβάμαι μητρική...

Δημοσ.

πριν άνοιγε κανονικα και έσβησε απο θερμοκρασίες??

Τα συνδεσες όλα κανονικά?είχε πάστα και έβαλες πάστα?στη καρτα γραφικών δεν έβαλες την silver ε?

χωρίς να θελω να σε τρομάξω αλλα φοβάμαι μητρική...

Και πριν εσβηνε και τωρα σβηνει μετα την αλλαγη των παστων.

Αrctic Silver δεν ειχε το Kissare και αγορασα μια αλλη που μου εδωσε.

Εξυσα την παλια παστα με πιστωτικη καρτα πανω απο GPU & CPU και εκανα apply την new one αλλα σε 2-3 δευτερολεπτα καπουττ μηχανημα σε καθε restart.

Μα γιατι?!!?

Δημοσ.

ή εγώ δεν καταλαβαίνω ή εσύ δεν είσαι τόσο αναλυτικός :D

1)Παλιά το λαπτοπ έμπαινε στα windows και έκλεινε ή δεν άνοιγε καν η οθόνη και δεν μπορούσες να μπεις στο bios

2)Όταν έβγαλες την παλιά πάστα καλό είναι να βάλεις σε ένα βαμβάκι λίγο οινόπνευμα και προσεκτικά να την βγάλεις...

3)Μπορει να φταίει και η πάστα που έβαλες...πες μας ποια είναι...όνομα δεν έχει? :P

4)Τώρα όταν λες ότι κλείνει σε 2-3 δευτερόλεπτα φαντάζομαι ότι δεν ανοίγει ούτε η οθόνη έτσι??

5)Δεν είναι σίγουρο ότι είναι μητρική απλώς θέλω να σε φοβήσω για να μιλησεις :P

Δημοσ.

ή εγώ δεν καταλαβαίνω ή εσύ δεν είσαι τόσο αναλυτικός :D

1)Παλιά το λαπτοπ έμπαινε στα windows και έκλεινε ή δεν άνοιγε καν η οθόνη και δεν μπορούσες να μπεις στο bios

2)Όταν έβγαλες την παλιά πάστα καλό είναι να βάλεις σε ένα βαμβάκι λίγο οινόπνευμα και προσεκτικά να την βγάλεις...

3)Μπορει να φταίει και η πάστα που έβαλες...πες μας ποια είναι...όνομα δεν έχει? :P

4)Τώρα όταν λες ότι κλείνει σε 2-3 δευτερόλεπτα φαντάζομαι ότι δεν ανοίγει ούτε η οθόνη έτσι??

5)Δεν είναι σίγουρο ότι είναι μητρική απλώς θέλω να σε φοβήσω για να μιλησεις :P

1) εμπαινε στα windows 7 και εσβηνε με το που εμπαινε μετα τον καθαρισμο μπηκε μια φορα παλι και ξαναεσβησε μετα απο αυτο εσβηνε καθε 2-3 sec.

2) Δεν το εκανα αλλα; την εξυσα εξισου καλα με την χρηστη της καρτας μασουτη που εχω προχειρη :-)

3) CMP-COOLPAST30 ΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙΣ κΟΝΙΓ εΛΕΨΤΡΟΝΙΨ

4) ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ

5) Θα μιλησω οταν πρεπει να μιλησω και θα πως ολα υατα που εχω να πωωωω :-)

Ωπα επανελεβα την ιδια διαδικασια, τωρα δεν σβηνει το μηχανημα πλεον αλλα δεν δειχνει τιποτα στηνη οθονη!

Δουλευει ομως! Γιατι αυτο?

Αφου και στην GPU εβαλα παστα!

Update:

Το κλεισα το ξααναψα μπας καιδ ειξει και τωρα σβνηει καθε 2 sec!!!!

Με δουλευει?

Update:

Το ηλιθιο καωδιο τροδοδοσια, η απομιμηση that is, δεν εκανα καλη επαφη τωρα το τοποθετησα καλυτερα και κανει, δεν σβηνει πλεον αλλα δεν δειχνει κιολας.

Οποτε τι κανω?

Δημοσ.

λοιπόν είχε πάστα πριν έτσι??βάλε την ceramique καλύτερα στην gpu είναι πιο καλή και αποφεύγεις διάφορα προβλήματα...

Σχετικό thread με παρόμοιο περίπου πρόβλημα με το δικό σου...

Edit:Τώρα είδα το update...δοκίμασε να το συνδέσεις σε εξωτερική οθόνη....

Δημοσ.

λοιπόν είχε πάστα πριν έτσι??βάλε την ceramique καλύτερα στην gpu είναι πιο καλή και αποφεύγεις διάφορα προβλήματα...

Σχετικό thread με παρόμοιο περίπου πρόβλημα με το δικό σου...

Edit:Τώρα είδα το update...δοκίμασε να το συνδέσεις σε εξωτερική οθόνη....

Δεν εχω αλλη παστα δυστυχωςκαι κλεισαν και τα μαγαζια ασε που δεν θελω να πληρωσω και δευτερη παστα, μου παν πως αυτη ειναι πολυ καλ εξαλλου, την χρησιμοποιουν. Εκτος αυτου ο επεξεργαστης πως μπορει και απαγει σωστα την θερμοτητα του προς την ψυκτρα? Θα ειχε και αυτος προβλημα!

Ουτε στην εξωτερικη οθονη δεινχει!!!!

Δεν μαρεσει αυτο......

Δημοσ.

Ποιο Aspire είναι;

Αν μιλάμε για παλιό μοντέλο πχ το 5520, αστα.... Πρόβλημα με το chip της Nvidia είναι.

Μα πριν ξεκινησω την διαδικασια αλλαγης παστας και καθαρισμου απο την σκονη ΕΔΕΙΧΝΕ το μηχανημα!

Μετα τον καθαρισμο δεν δειχνει!

Δημοσ.

εντάξει ενα ενδεχόμενο αναφέρω, σε περίπτωση που έχεις όντως κάποια αποδεδειγμένα προβληματική σειρά.

Δημοσ.

Μα πριν ξεκινησω την διαδικασια αλλαγης παστας και καθαρισμου απο την σκονη ΕΔΕΙΧΝΕ το μηχανημα!

Μετα τον καθαρισμο δεν δειχνει!

Ε ή κάτι δεν σύνδεσες σωστά ή κάτι έγινε στην κάρτα γραφικών...

Προσπάθησε όταν είσαι χαλαρός και ήρεμος να τα ξεσυνδέσεις όλα προσεκτικά...κούμπωσαν όλα σωστά??...εγώ σαν τελευταία λύση θα σου πρότεινα τουλάχιστον να πάρεις την ceramique...αν και εντάξει δεν ξέρω αν θα έχει διαφορά

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι άλλο...αν μπορεί κάποιος άλλος να πει τη γνώμη του...

Δημοσ.

Υπάρχει διαφορά γιατί η arctic silver δεν καλύπτει το κενό μεταξύ της ψύκτρας και της κάρτα γραφικών. Το thermal pad επειδή είναι πιο χοντρό καλύπτει αυτό το κενό και έτσι η κάρτα ψύχεται. Με μόνο την artic silver δεν γίνεται τίποτα πρέπει να βάλεις πολύ που δεν ενδείκνυται.

Δημοσ.

Υπάρχει διαφορά γιατί η arctic silver δεν καλύπτει το κενό μεταξύ της ψύκτρας και της κάρτα γραφικών. Το thermal pad επειδή είναι πιο χοντρό καλύπτει αυτό το κενό και έτσι η κάρτα ψύχεται. Με μόνο την artic silver δεν γίνεται τίποτα πρέπει να βάλεις πολύ που δεν ενδείκνυται.

Ναι εχω διαβάσει όμως απο εδω μέσα ότι ο,τι έχει προηγουμένως βάζεις στο λαπτοπ...δηλαδή παστα είχε θα βάλεις παστα...pad είχε θα βάλεις pad...

Δημοσ.

pad ειχε θυμαμαι οτι ηταν χοντρουτσικο και το αφαιρεσα με τα δαχτυλακια μοιυ καταστρεφοντας το.

Καμια home made λυση υπαρχει? Να κανω ενα τετραγνωακι απο αλομουνιχαρτο κουζινας και να το αλειψω και απο τις 2 μεριες με λιγο παστα και ας ελπισουμε οτι λογου παχους θα εφαρμοζει και σωστα αλλα θα απαγει επισης σωστα και την θερμοτητα του επεξεργαστη προς την ψυκτρα?

Just a wild MacGyver like guess Q-)

Δημοσ.

με δουλεύεις??στο post 6 σε ρώτησα αν είχε thermal pad πριν και δεν μου απάντησες....

πήγαινε να βάλεις pad όταν μπορέσεις και άσε τις προχειροδουλιές....γνώμη μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...