JohnnyB Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί για το συγκεκριμένο application, σας συνιστώ να του ρίξετε μία ματιά. Εκτελείτε αποστολές από διάφορα δωρεάν παιχνίδια, μαζεύετε XP και μπορείτε να κερδίσετε δώρα από δωροεπιταγές μέχρι Nexus 7 και Galaxy SIII. Είναι πολύ καλή ιδέα και αξίζει την υποστήριξη από developers αλλά και χρήστες. http://www.giftiz.com Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2012 από stormrain referral
jimisvog Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το εβαλα φιλε.. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2012 από stormrain referral
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Καλη φαινεται η εφαρμογη, την εβαλα και θα τη δοκιμασω συντομα. Υπενθυμιζω πως τα referrals απαγορευονται, plus θα καταντησει το θεμα να γινει απλως sharing κωδικων για giftiesπωςταλενε. Μην ποσταρετε κατι τετοιο.
dancer_69 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά μεγάλη μούφα το giftiz. Έχει κερδίσει κανείς τίποτα μέχρι τώρα? Δεν περιμένω και να μοιράζουν Nexus και Galaxy με το σωρό, αλλά και ο τρόπος που λειτουργεί, σε συνδυασμό με τη, σκόπιμη νομίζω, έλλειψη αναφοράς στον τρόπο λειτουργίας και τους κανόνες του, το κάνουν μεγάλη κοροϊδία. Μη νομίζετε ότι αν φτάσετε στο απαραίτητο επίπεδο έχετε κερδίσει το αντίστοιχο δώρο. Όχι, έχει δρόμο ακόμη. Η διαδικασία είναι η εξής: -Κάνε αποστολές, κατέβασε εφαρμογές, αγόρασε κάποιες από αυτές μιας και δεν είναι δωρεάν, αγόρασε coins για τον τροχό -Φτάσε στο επίπεδο ξεκλειδώματος δώρου -Ξεκλείδωσες όχι το δώρο αλλά το δικαίωμα συμμετοχής στον τροχός της τύχης για να κερδίσεις το δώρο. Γύρνα τον τροχό(και αν είσαι τυχερός) πέτυχε το κουτάκι με το δώρο(εννοείται αν έχεις coins). -Μπράβο το πέτυχες! Μη βιάζεσαι όμως όλα τα διαθέσιμα δώρα για σήμερα έχουν δοθεί, δοκίμασε πάλι αύριο -Ίσως κάποιο άλλο βήμα, αφού περάσεις και το τεστ της διαθεσιμότητας, το οποίο δε γνωρίζω μιας και μέχρι εκεί έφτασα. Νομίζω ότι το λόττο πιο εύκολα το κερδίζεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 -Μπράβο το πέτυχες! Μη βιάζεσαι όμως όλα τα διαθέσιμα δώρα για σήμερα έχουν δοθεί, δοκίμασε πάλι αύριο Ειμαι στο προηγουμενο σταδιο, εχω ξεκλειδωσει το αμαζον giftcard. Αν κατσει αυτο που λες εχει φαει σουτ η εφαρμογη και 1 αστερι στο play.
dancer_69 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ το έχω κάνει ήδη. Έχω ξεκλειδώσει το gifgcard 2 εβδομάδες τώρα και μόλις χθες μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες κάθισε στο πακέτο δώρου, και εμφανίστηκε το μήνυμα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα