petrakisa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Κατει βρίσκει στο τριβερς που έχει αλλα εγω δεν ξέρω που πρέπει να βαλω και τι να ανοίξω πορτες bbns κτλ Μπορείς να την βρεις την κάμερα στο Internet μπας και κανουμε κατει
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 το βασικο ειναι για αρχη να την δεις μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο και να εχει σωστη Ip>μετα πας για dyndns και να την βλεπεις απο μακρια.αν τωρα ολα αυτα σου φαινονται κινεζικα μαλλον βρες καποιον φιλο σου που να πιανουν παραπανω τα χερια του
petrakisa Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ωραία παμε βημα βημα μπας και κάνουμε κατει το ρουτερ είναι 192.168.1.254 και η καμερα 192.168.0.158.που πρέπει να το τοποθέτησω το 192.168.0.158.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ξεχνας το ρουτερ.συνδεεσαι στην καμερα.βαζεις στο Pc σου Ip 192.168.0.1 kai gateway 192.160.0.158.Μπαινεις στην καμερα και τις δινεις Ip 192.168.1.253.αμα ρωταει gateway βαζεις 192.168.1.254 το ιδιο και για dns. μετα συνδεεις την καμερα με το ρουτερ για να την βλεπεις και διαμεσω του ρουτερ. εδω οδηγιες πως βαζεις Ip στο pc σου http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc783907(v=ws.10).aspx
petrakisa Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αυτό πρέπει να παω στης ρυθμίσεις του ρουτερ έχεις κάποιο τηλ επικοινωνίας αν γίνεται να μου το στείλεις με ενα πμ για να μου τα λες και να τα κάνω αυτοχρονα.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 στο ρουτερ δεν πειραζεις τιποτα.στο Pc σου θα πειραξεις με βαση το Link που σου εστειλα και μετα μεσα στο μενου της καμερας. A ρε πουλινος χαρα στο κουραγιο σου! Κουραγιο υπαρχει.απλα τα ματια σιγα σιγα κλεινουν.
petrakisa Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ωραια πω τα πειράζουμε αυτα το ειδα αυτο που ανεβασες αλλα αγγλικά δεν σκαμπάζω. Σορρη για την ταλεπωρια.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ωραια πω τα πειράζουμε αυτα το ειδα αυτο που ανεβασες αλλα αγγλικά δεν σκαμπάζω. Σορρη για την ταλεπωρια. εφοσον και τα αγγλικα σου δεν ειναι καλα αλλα και οι γνωσεις σου ειναι περιορισμενες θα ηταν καλυτερα να βρεις καποιον φιλο σου που να το κατεχει λιγακι για να σε βοηθησει. και στα ελληνικα http://pchands.blogspot.gr/2009/04/ip-address.html αργει λιγο να φορτωσει αλλα ειναι το μονο που βρηκα
petrakisa Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σιτε που ανεβασες, , σημερα πάλι προσπάθεια άλλα τίποτα.οι φίλοι μου δεν ξέρει κανείς.δεν ξέρω τελικά τι να κανω.παντως και πάλι σε ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες για μενα.
petrakisa Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Λοιπόν σιγά σιγά βγαζω άκρη πρέπει να ανοίξω πόρτα στο ρουτερ.δωκιμαζω να ανοίξω ολλα κανονικα παταω save να την ανοιξω πηγαινω να δω αν είναι ανοιχτή η πορτα μέσω on line προγράμματος και μου λέει οτι ειναι κλειστή.τι μπορεί να φταίει.? Δοκίμασα και να συνδεσω την καμερα με τον υπολογιστή με το καλώδιο του ίντερνετ με περασμένο το πρόγραμμα και παλυ μου λεει start video failed.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Λοιπόν σιγά σιγά βγαζω άκρη πρέπει να ανοίξω πόρτα στο ρουτερ.δωκιμαζω να ανοίξω ολλα κανονικα παταω save να την ανοιξω πηγαινω να δω αν είναι ανοιχτή η πορτα μέσω on line προγράμματος και μου λέει οτι ειναι κλειστή.τι μπορεί να φταίει.? Δοκίμασα και να συνδεσω την καμερα με τον υπολογιστή με το καλώδιο του ίντερνετ με περασμένο το πρόγραμμα και παλυ μου λεει start video failed. α.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια γιατι κοβει ports. β.για την καμερα πρεπει να ανοιξεις τα ports που σου γραφει για να μπορεσεις να την δεις απο μακρυα.απο κοντα δεν θελει port forward παρα μονο αυτα που σου εγραψα πιο πανω. για την αυξημενη ασφαλεια. http://www.insomnia.gr/topic/329888-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-baudtek-%CF%84%CE%B7%CF%82-conn-x/ διαβασε την απαντηση μου πως κλεινει. επισης οταν τρεχεις το προγραμμα για να σου βγαλει αν ειναι ανοιχτο το Port θα πρεπει το η πορτα να χρησιμοποιειται εκεινη την στιγμη για να στην βγαλει ανοιχτη.αλλιως θα σου λεει οτι ειναι κλειστη.επισης θα πρεπει η καμερα να ειναι στο ιδιο δικτυο με τον ρουτερ ωστε στο Port forward να δηλωσεις την ip που εχει η καμερα.επισης μεσα στην καμερα δεν θα παιζεις με dhcp αλλα θα πρεπει να την δηλωσεις ip,subnet mask,gateway(την ip tou router) και dns (του οτε αν εχεις οτε). η καμερα θα παει ειτε με καλωδιο πανω στο ρουτερ(ethernet) ειτε wireless αν εχει wireless.
petrakisa Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Και που το βλέπω οτι εχω οτενετ.και η αυξημενη ασφαλεια..?ο παροχος είναι wind
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Και που το βλέπω οτι εχω οτενετ.και η αυξημενη ασφαλεια..? εσυ ξερεις αν εχεις σπιτι σου οτε συνδεση η οχι.εγω να ξερω δυσκολο.
petrakisa Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 εσυ ξερεις αν εχεις σπιτι σου οτε συνδεση η οχι.εγω να ξερω δυσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα