Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βγαλω μια ip camera στο internet. To θεμα εχει ως εξης: router model zte zxv10 H108NS του ΟΤΕ με ip 192.168.1.1 . Η IP CAMERA εχει ip 192.168.1.160:8000 και ειναι συνδεδεμενη με το router. (Toπικα βλεπω κανονικα την καμερα 192.168.1.160:8000) .Προστασια του ΟΤΕ και firewall απο pc,router απενεργοποιημενα. Οταν χυπαω την internet ip του router π.χ. 94.64.215.33 βλεπω το router. Την camera την εχω ρυθμισει να εχει port την 8000 και εχω κανει port forward : NAT->VIRTUAL SERVER-> Rule Start Port End port Local IP Address Edit Drop 0 8000 8000 192.168.1.160

οταν ομως χτυπαω την internet ip μου 94.64.215.33:8000 τοτε Page not found :( τι εχω κανει λαθος ?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον κάτι δεν έχεις κάνει σωστά στο Port forward. (δεδομένου ότι το ρούτερ δεν έχει κάποιο πρόβλημα)

Για να είσαι σίγουρος ότι έχει ανοιχτεί σωστά δοκίμασε ένα open port check tool να δεις αν σου βγάζει την πόρτα ανοιχτή και ενημέρωσε μας.,

Δημοσ.

Μάλλον κάτι δεν έχεις κάνει σωστά στο Port forward. (δεδομένου ότι το ρούτερ δεν έχει κάποιο πρόβλημα)

Για να είσαι σίγουρος ότι έχει ανοιχτεί σωστά δοκίμασε ένα open port check tool να δεις αν σου βγάζει την πόρτα ανοιχτή και ενημέρωσε μας.,

Η πορτα 8000 ειναι ανοιχτη. Απο το canyouseeme.org¨μου λεει οτι ειναι οκ: -- Success: I can see your service on 94.xxx.xxx.xxx on port (8000)

Your ISP is not blocking port 8000 . Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω...

Δημοσ.

ωραία οπότε είσαι κομπλέ. Θα έπρεπε να σου ανοίγει κανονικά. Μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων στο DVR???

Στείλε μου σε ένα pm αν θες τη wan IP σου να δουμε αν μπορώ να μπω εγώ.

Εναλλακτικά http://www.downforeveryoneorjustme.com

xmmzz μου βγαζει It's not just you! http://χχ.χχ.χχχ.χχ looks down from here

Δημοσ.

Εφόσον στα port check tool σου δείχνει ότι είναι οκ η πόρτα το πρόβλημα εντοπίζεται καθαρά στο dvr ή σε τυχόν firewall Που έχεις ενεργοποιημένο στο Pc

Δημοσ.

σουθ απαντησα στο αλλο θεμα τα κανω copy paste εδω

δεν βλεπω τιποτα λαθος.βεβαιωσου οτι αφου εκλεισες την αυξημενη ασφαλεια οτι εκανες Restart Το ρουτερ για να το παρει και το βασικο γιατι το εχω δει σε 2 ατομα λαθος βεβαιωσου οτι στην καμερα το gateway και τα dns ειναι συμπληρωμενα και σωστα.γιατι εχω δει ατομα που ειχαν για gateway την 192.168.1.1 ενω ο ρουτερ ηταν 192.168.1.254.μεσα απο το δικτυο την εβλεπαν αλλα απεξω οχι.και θα μου πεις γιατι το εβαλαν λαθος.γιατι πολυ απλα αλλαξαν ρουτερ αλλα δεν αλλαξαν το Gateway στις καμερες.επισης βαλε καποιον αλλον να χτυπησει την Ip της καμερες.μην το κανεις μεσα απο το δικτυο σου.γινεται αλλα μην σε μπερδεψω.και αν και ττο εχεις γραψει προσοχη στα firewall του ρουτερ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας αγορασα μια καμερα απο το εξωτερικο και δεν μπορο να την συνδεσω με τιποτα με το ρουτερ μου,βοηθεια σας παρακαλω

Δημοσ.

γεια σας αγορασα μια καμερα απο το εξωτερικο και δεν μπορο να την συνδεσω με τιποτα με το ρουτερ μου,βοηθεια σας παρακαλω

η ερωτηση σου ειναι πολυ γενικη.θα πρεπει να συνδεθεις στην καμερα με βαση οτι γραφει το manual και να τις περασεις μια ip στο ιδιο δικτυο που ειναι το ρουτερ σου.αυτο για αρχη.

αν το ρουτερ ειναι 192.168.1.254 τοτε θα βαλεις την καμερα πχ 192.168.1.250

Δημοσ.

Δεν μπορώ να την συνδεσω με τίποτα ούτε με καλοδιο.περασα το πρόγραμμα άλλα δεν την βλέπω και παλυ.δεν ξερω που και τι πρέπει να κανω.νωμιζα ότι είναι απλο αλλά τελικά πρέπει να το κάνω μαζί με καποιον που γνωρίζει οποίος μπορεί να με βοηθήσει βημα βημα η να έρθει σπίτι του και για κανένα καθεδακη

Δημοσ.

πηγαινε βημα βημα με το manual.η πς το μοντελο μηπως καποιος ξερει να σου πει κατι παραπανω.γιατι γενικα και αοριστα δεν παιζει να βγει ακρη.

Δημοσ.

τα πιασαμε τα λεφτα μας με τα κινεζικα.στο manual δεν σου λεει την ip της καμερας και οτι να βαλεις Ip στo pc σου καρφωτα για να μπεις μεσα στο μενου της?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...