Logi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 enlightened ρε!! Ισχυει, και εγω με walkman live αυτο παρατηρησα... σε 480*320 ειναι περιεργο. Ειδικα οταν θες να hackαρεις/linkαρεις portals κλπ.. Το χειρότερο είναι στα upgrades.Μέχρι να πατήσω το upgrade μου βγαίνει η ψυχή!
anetsos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ακομα περιμενω κοδικο αλλα τπτ....εχει μερεσ που εδωσα μαιλ!
Geosoul Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ακομα περιμενω κοδικο αλλα τπτ....εχει μερεσ που εδωσα μαιλ! Άσε και εγώ που έχω στείλει από την πρώτη μέρα δεν μου έχουν στείλει ακόμα...
sakisbm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά εγώ δεν κατάλαβα πως παίζεται. Έκανα μια βόλτα στον λευκό πύργο χάκαρα 3 σημεία τα γέμισα όσο μπορούσα αλλά μετά; Κάτι με χτύπησε όταν πήγα να χακάρω ένα άλλο, το χτύπησα κι εγώ.. Έχω μπερδευτεί!!! Αποστολή από το XPERIA Neo V με τη χρήση Insomnia App
Maldino Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Και εγω εχω invitation. Το θεμα ειναι οτι ενω σε Jelly Bean με Zte Blade επαιζε το παιχνιδι(τοτε δεν ειχα code), τωρα σε Gingerbread CM7 δεν το υποστηριζει το κινητο μου... :/
Geosoul Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Για πείτε ρε παιδιά εσείς που το έχετε δοκιμάσει τι γίνετε ; Πως είναι το παιχνίδι ;
ggQQbb Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μια @δια Σου λέει τράβα στο πουλόκρυο να κάνεις βόλτα για να μαζέψεις κατι μλκιούλες, το βλέπω να φεύγει άπατο
GrClown Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μου λεει κατι για το mock location και δεν ξερω που να το βρω για να το ενεργοποιησω!!καμια βοηθεια??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα