Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραιο παιχνιδάκι, smartphone δεν έχουμε βέβαια αλλά θα βλέπουμε τους άλλους να παίζουν :P

Α και μια ερώτηση, όλοι αυτοί που φοβούνται οτι η google και οι μασόνοι τους παρακολουθούν πότε κατεβάζουν τα σκουπίδια ...έχουν δικαίωμα ψήφου;

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι κατι μου λεει πως μας προετοιμαζουν για το μελλον ? Παιχνιδι με Πεφοτισμενους δλδ Μασονους στην Πραγματικη ζωη ? Μην το βλεπετε τοσο απλα , να εισαστε και λιγο εξυπνη... ! ;)

Ναι,μας ψεκαζουν!!111!!

Αυτό που κατάλαβα είναι..ότι δεν πάμε καθόλου καλά!

Πεφωτισμένοι (Illuminati - Μασόνοι), Αντίσταση, παγκόσμια σύρραξη είναι τρεις λέξεις που ξεχωρίζουν στο κείμενο της παρουσίασης του 'Παιχνιδιού' σε συνδυασμό με το ενεργειακό Game play και με ότι αυτό συνεπάγετε περί προσωπικών δεδομένων.

Μακάρι να βγω και το θέλω..ψεύτης και φαντασμένος αφτο δεν μου φαίνετε για ένα απλό παιχνίδι αποσκοπεί σε κάτι και θα φανεί στο μέλλον.. δεν ξέρω την ηλικία σας απλά ψαχτείτε μέσο internet και διαβάστε...θα βρείτε πολλά..ορισμένα είναι προπαγάνδα - αερολογειες και κάποια πάλι ίσως και όχι..διαβάστε σκεφτείτε και κρίνετε μόνοι σας...

Οι μασόνοι (Πεφωτισμένοι) παίζουν με συμβολισμούς και είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι θα έχει ένα καρό από δαύτους..

μια ένδειξη σχετικά με τους πεφωτισμένους είναι σχετικά με ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ (ILLOYMINATI The game of conspiracy) είναι παραγωγής 1995 του Steve Jackson Games (SJG)

οι ενδείξεις που εμφανιζοντουσαν στις κάρτες το 1995 βλέπουμε τα γεγονότα να συμβαίνουν ακόμα και τώρα.

http://www.youtube.com/watch?v=2D9-HzvSSBk

Εχω δει συμβολα στο γιαουρτι μου.Ολοφανερα δακτυλος μασονων!11!

• Like 3
Δημοσ.

Και εκτός από όλες τους υπόλοιπες συνωμοσίες, είναι ξεκάθαρο ότι το παιχνίδι έχει να κάνει με την Ελλάδα: Ingress-> In Grece (γαλλιστί) -> In Greece.

Η τελευταία πίστα θα είναι στην Πύλη των Ελ στον Όλυμπο.

• Like 2
Δημοσ.

Κατάλαβε κανείς την πλοκή του παιχνιδιού? Τι θα κάνεις δηλαδή? Ενω προχωράς να πας κάπου θα κοιτάς στο gps χαρτη του game και θα βλεπεις αν εχει καμια "πυλη" εκει κοντα και αν εχει θα πρεπει να πας στο σημειο εκεινο και μετα τι? Παιρνεις ποντους? Μηπως θα εχει και PVP και θα πλακωνονται στο ξύλο περαστικοί απο αντιπαλες ομαδες στην πραγματικότητα? xD

Και κατι ακομα. Αν θα υποστηρίζεται στη Ελλάδα, σε ποια σημεία περα απο ιστορικά σημεια/πλατειες και αξιοθέατα θα υπάρχουν "πυλες"? Σε τυχαία σημεία στο δρόμο?

Βλεπω να ακουμε διαφορα περιστατικά στις ειδήσεις του στυλ: "αυτοκίνητο παρέσυρε παιδάκι το οποίο ηταν αποσβολωμένο στο κινητό του την ωρα που πετάχτηκε στον δρόμο για να προλάβει να πάρει πρώτος την "πυλη" η οποια βρισκόταν στην απέναντι πλευρα." :/

Edit: Και επειδή παρατήρησα οτι πολλοί γράφετε για συνομωσιολογίες, και οχι αδικα καθως το παιχνίδι δεν φαίνεται και πολύ αθώο, να προσθέσω και την δικιά μου υπόθεση?

Εφόσον οι 2 ομαδες είναι οι "πεφωτισμένοι" δηλαδή αυτοί που δέχονται την νέα εποχή/nwo και οι "αντιστασίες" που αρνούνται την νεα παγκοσμια ταξη και ειναι υπερ της ελευθερίας.

Μηπως λοιπον σκοπος του παιχνιδιου ειναι απλα να δουν ποσοι και ποιοί είναι υπέρ του συστήματος (πρόβατα) και πόσοι και ποιοί είναι κατά, δηλαδή μελλοντικοί ύποπτοι "εχθροί" του συστήματος - "matrix". Με άλλα λόγια η επιλογή στρατοπέδου στο παιχνίδι ακόμα και αν για τους περισσότερους δεν εχει φαινομενικά μεγαλη σημασία, απο ψυχολογική αποψη λέει πολλά για το ατομο!

Δημοσ.

Το παιχνίδι πολύ καλή φάση αν και εγώ που έχω xperia mini όλα έιναι πολύ μεγάλα και φεύγουν καμιά φορά απο την οθόνη...Γενικά είναι καλή φάση και αρκετά εθιστικό...Η μόνη βλακεία μέχρι τώρα είναι πως οι resistance είναιι 3 φορές περισσότεροι απο τους enlightened.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμενα μου έστειλαν κωδικό και απο οτι ειδα μεσα στο παιχνίδι μπορώ με μαιλ να καλέσω και αλλα ατομα αλλα για την ωρα εχω 0 διαθέσιμες προσκλήσεις.

Επεξ/σία από gorge18
Δημοσ.

Η μόνη βλακεία μέχρι τώρα είναι πως οι resistance είναιι 3 φορές περισσότεροι απο τους enlightened.

enlightened ρε!!

Το παιχνίδι πολύ καλή φάση αν και εγώ που έχω xperia mini όλα έιναι πολύ μεγάλα και φεύγουν καμιά φορά απο την οθόνη...Γενικά είναι καλή φάση και αρκετά εθιστικό...

Ισχυει, και εγω με walkman live αυτο παρατηρησα... σε 480*320 ειναι περιεργο. Ειδικα οταν θες να hackαρεις/linkαρεις portals κλπ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...