vagelisda Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Παιδια,έχουν περάσει προ πολλού οι συζητήσεις με το αν θελουμε να ξέρουν που είμαστε κτλ... Οποίος θέλει και μπορει,ξερει πολυ καλα που είμαστε,ποιοι είμαστε πολυ απλα και με νόμιμες η "νόμιμες" διαδικασίες... 2
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Παιδια,έχουν περάσει προ πολλού οι συζητήσεις με το αν θελουμε να ξέρουν που είμαστε κτλ... Οποίος θέλει και μπορει,ξερει πολυ καλα που είμαστε,ποιοι είμαστε πολυ απλα και με νόμιμες η "νόμιμες" διαδικασίες... Πώς μπορεί να ξέρει όποιος θέλει με οποιονδήποτε τρόπο το πού βρίσκομαι; Αν παίζει ρόλο δεν έχω facebook/smartphone.
sakisbm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Πώς μπορεί να ξέρει όποιος θέλει με οποιονδήποτε τρόπο το πού βρίσκομαι; Αν παίζει ρόλο δεν έχω facebook/smartphone. Έχεις όμως κινητό και αρκετά αρχεία σε δημόσιες/ιδιωτικές υπηρεσίες/εταιρίες 2
SilverCloak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 It's gonna be legen... wait for it... Ωραία προοπτική έχει το videaκι. Βλέπετε άγαλμα με το γκομενάκι. Δεν είναι άγαλμα, είναι relic. Δεν μας νοιάζει. Τσιμπάς το γκομενάκι για καφέ για να τη... χακάρεις. Τώρα μένει να ψήσουμε τα γκομενάκια ότι είναι hip, σαν το freeday. Λίγο πιο γρήγορα η έκδοση για το μήλο όμως, μιας και εκεί είναι το ψητό. (Btw, κάνα demographic για το τι smartphone προτιμάν τα γκομενάκια, εεε, οι γυναίκες 18-25, έχουμε; [no offense για τις out_of_bounds] ) @Μελιμπόνιαν, potence, celerity και claws of the dead, σβήνε μπλαντ να σωθείς.
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Έχεις όμως κινητό και αρκετά αρχεία σε δημόσιες/ιδιωτικές υπηρεσίες/εταιρίες Και αυτά τα 2 δίνουν τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να δει πού βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή; Το κινητό ΟΚ, προφανώς μπορεί να μάθει η εταιρία κινητής (και Χ άλλοι -αναλόγως το μέγεθος της συνωμοσίας που θεωρούμε ότι υπάρχει-) τη θέση μου, τα αρχεία πού βοηθάνε στον εντοπισμό μου; Απλά μου φάνηκε κάπως υπερβολική η προηγούμενη δήλωση. 1
Geosoul Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 πιρε κανεισ κωδικο ή ακομα?? Τίποτα ακόμα... 1
CosmosKGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Πώς μπορεί να ξέρει όποιος θέλει με οποιονδήποτε τρόπο το πού βρίσκομαι; Αν παίζει ρόλο δεν έχω facebook/smartphone. Κοίτα, για να μην ήμαστε και τερατωδώς υπερβολικοί, εντάξει, προφανώς και δεν γίνεται κυριολεκτικά ο οποιοσδήποτε να μπορεί να γνωρίζει, όποτε θέλει, το πού βρίσκεται ο οποιοσδήποτε άλλος. Δεν είναι ακόμα "τεχνικά" δυνατόν αυτό, με αυτές ακριβώς όμως τις προϋποθέσεις. Θα μπορούσε να ίσχυε αλλά υπό πολύ συγκεκριμένες μόνο προϋποθέσεις, πράμα που σαφώς και δεν ισχύει ευρύτερα. Το "πνεύμα" όμως είναι ότι, αν κάποιος που έχει και την απαραίτητη ισχύ σε προσβάσεις και τεχνολογίες, και ξαναλέω αν, θα ήθελε να βρίσκει το πού βρίσκεται κάποιος άλλος μεν αλλά και ανυποψίαστος δε πολίτης, θα μπορούσε να το πετύχαινε πολύ ευκολότερα σήμερα από παλιότερα, χωρίς μάλιστα καν την βοήθεια του οποιουδήποτε παιχνιδιού - "παγίδα". Μας αρέσει ή όχι, διακινούμε το στίγμα μας με διάφορους τρόπους όσο κινούμαστε στον κόσμο (φυσικό & ψηφιακό) ως ανυποψίαστοι, σύγχρονοι και καθημερινοί άνθρωποι. Δες π.χ. τη χρήση των κινητών μας (έστω και των απλών), των πιστωτικών - χρεωστικών μας καρτών, τις διάφορες κάμερες παρακολούθησης σε δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς χώρους, τους δορυφόρους κλπ, κλπ κλπ... Όλα αυτά γίνονται πια αρκεί να το θέλει πραγματικά κανείς. Το ερώτημα εδώ είναι: ΓΙΑΤΙ να το θέλει π.χ. σε εμάς;;;;; Μη ξεχνάμε πως, ναι μεν γίνεται αλλά, παράλληλα, απαιτεί ειδικές διαδικασίες κάθε φορά, εξειδικευμένους ανθρώπους να ασχολούνται συγκεκριμένα με αυτόν που παρακολουθούν και πολλά - πολλά άλλα που, αν μη τι άλλο, όλα αυτά μεταφράζονται σε ιδιαίτερα υψηλά κόστη!!! Δηλαδή εντάξει! Έλεος!!! Δε νομίζω ότι υπάρχει έστω και μία στο εκατομμύριο, να διαθέτει κανείς ούτε ένα ταπεινό ευρώ, για να παρακολουθεί τόσο στενά είτε π.χ. εμένα είτε οποιονδήποτε από όλους όσους φοβούνται έτσι αυθαίρετα κάτι τέτοιο. 1
vagelisda Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Και αυτά τα 2 δίνουν τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να δει πού βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή; Το κινητό ΟΚ, προφανώς μπορεί να μάθει η εταιρία κινητής (και Χ άλλοι -αναλόγως το μέγεθος της συνωμοσίας που θεωρούμε ότι υπάρχει-) τη θέση μου, τα αρχεία πού βοηθάνε στον εντοπισμό μου; Απλά μου φάνηκε κάπως υπερβολική η προηγούμενη δήλωση.[] Απο το κινητό σε βρίσκουν πανεύκολα (εντός 30 sec) ,μπορούν να ακούσουν παρα πολυ εύκολα τι λες...και πρόσεξε:όλα αυτά απο ΙΔΙΩΤΕΣ.Με το αμκα και το αφμ και ένα κινητό κανεις παπάδες. τι θεωρειες συνωμοσίας λετε και κουραφέξαλα...δεν ξέρετε τι γίνεται γύρω σας;τα κινητα παρακολουθούνται απο ιδιώτες στην ελλαδα εδω και 15 χρόνια...ενημερωθητε γιατι χανόμαστε... 1
lawlezz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Η μυστικοτητα εχει πεθανει.....κακα τ ψεματα αν δν θελετε ν σας παρακολουθουν πατε στο βουνο χωρις κινητο χωρις λαπτοπ χωρις τπτ σ θεμα gadget....αλλα μεχρι και εκει μπορει ναναι καμια χωμενη καμερα οπως αυτες που βλεπεις διαφορα μερη του κοσμου
nicoc89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Το θέλω τώρα!!! Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
johnmac Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Αυτό που κατάλαβα είναι..ότι δεν πάμε καθόλου καλά! Πεφωτισμένοι (Illuminati - Μασόνοι), Αντίσταση, παγκόσμια σύρραξη είναι τρεις λέξεις που ξεχωρίζουν στο κείμενο της παρουσίασης του 'Παιχνιδιού' σε συνδυασμό με το ενεργειακό Game play και με ότι αυτό συνεπάγετε περί προσωπικών δεδομένων. Μακάρι να βγω και το θέλω..ψεύτης και φαντασμένος αφτο δεν μου φαίνετε για ένα απλό παιχνίδι αποσκοπεί σε κάτι και θα φανεί στο μέλλον.. δεν ξέρω την ηλικία σας απλά ψαχτείτε μέσο internet και διαβάστε...θα βρείτε πολλά..ορισμένα είναι προπαγάνδα - αερολογειες και κάποια πάλι ίσως και όχι..διαβάστε σκεφτείτε και κρίνετε μόνοι σας... Οι μασόνοι (Πεφωτισμένοι) παίζουν με συμβολισμούς και είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι θα έχει ένα καρό από δαύτους.. μια ένδειξη σχετικά με τους πεφωτισμένους είναι σχετικά με ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ (ILLOYMINATI The game of conspiracy) είναι παραγωγής 1995 του Steve Jackson Games (SJG) οι ενδείξεις που εμφανιζοντουσαν στις κάρτες το 1995 βλέπουμε τα γεγονότα να συμβαίνουν ακόμα και τώρα. http://www.youtube.com/watch?v=2D9-HzvSSBk 3
lazzaroleo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Εν αναμονή για activation code κι εγω.. Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App
rafeek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Νομιζω πως ολοι γνωριζουμε που υπαρχει portal στην Ελλαδα και μαλιστα μεγαλο... 37.975252' date='23.736842[/quote'] ??? Αααααα οκ, Hellenic parliament Sent from iPad mini
Swimmer21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Καλα ακομα να μου στειλουν κωδικο.. λετε να μην γινεται στην Ελλαδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα