Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μμμμ πεφωτισμενοι ανθρωποι που τους κυνηγανε με το ονομα αντισταση!! βρε τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει?? χαχα περα απο το ολο θεμα που πανω κατω τα πιο πολλα ισχυουν απλα μας λενε λαου λαου οτι να ετσι θα ειστε σε λιγο καιρο!

υ.γ μολις ειδα το τρειλερ για καποιο λογο ανατριχιασα :fear:

• Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα καλά με το παιχνίδι αλλά με χαλάει το ότι θα αφορά μόνο συσκευές με Android (να πάρει!)... :-(

αφου γραφει οτι θα το κανουν και στο ios..

ως ιδεα ειναι ωραια και πρωτοποριακή (google αλωστε)

τωρα το τι μήνυμα προσπαθούν να μας περασουν.. αυτο ειναι αλλη συζήτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν τα κάνανε αυτά οι roleplayer και έβλεπες γκοθάδες με 3 τρίχες για μουστάκι, καμπαρντίνα πιο μακρυά απο την άλουστη μαλλούρα τους και hello kitty ρολόι να κυνηγιούνται στα σκοτεινά σοκάκια του μουσείου φωνάζοντας "σε μαγεύω σβήσε 3 μπλαντ" ήταν σατανιστές. Τώρα που τα κάνει η Google, η ενσάρκωση του κακού στην Γη, είναι hip και¨"πολύ καλή ιδέα".....Μετανοείτε

χαχαχαχχα έλιωσα λέμε!!! :devil: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αναμένω κι εγώ τον κωδικό μου

• Like 1
Δημοσ.

Αχ, ναι. Τι ωραίος και έξυπνος τρόπος να περάσουν την ώρα τους εκατομμύρια χρήστες, δίνοντας τα geolocation data τους για πλάκα. Χεχε, τι λέω. Σόρρυ. 'Ερχομαι από το 2008. Το 2012 δεν γίνεται πια αυτή κουβέντα, είναι πασέ. Θα μου πείτε επιλέγεις να το παίξεις το παιχνίδι και επομένως είναι δεδομένο ότι εξ αρχής συμφωνείς να δώσεις αυτά τα δεδομένα. Οκ, έχετε δίκιο πάω πάσο. Αλλά δεν μ' αρέσει γαμώτο. Κάτι δεν μου κολλάει καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι οι θεωρίες συνωμοσίας είχαν τέτοια απήχηση, εκτός αν εγώ είμαι πολύ αφελής που το βλέπω απλά σαν ένα game..!

Πολύ καλή ιδέα πάντως, ειδικά σε όσους αρέσει το geocaching θα την βρούνε πιστεύω. Αν έχει και τίποτα augmented reality με κάποιο τρόπο θα πάει σε άλλο επίπεδο. Αν κ' δε με βλέπω αν ασχολούμαι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! :P

• Like 3
Δημοσ.
αφου γραφει οτι θα το κανουν και στο ios.
Η αλήθεια είναι ότι, εδώ, έτσι βέβαια γράφει και μάλιστα μιλάει και για... "σύντομα".

Προσωπικά πάντως, κάτι μου λέει πως, τουλάχιστον για αρκετό καιρό, δεν θα μπορούν να το χαρούν άλλες πλατφόρμες, καθαρά για λόγους marketing φυσικά.

Πέρα απ' τα προσωπικά μου "πιστεύω" όμως, οφείλω να ομολογήσω ότι, ψάχνοντας γενικότερα για σχετικές πληροφορίες στο διαδίκτυο, δεν πέτυχα πουθενά αλλού να αναφέρεται κάτι για άλλη πλατφόρμα, πέρα από αυτή της Google δηλαδή. Απ' την άλλη, μπορεί απλά να μου ξέφυγε...

---------------------

Να πω σε όσους αναφέρονται σε θέματα "ελευθερίας" ή "διάδοσης προσωπικών πληροφοριών" ή, τέλος πάντων ούτε λίγο, ούτε πολύ, για "κατάσκοπους" και "κατασκοπείες" με "σκοτεινές" προθέσεις απέναντί μας πως, προσωπικά τουλάχιστον, δεν έχει τύχει ως τώρα στα 46 μου χρόνια να νιώσω ότι αποτελώ τόσο πολύτιμο πακέτο πληροφόρησης προς την οποιαδήποτε μεγαλοεταιρία, όσο αφορά τουλάχιστον το πού μπορεί να βρίσκομαι σε ορισμένες άσχετες φάσεις της ζωής μου.

Υποθέτω δε πως κάτι πολύ παρόμοιο πρέπει να συμβαίνει και στην συντριπτική πλειοψηφία των απλών ανθρώπων.

Τώρα, αν εδώ ειδικά τα πράματα έχουν αλλάξει τόσο πολύ και δεν το έχω καταλάβει ακόμα, ε τι να πω;!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...