Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε forthnet Που εχω δει την αλλαγη απο interleave σε fast path σε ατομο που ηταν στα 18 mbit πηγε στα 16,5 mbit.αναλογος τι fast path εχουν βαλει θα δεις απο μικρη μεχρι μεγαλυτερη διαφορα.λογικο ειναι.εξαρτατε και την γραμμη.παρτους ενα τηλ και πεστους να στην κανουν Interleave και σηκωσε χαρακτηριστικα παλι.σε οτε δεν εχω δει τις διαφορες αλλα και εκει σιγουρα θα εχεις καποια διαφορα.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια sorry αν σας επρηξα αλλα εκανα αιτηση για VDSL 30 αφου μπορω. δεν περιμενα οτι θα γινει τοσο γρηγορα το VDSL και ουσιαστικα δεν χαρηκα την adsl2+ γραμμη μου :P

οποτε δε νομιζω οτι θα προλαβω να σας δωσω και χαρακτηριστικα με το interleave path εκτος και μου κανουν την αλλαγη στο path πριν με βαλουν στο VDSL και προλαβω να παρω εικονα με το DMT tool

Δημοσ.

παιδια sorry αν σας επρηξα αλλα εκανα αιτηση για VDSL 30 αφου μπορω. δεν περιμενα οτι θα γινει τοσο γρηγορα το VDSL και ουσιαστικα δεν χαρηκα την adsl2+ γραμμη μου

οποτε δε νομιζω οτι θα προλαβω να σας δωσω και χαρακτηριστικα με το interleave path εκτος και μου κανουν την αλλαγη στο path πριν με βαλουν στο VDSL και προλαβω να παρω εικονα με το DMT tool

δεν θα σου κανουν αλλαγη.θα σε βαλουν πανω σε αλλο οριο που ειναι για vdsl απευθειας.και 15,16 που ειχες απο default και 19 που πηγες μετα και ολα αυτα με fast μια χαρα ηταν.αλλοι δεν εχουν ουτε 5.τωρα με 30 η 50 αν αλλαξεις γνωμη ακομα καλυτερα.εκει θα εχεις κατι τρελλα margin μεγαλυτερο απο 30 δηλαδη και θα βλεπεις κανα attainable κοντα στο 80-90Mbit και σε Upload κανα 30αρι.αυτα ειναι τα ωραια με τα νεα κv.αντε μεγια την vdsl προκαταβολικα.αυτην θα την χαρεις για τα καλα και δεν θα χρειαστει να ριξεις ουτε margin ουτε τιποτα.30 ειναι 30 θα παρεις.

Δημοσ.

δεν ειμαι απο KV. ειμαι απο αστικο κεντρο και να θελω δε μπορω να παρω 50. για 30 ομως λογω αποστασης το χω. ελπιζω να πιασω 30...θα δουμε

Δημοσ.

ναι εαν εισαι σε αποσταση που επιτρεπεται. φαινεται οτι οι 3 περιοχες βουλα, καλαμακι και ζωγραφου ειναι απο KV. οι αλλες περιοχες που εχουν εξοπλισμο vdsl στα αστικα κεντρα παιζουν και αυτα απο δευτερα. εμενα μου ειπαν απο το 13888 οτι ειμαι καπου στα 500+ μετρα απο το αστικο κεντρο και μπορω να παρω VDSL 30. να δω ποσο θα πιασω πραγματικα σε ταχυτητα

Δημοσ.

θα τα πιασεις τα 30.και λογικα και 50 αρι θα πρεπει να μπορεις να δεις.αν δεν πιανει 50 με τον χαλκο που εχεις που παιζει λιγο χαμηλα για την αποσταση τοτε θα μπορουσαν να σου αλλαξουν ζευγαρι αφου στον οτε ανηκουν τα καλωδια και να σε βαλει σε καλυτερο ζευγαρι για να πετυχεις 50.οταν ενεργοποιηθει πες μας τα στατιστικα σου να δουμε ποσο εχει attainable.

Δημοσ.

καλα το attainable που εβλεπα με το adsl2+ (19Mbps) το επιασα μονο οταν εριξα το margin απο το 9 στο 4.4 σε fast path. (στα 3.8 margin που επιασα 19.3 πηγα πανω απο το attainable :-D )

δε ξερω τι παιζουν με τα margins εδω αλλα ξερω οτι το path ειναι interleave οποτε ο συγχρονισμος θα ειναι καλος πιστευω

Δημοσ.

δεν ξερω καν τι θα γινει με θεμα fast σε vdsl.αν ξερει κανεις ας μας πει.κατα τα αλλα και 17 να ησουν με Interleave χωρις να ριξεις το margin παλι μια χαρα ηταν που σημαινει αρκετα καλο χαλκο.οχι τελειο αλλα πολυ καλο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

2367839419.png

v5aee0.jpg

μια χαρα.λογικα παιρνεις απο το α/κ και οχι απο νεο kv αλλιως θα ειχες καλυτερα χαρακτηριστικα.συν οτι 50 δεν θα σηκωσει μαλλον η γραμμη σου απο το αστικο κεντρο

Aυτα ειναι την τρελλα μου μεσα και εμεις πιανουμε 12 με το ζορι :cry:

που να δεις vdsl 50/10 mbit τι θα πεις.5 Mbyte Κατεβασμα 1 mbyte ανεβασμα:P

Δημοσ.

μια χαρα.λογικα παιρνεις απο το α/κ και οχι απο νεο kv αλλιως θα ειχες καλυτερα χαρακτηριστικα.συν οτι 50 δεν θα σηκωσει μαλλον η γραμμη σου απο το αστικο κεντρο

ε ναι. αφου δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα για τα 50 προς το παρον. ηξερα οτι attainable θα εχω γυρω στο 35-36 γιατι ειχα δει μετρηση στα 50 μετρα απο μενα και εβγαλε θεωρητικα τα 36.

μου αρεσει που ολα τα νουμερα που περιμενα επεσαν μεσα. με το ADSL δεν θα το ειχες ποτε αυτο λογω του margin. αυτο ειναι το καλο με τη VDSL2 τεχνολογια. οσο πληρωνεις παιρνεις. πριν επαιρνα 16 και πληρωνα 24. τωρα πληρωνεις και παιρνεις 30/2.5

στο μελλον το VDSL θα γινει το standard οπως εγινε και με το ADSL

και η διαφορα κοστους ειναι 5 ευρω το μηνα, 60 ευρω το χρονο

Δημοσ.

ε ναι. αφου δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα για τα 50 προς το παρον. ηξερα οτι attainable θα εχω γυρω στο 35-36 γιατι ειχα δει μετρηση στα 50 μετρα απο μενα και εβγαλε θεωρητικα τα 36.

μου αρεσει που ολα τα νουμερα που περιμενα επεσαν μεσα. με το ADSL δεν θα το ειχες ποτε αυτο λογω του margin. αυτο ειναι το καλο με τη VDSL2 τεχνολογια. οσο πληρωνεις παιρνεις. πριν επαιρνα 16 και πληρωνα 24. τωρα πληρωνεις και παιρνεις 30/2.5

στο μελλον το VDSL θα γινει το standard οπως εγινε και με το ADSL

και η διαφορα κοστους ειναι 5 ευρω το μηνα, 60 ευρω το χρονο

οταν παιρνεις απο το ακ δεν ειναι σιγουρο οτι θα κλειδωσεις 30/2,5.αν ησουν πιο μακρια δεν θα ηταν εφικτο.θα ειναι 99 τις 100 σιγουρο αυτο το νουμερο οταν θα παιρνεις απο το Kv.και λεω 99 τις εκατο διοτι υπαρχουν περιοχες που το καφαο δεν ειναι στα 200 μετρα οπως ειναι γενικοτερα αλλα ειναι στα 500-600 ακομα και παραπανω απο 1Km μακρια.οποτε εκει ναι μεν σαν adsl θα παιξει καλυτερα αλλα σαν vdsl μπορει ειτε να μην παιξει ειτε απλα να ειναι οριακα στα 30.πχ στο κορωπι στην βιομηχανικη ζωνη το ενα καφαο απο το αλλο ειναι αρκετα μακρια.σε ενα συνδυαστικο με οτε που τον ειχα ρωτησει που ειναι το καφαο μου λεει 1,5 Km μακρια απο εδω.το αστικο κεντρο ηταν κοντα στα 4 + Km μακρια.
Δημοσ.

μα γιαυτο δεν βαζουν και mini dslam? για να κοψουν αυτες τις αποστασεις. κατι τετοιο θα κανουν εαν το καφαο ειναι τοσο μακρια και θελουν να κοψουν τις αποστασεις. αλλιως αυτοι ειναι καταδικασμενοι :P

ναι αν ημουν πιο μακρια ισως να μη το επιανα. δε ξερω ποσο παει η εξασθενιση για πεσει κατω του 30 απο τα 35 που μου δειχνει σε μετρα για να σου πω ακριβως το οριο της αποστασης για τη ζωνη του 30. Αλλα αμα στον οτε σου πουνε οτι μπορεις να παρεις το πακετο των 30, οπως ειπαν και σε εμενα θα παιζεις κανονικα. αυτο δεν ισχυει με το adsl γιατι για το vdsl κοιτανε την αποσταση. οποτε αμα σου δωσουν το οκ τοτε θα παιζεις τα μεγιστα. αυτοι δηλαδη που μπορουν να βαλουν VDSL σιγουρα θα παιζουν πολυ καλυτερα απο το ADSL που εχουν τωρα. γιαυτους αξιζει η αλλαγη κατα την αποψη μου. τα κερδη ειναι πολυ μεγαλα για τα 5 ευρω το μηνα κοστος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...